hocam kriterlere göre ve f/p olarak en mantıklısı hyperx cloud 3s gibi gözüküyor, sadece 500tl eklemeniz lazım ama zaten çoğu sitede peşin fiyatına taksit...
Kullanım Alanı
Oyun odaklı olucak fps oyunları oynuyorum ve oyun oynarken arkada sürekli müzik dinliyorum.
yüksek sesli müzik dinlemeyi sevdiğim için ses...
Psu kisminda sorun yok şuan ki kullandığım sistemde corsair rm750w 80+ gold supply var 6 yil oldu psular ne kadar dayaniyor fikrim yok ama hicbir sorun...
5070 koyulup diğer parçalardan kısılmış bir sistem ama genel olarak kötü bir sistem değil sanırsam ve parçaları ilerde değiştirebilirim
Sistem nasıl ve...
Bu arada iade koşulları sert olmayan neresi var
Dediğiniz gibi karti test edip 1 hafta bile olsa deneyip olmazsa iade edebileceğim? Çünkü bazi yerler fazla...
İşlemci yapamam hocam intelde fiyat performans güzel işlemci yok gerçekten 20kya 9060xt alip ustune 4k ya falan islemci baksam alacagim islemciden pek hayir...
2. El biraz düşündürücü kendim test edip almak isterim alirsam elden ama olduğum şehirde satan yok 8gb kartta 2k için yeterli olmaz hocam ben 6gb vram ile...
25k gibi bir fiyata vardi sanirim 16gb bu butcede markasina ve fan sicaklik vs o tarz seylere takilamam buyuk ihtimalle zaten her turlu benim 1660 superden...