sağol hocam, konudan bağımsız bir şey sorucam sistem yükseltmeyi düşünüyorum açıklamanızdaki sistemi gördümde genel olarak aynı sistemi düşünüyorum memnunmusunuz? 2k da oynadığınızı düşünüyorum?
1776894343
zotac 5070 soğutma ve ses olarak nasıl performans veriyor
Kullanım Alanı
Oyun odaklı olucak fps oyunları oynuyorum ve oyun oynarken arkada sürekli müzik dinliyorum.
yüksek sesli müzik dinlemeyi sevdiğim için ses seviyesi yüksek birşeyler olsun.
mikrofonlu bir kulaklık arıyorum mümkün olduğunca az dip ses ve cızırtısı olan bir şey istiyorum
ayrıca...
Psu kisminda sorun yok şuan ki kullandığım sistemde corsair rm750w 80+ gold supply var 6 yil oldu psular ne kadar dayaniyor fikrim yok ama hicbir sorun cikmadi onu kullanirim muhtemelen
5070 koyulup diğer parçalardan kısılmış bir sistem ama genel olarak kötü bir sistem değil sanırsam ve parçaları ilerde değiştirebilirim
Sistem nasıl ve değiştirirsem hangi parçalar değişmeli
https://ty.gl/purvnegw4gtnc
Bu arada iade koşulları sert olmayan neresi var
Dediğiniz gibi karti test edip 1 hafta bile olsa deneyip olmazsa iade edebileceğim? Çünkü bazi yerler fazla kati bildigim kadariyla
İşlemci yapamam hocam intelde fiyat performans güzel işlemci yok gerçekten 20kya 9060xt alip ustune 4k ya falan islemci baksam alacagim islemciden pek hayir gelmez bence en mantiklisi bana göre ekran kartına herşeyimi vermek zaten 2kda oynadigim için darbogazi en aza indirir kalan parcalarida...
2. El biraz düşündürücü kendim test edip almak isterim alirsam elden ama olduğum şehirde satan yok 8gb kartta 2k için yeterli olmaz hocam ben 6gb vram ile 1080pde zorlanıyorum bazen vram tikaniyor drop yiyorum 2kda 8gb ile imkani yok
25k gibi bir fiyata vardi sanirim 16gb bu butcede markasina ve fan sicaklik vs o tarz seylere takilamam buyuk ihtimalle zaten her turlu benim 1660 superden iyi hissettiricegi icin memnun kalirim gigabyte vardi 25k ya sanirim biriktirebilirsem onu düşünürüm
Dostlar 2k monitör kullanıyorum 1660 super ekran kartı i5 10600 ve b460 anakartim var ve artık çoğu AAA oyunlari bırak 2k lowda 1080p low da bile acmakta zorlanıyorum
10k kadar elimde para var reşit değilim harçlıklarımı biriktiriyorum ve oyundan para kazanmaya çalışıyorum elimden geldiğince...
evet bende böyle düşünüyordum zaten ama birde 9060xt değil 9070xt olcak çok fark yaratırmı bilmem neyse iade kabul oluyorsa alırım performans aşırı düşük olmadığı sürece kullanırım olmazsa iade ederim