Arama sonuçları: *

1. DanDanBamBam

🔥İndirim CORSAIR RS120-R ARGB 120mm X3 1600TL

zamanında 100-150 tl ye toplamıstım. hala lazım oldukca çeker kullanırım. En FP fanlardandı. Mevcutta notchuta var ama yedekde arcticlerimi hep tutarım.
  2. DanDanBamBam

🔥İndirim Samsung 990 Pro 4TB - 21.144,82 TL

burhan şahin diye bir vatandaş açmış bu mağazayı. https://www.onlinealisverisyap.com/ diye bir sitesi de var. 2014 den beri bu tarz ürünleri satıyormus. ürünler tr garantiliyse dert yok da kendi getirip satıyorsa sıkıntı büyük. muhtemelen indirimlerde vs ürünleri stoklayıp indirim sonrası...
  3. DanDanBamBam

MCHOSE A5 PRO MAX - 1805 TL (NORDİC)

Ürünü bilmem de site oldukça güvenilir. Şüphesi olan arkadaşlar için söylemiş olayım. En az 5-6 yıldır buradan alışveriş yaparım. İlk açıldıgı zamanları bilirim. Yurtdışından mekanik klavye, mekanik klavye parçaları satarlardı. Büyümelerini görmek sevindirici...
  4. DanDanBamBam

🔥İndirim Gürgençler Apple'da aksesuar fırsatları 6 Taksitle (Stok ve yeni ürünler geliyor)

benim kim oldugumu, bu gune kadar disneyden tut da devlet kurumlarına kadar nelerle uğraştığımdan, kimlere dava açtığımdan haberin mi var ? sadece emniyet kemeri arızalı diye gizli kusurdan eski araç sahibine dava açıp 3 yıl onunla uğraştım. ne anlatıyorsun burada birader ? haklarımı da neyi...
  5. DanDanBamBam

🔥İndirim Gürgençler Apple'da aksesuar fırsatları 6 Taksitle (Stok ve yeni ürünler geliyor)

ya kaybol şurdan. bir de yaptıgı rezilliğe kılıf bulmus. sorun sizde degıl sorun sizin gibilere %70-80 e vararan indirim yapanlarda. valla yazık kafanıza. bedava verseler neden üzerine para vermedi diye forumlarda dolaşırsın
  6. DanDanBamBam

20 dolara 50-60 dolarlık orjinal kılıf ve kordon alıp bu kadar şikayet eden bır toplum yok arkadaş. yok tuş oturmadı. yok kılıfı taktım ekranda popup çıkmadı. yok kordon kutusu acık geldı bi susun **
  7. DanDanBamBam

🔥İndirim Ugreen CAT6 Flat Kablo 10 Metre 351 TL

Rezil mahalle esnafına para kazandıracağıma gider amazona domalırım daha iyi. İşin şakası tuvalet kağıdında bile en az %50 üzerine koyup satan adamlar nasıl daha ucuza satıyor ?
  8. DanDanBamBam

❌İndirim Bitti! Oldspice 50ml stick 3 adet alimda tane 90 (Amazon)

kullanmadan yorum yapma. her markanın urunu aynı olmuyor. en az 5 yıldır kullanırım old spice. 1 kere leke yaptıgını gormedım. en başta içeriği farklı zaten diğer ürünlerden
  9. DanDanBamBam

tamam onu dıyorum bu sıkıntı degıl. ekranda cıkan basıt bır popup. işletim sıstemınden de kaynaklanabılır. altı ustu kılıf. takınca cıkan basit bir uyarı bir şey ifade etmiyor. bizzat yaşadım cunku. al geç.
  10. DanDanBamBam

çıksa ne değişecek ? ben diyorum ki sana orjinal kılıfı taktıgımda bende bazen cıkmıyordu. sarjda da en ufak sorun yaşamadım. o işaretin cıkması neden senın ıcın bu kadar onemlı ? sorun orjinallik mi ? dünyanın en dandik airpods çakmaları için bile o işaret kolaylıkla yapılabiliyor. alın...
  11. DanDanBamBam

çıkmak zorunda degıl. ben 12 min i12 mini kılıfı almıstım bazen o işaret cıkmıyor. onemlı olan magsafe sarj olabılmesı.
  12. DanDanBamBam

🔥İndirim Razer Seiren V3 Mini Pembe Mikrofon 1529₺

ben oyunlarda kullanıyorum. eksi olarak gürültü engelleme yok. ben 4000 serisi bir nvidia kart kullandıgım için nvidia broadcast uygulaması ile gürültü engellemeyi sağlıyorum. Onun harici küçük kompakt sevimli bir mikrofon. ses kalitesi de iyi. dip ses sorunu yaşamadım.
  13. DanDanBamBam

🔥İndirim Montech X3 Mesh RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası 2349TL

https://www.amazon.com.tr/dp/B0D5PQTCS9?_encoding=UTF8&ref=cm_sw_r_cp_ud_dp_AC46CZJHA5GRTQ7GG9YE&ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_AC46CZJHA5GRTQ7GG9YE&social_share=cm_sw_r_cp_ud_dp_AC46CZJHA5GRTQ7GG9YE&th=1 XR modeli de fena görünmüyor. ön portların altta olması, önde 2 usb 3.0, 1 type c portu, yarı...
  14. DanDanBamBam

MONTECH Lightflow ARGB 360 3.299TL

7800x3d kullanıyorum yeterli olur merak etmeyin. Ben şunu kullanıyorum. 3.5 sene once almıstım. Hala sorunsuz soğutuyor.
  15. DanDanBamBam

🔥İndirim 6'lı Kutu Premium Likralı Erkek Boxer 430TL

bu markanın hem bu donlarını hem de bambu çoraplarını kullanıyorum çok memnunum. her yıl 6 lı bir paket alırım. pamuk oranı yüksek ve rahatlar. 190 boy | 105 kg 3xl giyiyorum. çok da dar almamak lazım :D
  16. DanDanBamBam

🔥İndirim ASUS ROG STRIX SCOPE II 96 NX Wireless Klavye 5.699₺

Neyi bekliyorsun tak type-c kablosunu sarj olurken zaten kullanabılıyorsun klavyeyi.
  17. DanDanBamBam

❌İndirim Bitti! SAMSUNG AKILLI SAATLERDE ÇOK İYİ FİYATLAR TRENDYOL

Apple izin aldı geçen hafta, yakında gelmiş olur.
  18. DanDanBamBam

❌İndirim Bitti! Kingston Beast Expo 16GB DDR5 6000MHz CL30 - 7.633,74 TL

"3-5 aya fiyatlar normal seyrine döner, alım yapmayın. Üreticisi de influncerı da bir olmuş yok TRT vergisi, yok ram fiyatları uçuyor diye yaygara yapıyor aylardır. Tek bir amaç var, korkak tüketiciye satış yapmak. Almayın kardeşim, satamazlarsa fabrikada kalan ramlere krem peynir sürüp yiyecek...
  19. DanDanBamBam

❌İndirim Bitti! Kingston Beast Expo 16GB DDR5 6000MHz CL30 - 7.633,74 TL

Kardeş senin piyasadan da olanlardan da zerre haberin yok. Hala TRT vergisi diyorsun. Olay globalde de aynı. Önce bir neden kaynaklı onu araştırsaydın şu yorumdan önce.
  20. DanDanBamBam

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

test için hangi videoyu açıyorusunuz ben de evdekilere atayım teslim almıslar tv yi
Geri