[H3 id='HYPERX+Pulsefire+Haste+2+Wireless+Mouse+ile+bunun+arasnda+kaldm.+neriniz+ne+olur+']HYPERX Pulsefire Haste 2 Wireless Mouse ile bunun arasında kaldım. Öneriniz ne olur ? [/H3]
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_hyperx-pulsefire-haste-2-wireless-gaming-mouse-siyah-1232178.html
hiç farketmez. Benzer onlarca binlerce saat var. bahsettiğiniz altın 24 ayar degıl zaten. eticaret sitelerinde benzer kaplamalaı bir sürü ürün bulabilirsiniz. tüm bunlar hesaplandıgında saatin olması gereken rakam 45-50k. öldürsen hype dönemi oldugu için 75k. yıllardır mezatlardan saat alırım...
200-300 mü. NFT den daha balon ne olabilir diyordum plastik bir saate 300 bin fiyat biçiyorlar :D limitli olması sayılı olması zerre önemli değil. Altı üstü plastik bir saat. Seikonun da, orientinde casionun da dünya kadar limitli saati var. Hatta büyük markaların da omeganın bile limitli...
Marka için soru işaretleri olan varsa 3.5 yıl önce, beni idare etsin diye darmoshark m3 almıstım. O kadar alıştım ki hala aynı mouse kullanıyorum. Razerı fln bir kenara attım. Mouse u kadar hor kullandım ki hala nasıl çalıştığına şaşırıyorum. Yere fırlatmadığım mı kaldı, masaya sertçe 10 larca...
tam 23:00 da sepete ekledim. Saçma sapan 15000 tl lik urun de ekledı yanında. onu silip sayfayı yenıledım 5400 oldu. 20 sn de 100 stok mu eridi. muhtemelen 10-15 tane stok açtılar
Ne demek nasıl bir beklentimiz olsun. tişörtten evde bulaşıkları yıkamayı beklemiyoruz tabi. Oversize olarak satılan tişörtün oversize olarka gelmesini bekliyor haliyle insanlar. XL olarak aldığım tişörtün bel hizasında kalmasını istemiyoruz mesela. Öyle bir yorum yapmışsın ki sanki ilk defa...