doğru dediniz hocam ddr5 lerde tek slot kullanım sorun olmuyordu aklıma geldi o zaman parayı ddr5 e geçirmek için bekleteyim en iyisi en kötü ssd alırım...
hocam şuan param yok zaten biriktirmek için soruyorumda 7500f e tamam diyelim tek slot 16gb ram kullanmak ne kadar problem olur? 2x8 yapmak istemiyorum...
Hocam bunu düşündüm ama mantıksız geldi zaten zor para biriktiriyorken tek seferde verip sistemi ddr5 e geçirmek daha mantıklı gibi. çünkü şuanda ddr4 e bi...
1660 Super ekran kartımı 9060xt 16gb a yükselttim. performans açısından beni gerçekten tatmin etti. yazılımsal herhangi bir sorunda yaşamadım. fakat...
Hocam cyberpunk giriyor şuan hicbirsey degistirmedim durduk yere duzeldi çoğu şey hogwartsi denemedim tekrar ama olan darboğaz normal gibi duruyor. Yuzde 50...
bios güncel değil
1786471421
yani bundan kaynaklımı fikrim yokta fps konusundada birşeyler ters gibi fsr performe modunda rt ultra ile 60 fps oynayabilmem...
hocam sorun başka birşeyde olabilir aslında afterburner açtım bakıyordum cyberpunk girdim ama arada bir drop yiyorum ve fps olması gerekenden düşük. işlemci...