sein. isimli üyenin son içerikleri

1. sein.

8 Bit ve 10 Bit Arasında Çok Bir Fark Var mı?

Ben aqml1a kullaniyorum aralarinda ne kadar fark var daha iyisi varmı bütçede bilmiyorum ama memnunum
  2. sein.

8 Bit ve 10 Bit Arasında Çok Bir Fark Var mı?

Valla bende 10 bit ekran var 165 hertzde iken kullaniliyor sadece 260 a çıkarınca gidiyor ikisinide denedim fark gormuyom yani
  3. sein.

Çözüldü✓ 12gb VRAM 2k Yeterli mi?

Hocam ilk dediğinize katilmiyorum fps farkı hissedilebilir oluyor ben suanda 260hz monitor kullaniyorum rekabetci oyunlar oynayan birisi degilim cs droplari alip cikiyorum geri zaten ama hikayeli oyunlarda hadi 200 240 arasi zaten düz alamazsin, alsanda farketmezsin farki ama 70 ile 100, 60 ile...
  4. sein.

Bu arada 750w psu yeterlimi olurmu? İ5 10600 mag b460 tomahawk ve 240mm coolermaster sogutucu falan kullanıyorum hersey tam yükte bile 600 falan çeker max sanırım? 1780145725 Sorunsuz driverlardan tek tek geçiş yapmak büyük bir sorunmu ki? yani normaldede pek driver güncellemelerine bakmayan...
  5. sein.

Hocam yanu 5070 ile 4k dlaa ayarlarda 3x mfg ile gecikme olmadan oynayabiliyorsanız helal olsun ilginç 1780145362 Bende öyle düşünüyorum reddit sayfalarında sürekli konuşmalar dönüyor zaten takibe alindiginda problem olmaz yeni cikan sürücüler iyi değilse güncellemeyiz düzelene kadar zaten bi...
  6. sein.

Yok hocam gerek yok dediğinize inaniyorum zaten sorun değil saolun bilgilendirme için
  7. sein.

Evet bazi oyunlarda 12gb vram olan kartlar sıkıştırma yaparak vram kullanımını kendine gore düşürüyor sanırım 16gb vramli bir kart alındığında daha rahat olsada genede öyle durabilir bu arada siz 9070xt mi kullaniyorsunuz?
  8. sein.

Bilgi için sağolun hocam bende 2k monitör kullanıyorum ama 2kda bile darboğaz fazla olacağı için şuanki durumumda amd tarafindada birisi bahsetmişti bu konuda nvidiadaki dsr çarpan gibi 2k monitore 4k sıkıştırmasını yapıyor 4k performansı alıyoruz darboğaz çözülür bu sayede yanlış...
  9. sein.

Mfg gereksiz bir teknoloji zaten 5070 saf gücüyle 60 70 fps alamadığım sürece anlamı yok alabiliyorsamda düz fg açmak yeterli 300 fps hikayeli oyun oynamanin anlami yok benim icin dlss ile fsr arasindaki farkıda biliyorum deneyimledim zaten ama çoğu arkadaşın dediği gibi 5070de dlss qualityde...
  10. sein.

Zannetmem yapmam gerekiyorsada şuan için lazim değildir ddr4 sistemde bu işlemci ile falan 750w psu zorlanamaz sanıyorum genede bakarım. dun baya konuştuk forumdaki arkadaşlarla konustuklarimizi babamada anlattim oda bakacak 9070xt için. Birde evet çoğunlukla herkesin oynadığı oyunları oynuyorum...
  11. sein.

O ayarlari kullanmak istemiyorum zaten gerekde kalmaz 9070xt alicak olursam
  12. sein.

Marka oneriniz varmi fiyatı benzer olan genelde asus prime ve pulse modeli var
  13. sein.

Saolun istediğim cevap buydu. Pt hakkındada bunu duymamıştım söylediğiniz iyi oldu zaten oynamayı beklemiyordum pek 5070ti kullanabilsem en azindan denerdim ama madem bu kadar kötü zaten alacağım kartlada kullanamayacağım için pekde önemi kalmıyor taksit işi iyiyse amazona bakacağım
  14. sein.

Cevap veren herkese teşekkür ederim şimdi yatıcam başka cevap yazmak isterseniz gene buyrun sabah hepsini yanıtlarım zaten genel yorumum su şekilde; 9070XT kafama yattı hem VRAM açısından bana problem çıkartmacak saf güç olarakda 5070den belirgin farkla önde zaten. Kafama yatmayan tek sorun...
  15. sein.

O zaman amd okey gibi gelecek nesil kartlarinda güzel şeyler getirirlerse üzülürüm evet ama zaten yapacak bir şey yok beklemesi uzun sürecek gibi ayriyetten o nesilden güçlü ekran karti almakda gene cepten iyi para çıkartmayi ister 9070xt rt ile 5070 ile aynı güçte. 5070 zaten çoğu oyunda pt...
Geri