Bu arada iade koşulları sert olmayan neresi var
Dediğiniz gibi karti test edip 1 hafta bile olsa deneyip olmazsa iade edebileceğim? Çünkü bazi yerler fazla...
İşlemci yapamam hocam intelde fiyat performans güzel işlemci yok gerçekten 20kya 9060xt alip ustune 4k ya falan islemci baksam alacagim islemciden pek hayir...
2. El biraz düşündürücü kendim test edip almak isterim alirsam elden ama olduğum şehirde satan yok 8gb kartta 2k için yeterli olmaz hocam ben 6gb vram ile...
25k gibi bir fiyata vardi sanirim 16gb bu butcede markasina ve fan sicaklik vs o tarz seylere takilamam buyuk ihtimalle zaten her turlu benim 1660 superden...
Dostlar 2k monitör kullanıyorum 1660 super ekran kartı i5 10600 ve b460 anakartim var ve artık çoğu AAA oyunlari bırak 2k lowda 1080p low da bile acmakta...
Uygun fiyata alacaksan hiç durma al. Sonradan sistemi güncellersin zaten ramler ucuzlayınca. 2k da yüzde 20 den fazla performans düşüşü olmaz. Kart fazla...
evet bende böyle düşünüyordum zaten ama birde 9060xt değil 9070xt olcak çok fark yaratırmı bilmem neyse iade kabul oluyorsa alırım performans aşırı düşük...