🔥İndirim Enermax ETS-T50A-BK Kule Tipi Soğutucu Bedava + 250 TL Cashback

Bu ürünü alıp İyzico ve Parolapara kampanyalarına katılınca 1.250 TL cashback alabiliyoruz. Yani bedavaya getiriyoruz ve üstüne 250 TL daha cashback alıyoruz gibi düşünün.

Rehber:
Gelen parayı tekrardan kendi banka hesabıma aktarabiliyor muyum

Valla eline sağlık o kadar uğraşmışsın ama vazgeçtim almaktan baydı iyice zaten ne yazdığınızıda anlamadım param olduğunda alırım daha iyi.
Cashack olarak gelcek para. İyzico ilk ödemeye 500 TL cashback kampanyasından 500 TL, GamingGenTR %25 cashback kampanyasından 250 TL ve GamingGenTR %10 cashback kampanyasından 100 TL cashback gelecek.

Boş iş o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaç kişi de İstanbul kart var birader biz İstanbul’da yaşamıyoruz.
Ben de İstanbul'da yaşamıyorum ama uygulamada digital hesap ve sanal kart mevcut. Arkadaşın dediği gibi yaptım İyzico cashbacklerini tekrar İstanbulkart uygulaması ile hesabıma aktardım.

Valla eline sağlık o kadar uğraşmışsın ama vazgeçtim almaktan baydı iyice zaten ne yazdığınızıda anlamadım param olduğunda alırım daha iyi.
Yapılması zor gibi görünse de anlaşılır bir şekilde yazılırsa zor değil.
Ancak iyzico çok sıkıntılı bir firma. Uygulama verdiğin numara ile alışverişte kullanacağın numara farklı olursa cashback vermeyebilir.
Onunla kalmayıp aileden bir başkası adına hesap açınca banda atabilir sonra uğraş dur.

Bu ürünü alıp İyzico ve Parolapara kampanyalarına katılınca 1.250 TL cashback alabiliyoruz. Yani bedavaya getiriyoruz ve üstüne 250 TL daha cashback alıyoruz gibi düşünün.

Rehber:
Valla yapamayanları anlıyorum biraz karışık ama 20 dk içinde 1000 liralık mouse aldım ve 1250 cashback kazandım şaka gibi hâlâ inanamıyorum. Rehberi hazırlayan ve kampanyadan haberdar eden kişiye çok teşekkür ederim. Ayrıca parolaparadan direkt kendi hesabınıza geri atabilirsiniz gelen iadeyi İyzico da muhtemelen İstanbulcart ile halledilir ama ben uğraşmak istemiyorum çünkü onu da herhangi bir internet alışverişimde illa ki kullanırım.

parolapara telefonda nfc istiyor orda tıkandık kaldık...

bu ürün ne kadara gelir ve kampanyaya nasıl katılabilirim yardımcı olcak varmı?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-05-17 163515.webp
    Ekran görüntüsü 2025-05-17 163515.webp
    56.7 KB · Hit: 134
Ağlicam ya NFC yok

1000003887.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,468
Üyeler