sağolun hocam yanıt için
1786296694
sağolun hocam. gigabyte olanı alacaktım görünüşü hoşuma gidiyordu sapphire pulse modeline göre ama tam alcagım sıra stokları bitti bende artık bir an önce almak istediğimden sapphire olanı aldım. ki buda kötü durmuyor gibi geldiğince takınca göreceğim artık
performans acısında kafamda hiç soru yok valla hocam 1660super ile AAA oyun oynamak imkansızdı artık zaten. tek kafamı kurcalayan yazılımsal dedikodular. siz hiç sorun yaşadınızmı? ne zamandır kullanıyosunuz
1786294563
sağolun bu arada hayırlı olsun sizede
yanlış demiştir arkadaş temel şeyleri biliyorum sorun olmaz anladım demek istediğini zaten hocam. fakat ddu kullanımını pek bilmiyorum gemini güvenli modda bilgisayarı çalıştırıp silmemi falan söylüyor ne farkı oluyor? şuan ekran kartı takılı değil pcye dahili grafik ile kullanıyorum kart...
herhangi bir overclock veya undervolt yapmacagım onu kastediyorsanız sistemin kalan parçaları ekran kartına göre eski kalıyor fazla kurcalamaya gerek duymam muhtemelen. youtube üzerinden baktıgım kadarıyla adrenalin yazılımı zaten sade basit duruyor bir kaç oyun ayarı açıp gerisini ellemem
1660 Super den 9060xt ye geçiş yaptım daha elime ulaşmadı. geldiğinde kesinlikle yapman lazım dediğiniz şeyler varmı? İlk defa AMD kullanacağım. Normaldede fazla donanımsal ayar kurcalamam sadece önemli olduğunu düşündüğünüz şeyler için fikir verirseniz sevinirim