Arama sonuçları: *

• Users: sein.
  • Order by date
  1. sein.

Palworld Ekran Kartı Kullanımım Çok Az

yazmıştım hocam denedim directx12 ve 11 ile ikisindede benzer performans
  2. sein.

zaten 2kda oynuyorum hocam alt çekirdek kullanımlarını kontrol edeyim hemen msi afterburnerdan 1789313557 hepsi 50 60 larda alt çekirdeklerin 1789313583 açıktı diye hatırlıyorum kapalıysa denerim saolun hocam
  3. sein.

yüksek performans modunda 1789313319 bende hep oluyor hocam sabit bu kullanımlar. peak oynarken directx12 den 11 e geçirince biraz düzeliyordu bunda denedim olmadı vsync kapalı gecikme önlemeler kapalı açık denedim olmadı
  4. sein.

iksiide 60 larda işlemci nadiren 70 e çıkıyor ama termal macun sıkılmadı bayadır 1789312947 ışın izleme yok
  5. sein.

grafikleri düşükte oynuyormuşum şuan farkettimde, yükseğe çektiğimde fps düşüyor ekran kartı kullanımı artsada gene beklediğim fpsleri alamıyorum 40 fpslerde falan geziniyor
  6. sein.

9060xt ve i5 10600 kullanıyorum bu ikisinin darboğaz yapacağını biliyordum zaten genelde iyi çalışıyor ama bazen oyunlarda aşırı fazla sorun çıkartıyor attığım fotoğraftaki gibi mesela. palworld oynarken ekran kartı kullanımım 50 60 larda geziniyor bunu bir şekilde yükseltme şansım varmı bu...
  7. sein.

Eski Sistemime RTX 5070 Upgrade İ

yazilimsal önemli sorunlar yaşamadım bende sistemime 9060xt aldim i5 10600 ile kullanıyorum beni gerçekten rahatsiz edip sovdurten sorun yaşamadım yazılımsal olarakda donanimsal olarakda sadece 16gb ramin yetmemesi ile sorun yaşıyorum. Darbogaz olucaksada olsun dostum fazla sorun etme her oyunda...
  8. sein.

Sistemimi Yenilerken Nelere Öncelik Vermeliyim?

anladım sorun değil hocam sağolun
  9. sein.

7500f alternatifi ne var hocam? ve intel karşılığı nedir acaba
  10. sein.

doğru dediniz hocam ddr5 lerde tek slot kullanım sorun olmuyordu aklıma geldi o zaman parayı ddr5 e geçirmek için bekleteyim en iyisi en kötü ssd alırım dayanamazsam artık
  11. sein.

hocam şuan param yok zaten biriktirmek için soruyorumda 7500f e tamam diyelim tek slot 16gb ram kullanmak ne kadar problem olur? 2x8 yapmak istemiyorum alırsam çünkü. tek slot 16 yapıp ilerde 32 ye geçirmeyi düşünürüm birde a620 ler 4k falan sanırım sıfır fiyatları. 2k daha ekleyip b850m-k...
  12. sein.

Hocam bunu düşündüm ama mantıksız geldi zaten zor para biriktiriyorken tek seferde verip sistemi ddr5 e geçirmek daha mantıklı gibi. çünkü şuanda ddr4 e bi 16gb ram daha alırsam sistem gene ddr4 kalacak. işlemci darboğazı yaşıyorum oyunlarda hala aynı soketi kullanan işlemci alsam bile gene eski...
  13. sein.

1660 Super ekran kartımı 9060xt 16gb a yükselttim. performans açısından beni gerçekten tatmin etti. yazılımsal herhangi bir sorunda yaşamadım. fakat düşündüğüm kadarıyla kalan sistem parçalarım eski olduğu için beni zorluyor gibi 500gb ssd yetmediği için 1-2 AAA oyun yüklediğimde disk doluyor...
  14. sein.

Yardım 9060xt ile Bazı Oyunlarda Sorun Yaşıyorum.

bakalım hocam gene bi format atarım gibime geliyor herşeyden arınsın iyice. tekrar konu açarım muhtemelen
  15. sein.

Hocam cyberpunk giriyor şuan hicbirsey degistirmedim durduk yere duzeldi çoğu şey hogwartsi denemedim tekrar ama olan darboğaz normal gibi duruyor. Yuzde 50 kullanım falan görüyor genelde
  16. sein.

yarın sakin kafayla halledeyim hocam bide usb bulmam lazım
  17. sein.

bios güncel değil 1786471421 yani bundan kaynaklımı fikrim yokta fps konusundada birşeyler ters gibi fsr performe modunda rt ultra ile 60 fps oynayabilmem gerekiyor ama 45lerde geziniyorum işlemci farkı baktığımda en fazla 5-6 oluyordu
  18. sein.

hocam sorun başka birşeyde olabilir aslında afterburner açtım bakıyordum cyberpunk girdim ama arada bir drop yiyorum ve fps olması gerekenden düşük. işlemci kullanımı %98 falan ekran kartı kullanımı %70 lerde geziniyor 50-70 watt falan çekiyor normalde değil 1786471029
  19. sein.

en iyisi öyle yapayım hocam ya şuan bir şekilde oyuna girdim ama tekrar girceğim zaman gene yapar muhtemelen
  20. sein.

hocam bu şekilde 1786468427 açık değildi sanırım hocam bakarım tekrar 1786468504 Xmp kapali 1786468707 birde hocam bu uygulama log tutuyormu? çünkü oyuna girip pcl erroru alıyor olsam bile pc restartlamak zorunda kalıyorum gitmezmi sayaç
Geri