Bu arada iade koşulları sert olmayan neresi var
Dediğiniz gibi karti test edip 1 hafta bile olsa deneyip olmazsa iade edebileceğim? Çünkü bazi yerler fazla kati bildigim kadariyla
İşlemci yapamam hocam intelde fiyat performans güzel işlemci yok gerçekten 20kya 9060xt alip ustune 4k ya falan islemci baksam alacagim islemciden pek hayir gelmez bence en mantiklisi bana göre ekran kartına herşeyimi vermek zaten 2kda oynadigim için darbogazi en aza indirir kalan parcalarida...
2. El biraz düşündürücü kendim test edip almak isterim alirsam elden ama olduğum şehirde satan yok 8gb kartta 2k için yeterli olmaz hocam ben 6gb vram ile 1080pde zorlanıyorum bazen vram tikaniyor drop yiyorum 2kda 8gb ile imkani yok
25k gibi bir fiyata vardi sanirim 16gb bu butcede markasina ve fan sicaklik vs o tarz seylere takilamam buyuk ihtimalle zaten her turlu benim 1660 superden iyi hissettiricegi icin memnun kalirim gigabyte vardi 25k ya sanirim biriktirebilirsem onu düşünürüm
Dostlar 2k monitör kullanıyorum 1660 super ekran kartı i5 10600 ve b460 anakartim var ve artık çoğu AAA oyunlari bırak 2k lowda 1080p low da bile acmakta zorlanıyorum
10k kadar elimde para var reşit değilim harçlıklarımı biriktiriyorum ve oyundan para kazanmaya çalışıyorum elimden geldiğince...
evet bende böyle düşünüyordum zaten ama birde 9060xt değil 9070xt olcak çok fark yaratırmı bilmem neyse iade kabul oluyorsa alırım performans aşırı düşük olmadığı sürece kullanırım olmazsa iade ederim
benim durumumda ne yapmamı önerirsiniz hocam ddr4 sistemdeyim i5 10600 kullanıyorum ekran kartı değiştirip performansı arttırmak önceliğim şuan fakat aşırı darboğazdan oyun oynayamayacağımı söylediler ddr5 sistemede geçemem şuanda çok parça değişmesi lazım 5070 almak istiyordum 5060 ti ile gene...
haklısınız zaten her yeni kart çıktığındada olan tek sorun ya kart markasına bağlı oluyor yada driver sorunlarından kaynaklı oluyor fikrimce amd kartlar çıktıktan bi süre sonra alınınca daha iyi oluyor :D güncellemeler ile stabilleştiriyorlar
fiyat performansa laf atılmamalı zaten amd her zaman bu konuda geçilmez
1771775258
darboğaz yemem çok önemli değil hocam benim için aslında onu demeye çalışıyorum sonuçta şuan kullandığım 1660 superden her türlü daha çok performans verecektir diye düşünüyorum işlemci anakart falan daha...
hocam dediğiniz gibi yapardım ama anakartta değiştirmem lazım bilgisayarı babamla birlikte kullanıyoruz 2. el ürün kullanmak istemez parça satıp yeniden alırken biraz boş titizliği var sanırım boşvereyim şimdilik veya 5060ti kullanabilirim sanırım bu işlemciyle? 9060xt olur dediniz o halde...