Hocam öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. Oyunu monitörümde 1080p olarak oynayacağım, aklımı en çok karıştıran da bu. Belki ps5 slim 1080p 60fps açar diye aklım karşıtı, aralarındaki fark da boru değil malesef. Ama konsolu üniversite dönemimde de kullanmayı düşünüyorum. Yani uzun ömürlü...
2 cihazında açacağını biliyorum fakat 60 fps oynamak istiyorum, ayrıca aralarındaki fiyat farkı 15 bin tl hocam o yüzen bu kadar düşündüm zaten 5 felan olsa pro alıp geçerdim.
1770662430
Hocam aklıma geldi. Fakat büyük ihtimalle çıkması 2027 yi bulacak, ve türkiyede ilk yıllar karaborsa düşer...
Arkadaşlar gta6 nın pc ye çıkmasını bekleyecektim, fakat 27-28 eğitim sezonu yks senem ondan dolayı çıktığı gibi oynamak istiyorum. Sizce gta 6 için ps5 almaya değer mi? Değerse de ne almalıyım? Pro alabilirim ama 1080 p de slim 60fps açarsa hiç almayayım.
Hocam Ürünü iade için istediler gönderdim denedik sıkıntı yok diyerek geri gönderdiler. 14 günlük cayma hakkı için tüketici hakem heyeti ile iletişime geçeceğim. Katalogdakiler de soruna çözüm olmadı malesef.
ürünü yeni aldım ürünü ilk açtığımda ışık sol altta yanıyor kabloluda sağda yanıyordu ve çalışıyordu ama şuan o da sorun yaratmaya başladı. kablosuz direkt olmuyor ışık her açtığımda D inputta kalıyor ve çalışmıyor. ürünü iadeye gönderdim sorun yok deyip geri verdiler fakat çalışmıyor.
kolu dün aldım pc ye bağlamaya çalıştığımda ilk ortadaki tuşa basınca ışık sağda yanıyor sonra sol alta geçiyor ama kol çalışmıyor modu nasıl değiştirebilirim?
Arkadaşımla oynamaya çalıştığımızda sürekli bağlantı hatası sorunu alıyoruz ikimiz de oyunu silip yükledik ama düzelmedi ikimiz de solo girdiğimizde bir sorun yok ama beraber girince olmuyor.