zamanında 100-150 tl ye toplamıstım. hala lazım oldukca çeker kullanırım. En FP fanlardandı. Mevcutta notchuta var ama yedekde arcticlerimi hep tutarım.
burhan şahin diye bir vatandaş açmış bu mağazayı. https://www.onlinealisverisyap.com/ diye bir sitesi de var. 2014 den beri bu tarz ürünleri satıyormus. ürünler tr garantiliyse dert yok da kendi getirip satıyorsa sıkıntı büyük. muhtemelen indirimlerde vs ürünleri stoklayıp indirim sonrası...
Ürünü bilmem de site oldukça güvenilir. Şüphesi olan arkadaşlar için söylemiş olayım. En az 5-6 yıldır buradan alışveriş yaparım. İlk açıldıgı zamanları bilirim. Yurtdışından mekanik klavye, mekanik klavye parçaları satarlardı. Büyümelerini görmek sevindirici...
benim kim oldugumu, bu gune kadar disneyden tut da devlet kurumlarına kadar nelerle uğraştığımdan, kimlere dava açtığımdan haberin mi var ? sadece emniyet kemeri arızalı diye gizli kusurdan eski araç sahibine dava açıp 3 yıl onunla uğraştım. ne anlatıyorsun burada birader ? haklarımı da neyi...
ya kaybol şurdan. bir de yaptıgı rezilliğe kılıf bulmus. sorun sizde degıl sorun sizin gibilere %70-80 e vararan indirim yapanlarda. valla yazık kafanıza. bedava verseler neden üzerine para vermedi diye forumlarda dolaşırsın
20 dolara 50-60 dolarlık orjinal kılıf ve kordon alıp bu kadar şikayet eden bır toplum yok arkadaş. yok tuş oturmadı. yok kılıfı taktım ekranda popup çıkmadı. yok kordon kutusu acık geldı bi susun **
Rezil mahalle esnafına para kazandıracağıma gider amazona domalırım daha iyi. İşin şakası tuvalet kağıdında bile en az %50 üzerine koyup satan adamlar nasıl daha ucuza satıyor ?
kullanmadan yorum yapma. her markanın urunu aynı olmuyor. en az 5 yıldır kullanırım old spice. 1 kere leke yaptıgını gormedım. en başta içeriği farklı zaten diğer ürünlerden
tamam onu dıyorum bu sıkıntı degıl. ekranda cıkan basıt bır popup. işletim sıstemınden de kaynaklanabılır. altı ustu kılıf. takınca cıkan basit bir uyarı bir şey ifade etmiyor. bizzat yaşadım cunku. al geç.
çıksa ne değişecek ? ben diyorum ki sana orjinal kılıfı taktıgımda bende bazen cıkmıyordu. sarjda da en ufak sorun yaşamadım. o işaretin cıkması neden senın ıcın bu kadar onemlı ? sorun orjinallik mi ?
dünyanın en dandik airpods çakmaları için bile o işaret kolaylıkla yapılabiliyor. alın...
ben oyunlarda kullanıyorum. eksi olarak gürültü engelleme yok. ben 4000 serisi bir nvidia kart kullandıgım için nvidia broadcast uygulaması ile gürültü engellemeyi sağlıyorum. Onun harici küçük kompakt sevimli bir mikrofon. ses kalitesi de iyi. dip ses sorunu yaşamadım.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D5PQTCS9?_encoding=UTF8&ref=cm_sw_r_cp_ud_dp_AC46CZJHA5GRTQ7GG9YE&ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_AC46CZJHA5GRTQ7GG9YE&social_share=cm_sw_r_cp_ud_dp_AC46CZJHA5GRTQ7GG9YE&th=1
XR modeli de fena görünmüyor. ön portların altta olması, önde 2 usb 3.0, 1 type c portu, yarı...
bu markanın hem bu donlarını hem de bambu çoraplarını kullanıyorum çok memnunum. her yıl 6 lı bir paket alırım. pamuk oranı yüksek ve rahatlar. 190 boy | 105 kg 3xl giyiyorum. çok da dar almamak lazım :D