Kart bende düzgün çalışıyordu arkadaşa geldi denediğinde görüntü gelmediğini söyledi fanlar dönüyor ışıklar yanıyor fakat görüntü gelmiyor
Ben display port...
yahu sen 1660super den geçeceksin zaten 3060 alsan bile iyi gelir sana da uzun ömürlü olsun diyorum 9070 al bütçe çıkmazsa 16gb 9060xt al uygun fiyata...
Sıfırdan bahsediyorum hocam 16gb amazonda 25k 9060xt. Ve sıfır olduğunu düşündüğüm 2 tane 6900xt var n11 de primegaming isimli satıcı satıyor biri tuf...
İyi valla ne olsun Sürücüler Hiç çökmüyor dx11 hatası filanda Almıyorum iyi vallahi
1786186584
Ama satayım diyorum ya 5080 i 5060 alcam 9070 xt ye kafa...
Hocam fsr 3 yani 😭 birde 6900xt ile 9060xt için sıfır fiyatı aynıymış da en fazla 10 bilemedin bazi oyunlar icin 15 fps farkı için daha eski nesil kart...
bide sıfır olsun garanti olsun kafasindayım. kendi parami kazanabilen biri olsam şuan pek sorun etmem ama harcliklarla su parayi toplamak bile işkence oldu
hocam daha cok pek uğrasasım gelmiyor artık sanırım 1 yıldır biriktiriyorum her alcagim sira zam geliyor zaten 1 bilemedin 2 yila satarim üniversite için...
para hazır değil konuda belirtmiştim sanırım taksitle halletmeye karar verdim reşit bile değilim ben zaten aralarindaki fark fazla performans olarak ama hem...
Hocam 24k gibi bir fiyata dusurtmustum 5060ti ama benden önce satılmış başkada pg yapıp garantili vs yok önceki bulduğum direk kapalı kutuydu. 4070ti larda...