sein. isimli üyenin son içerikleri

1. sein.

İlk AMD GPU Kullanimimda Yapmam Gerekenler Nedir?

Yok hocam biliyom zaten performanslim bir şey olmadiginida rahatsiz ediyo genelde beni cizirti sesleri ama iade aliniyorsa sorun yok
  2. sein.

sağolun hocam yanıt için 1786296694 sağolun hocam. gigabyte olanı alacaktım görünüşü hoşuma gidiyordu sapphire pulse modeline göre ama tam alcagım sıra stokları bitti bende artık bir an önce almak istediğimden sapphire olanı aldım. ki buda kötü durmuyor gibi geldiğince takınca göreceğim artık
  3. sein.

performans acısında kafamda hiç soru yok valla hocam 1660super ile AAA oyun oynamak imkansızdı artık zaten. tek kafamı kurcalayan yazılımsal dedikodular. siz hiç sorun yaşadınızmı? ne zamandır kullanıyosunuz 1786294563 sağolun bu arada hayırlı olsun sizede
  4. sein.

amazondan aldım hocam sanırım iadeleri kolay amazonun? en azından öyle duymuştum
  5. sein.

sağolun hocam iyi hatırlattınız birde coil whine olduğu takdirde iade alıyorlarmı
  6. sein.

sağolun hocam
  7. sein.

sisteminiz genel olarak çok güzel duruyor bencede sadece işlemci almanız daha iyi olur fikrimce
  8. sein.

çok iyi hocam dahada heyecanla bekliyorum kartın gelmesini artık :D
  9. sein.

sizde 9070xt kullanıyorsunuz sanırım imzada gordugum kadarıyla. memnunmusunuz?
  10. sein.

sıfır aldım hocam amazondan
  11. sein.

sorun değil hocam 1786292333 sağolun hocam tamamdır
  12. sein.

yanlış demiştir arkadaş temel şeyleri biliyorum sorun olmaz anladım demek istediğini zaten hocam. fakat ddu kullanımını pek bilmiyorum gemini güvenli modda bilgisayarı çalıştırıp silmemi falan söylüyor ne farkı oluyor? şuan ekran kartı takılı değil pcye dahili grafik ile kullanıyorum kart...
  13. sein.

herhangi bir overclock veya undervolt yapmacagım onu kastediyorsanız sistemin kalan parçaları ekran kartına göre eski kalıyor fazla kurcalamaya gerek duymam muhtemelen. youtube üzerinden baktıgım kadarıyla adrenalin yazılımı zaten sade basit duruyor bir kaç oyun ayarı açıp gerisini ellemem
  14. sein.

ulps nedir ilk defa duyuyorum
  15. sein.

1660 Super den 9060xt ye geçiş yaptım daha elime ulaşmadı. geldiğinde kesinlikle yapman lazım dediğiniz şeyler varmı? İlk defa AMD kullanacağım. Normaldede fazla donanımsal ayar kurcalamam sadece önemli olduğunu düşündüğünüz şeyler için fikir verirseniz sevinirim
Geri