Arama sonuçları: *

1. DanDanBamBam

🔥İndirim İncehesap 23.00 İndirimi (Monitör)

tam 23:00 da sepete ekledim. Saçma sapan 15000 tl lik urun de ekledı yanında. onu silip sayfayı yenıledım 5400 oldu. 20 sn de 100 stok mu eridi. muhtemelen 10-15 tane stok açtılar
  2. DanDanBamBam

🔥İndirim İncehesap 23.00 İndirimi (Monitör)

100 stok olduguna inanan varsa boğaz köprüsü var elimde. 10 sn sepete ekledım sayfayı yenıledım 5400 oldu.
  3. DanDanBamBam

🔥İndirim Paen Oversize T-Shirt %10 Kod Sepette 328tl + Mini Bel Çantası Hediye!

Ne demek nasıl bir beklentimiz olsun. tişörtten evde bulaşıkları yıkamayı beklemiyoruz tabi. Oversize olarak satılan tişörtün oversize olarka gelmesini bekliyor haliyle insanlar. XL olarak aldığım tişörtün bel hizasında kalmasını istemiyoruz mesela. Öyle bir yorum yapmışsın ki sanki ilk defa...
  4. DanDanBamBam

🔥İndirim Sinerji S300 300w Usb3.0type-C Matx Minitowerkasa 999tl (Ücretsiz Kargo Sinerji)

amd var mıdır öneri ? abdullah sanki bir video çekmişti 2. el alınabılecek en mantıklı işlemci diye
  5. DanDanBamBam

🔥İndirim Sinerji S300 300w Usb3.0type-C Matx Minitowerkasa 999tl (Ücretsiz Kargo Sinerji)

2. el alınabılecek en fp ucuz işlemci ne olur
  6. DanDanBamBam

teşekkürler aldım o zaman 1 tane. evde MSI VGA GT 710 vardı buna bi sistem yapayım :D bu arada fan kapagını vs nereden almıstınız ?
  7. DanDanBamBam

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Kardeşime kablosuz bir kulaklık almak istiyorum. Bu kablosuz ürünler arasında önerebileceğiniz bir ürün var mıdır ? https://www.havitstore.com.tr/kulak-ustu-bluetooth-kulaklik
  8. DanDanBamBam

❌İndirim Bitti! 750/450 Algida İndirim Kombosu Yetişin! (Trendyol Go)

Ülkerden sonra ülkede alınmaması kullanılmaması gereken markaların başında geliyor. sattıkları ürünlerin ne dondurmayla alakası var ne de gıda ile. kimyasaldan ortaya çıkan soğutulmus urunler
  9. DanDanBamBam

❌İndirim Bitti! Macbook Pro M5 32gb-1tb SSD-14inc-Gümüş -- 107.019 TL

55k degıl 70k üzeriydi airlar. macbook pro 107k'ydı ondan 30k var dedi sanırım.
  10. DanDanBamBam

Evet ben de çok umutluydum ama oversize ile alakası yok maalesef. Malzeme kalitesi de beklentimin altında
  11. DanDanBamBam

Ben dahil bir çok kişi yazmış tişörtler regular oversize değil diye :)
  12. DanDanBamBam

Gerçekten oversize isteyen olursa mudo'nun şu tişörtünü tavsiye ederim. Kalin kumaştır, kalitelidir. Ben 190 boy 110 kg. XL tam istediğim gibi uzun ve bol. Şu an indirim var. https://www.trendyol.com/mudo/erkek-yesil-oversize-bisiklet-yaka-t-shirt-p-936022899?boutiqueId=61&merchantId=345&v=m...
  13. DanDanBamBam

❌İndirim Bitti! Zotac RTX 5080 Gaming Solid Core 58.399₺

4080 den geçmeye değer mi acaba
  14. DanDanBamBam

Tişörtler bugun geldi. direkt iade ediyorum. boy ve kilodan dolayı sadece oversize giyen biri olarak söylüyorum bu tişörtler oversize değil. Firma sanırım oversize tişörtun ne anlama geldıgını bılmıyor :D dümdüz normal tişörtleri oversize olarak göndermişler. 190 boyundayım xl oversize...
  15. DanDanBamBam

Teşekkürler 3 adet aldım. oversize candır
  16. DanDanBamBam

❌İndirim Bitti! Asus Rog-Lokı-850p-Sfx-L-Gamıng White Edition 850w 80 Plus Platinum 11.495₺

keşke sfx farkını anlayabilseler :D 850w a bu para verılmez yazmıs bırı de. ne platinium serisinden haberi var ne sfx den :D ha bu arada şu an güncel sistemimde (ryzen 7 7800x3d + 4080) 5 yıl önce aldığım Corsair SF750 750w Platinum PSU kullanıyorum. Fan bile açmıyor kerata
  17. DanDanBamBam

🔥İndirim Apple Lightning To Digital Av Adaptör 1646 TL

buna gerek yok ki. goruntu aktarabılen type-c kablo ile televonu monitore bıle baglayınca anında ekranı yansıtıyor. sarj da oluyor. gereksız pahalı.
  18. DanDanBamBam

❌İndirim Bitti! Klassegear Ürünler 1 TL

Hocam yazılandan gerçekten bunu mu anladınız ? Fiyat hatası yapılabilir. 99999 yazacaktır 9999 yazar. bunlar hatadır. gidiğp de belli periyotlarda 600 tl lik ürünü 1 tl olarak fiyatlandırman hata değil kampanya dahilindedir. Bunu belirtiyorum zaten. Gidip de 99999 ürünü 9999 a alıp mahkemelere...
Geri