Hocam ben size PS5 PRO tavsiye ederim. Ve üstelik bu sene şubat gibi PSSR 2 PS5 PRO konsoluna gelecek ve konsolun potansiyelini çıkaracağı için GTA 6...
Hocam öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. Oyunu monitörümde 1080p olarak oynayacağım, aklımı en çok karıştıran da bu. Belki ps5 slim 1080p 60fps açar...
2 cihazında açacağını biliyorum fakat 60 fps oynamak istiyorum, ayrıca aralarındaki fiyat farkı 15 bin tl hocam o yüzen bu kadar düşündüm zaten 5 felan olsa...
Arkadaşlar gta6 nın pc ye çıkmasını bekleyecektim, fakat 27-28 eğitim sezonu yks senem ondan dolayı çıktığı gibi oynamak istiyorum. Sizce gta 6 için ps5...
Hocam Ürünü iade için istediler gönderdim denedik sıkıntı yok diyerek geri gönderdiler. 14 günlük cayma hakkı için tüketici hakem heyeti ile iletişime...
ürünü yeni aldım ürünü ilk açtığımda ışık sol altta yanıyor kabloluda sağda yanıyordu ve çalışıyordu ama şuan o da sorun yaratmaya başladı. kablosuz direkt...
kolu dün aldım pc ye bağlamaya çalıştığımda ilk ortadaki tuşa basınca ışık sağda yanıyor sonra sol alta geçiyor ama kol çalışmıyor modu nasıl değiştirebilirim?