Arama sonuçları: *

1. K

20-30 bin arası oyuncu laptop önerisi

laptop almak zorunda değilsen kesinlikle alma kanka, bir çok yeni teknolojiden yararlanamıyorsun laptoplarda çok pişmanım laptop aldığıma ayrıca daha pahalı
  2. K

40K BU SİSTEME DEĞER Mİ

ben olsam bunu tercih ederdim 1 tb büyük rahatlık, 512de sürekli ne silsem diye düşünüyorsun
  3. K

GIGABYTE GS25F2 vs GIGABYTE G25F2

geldi kanka ölü piksel yok, çok hafif üstünde ışık süzmesi var, ghosting çok az oyunlarda belli olmuyor hiç, sadece freesync premiumu aktif edemedim bir türlü, onun haricinde gayet iyi 5000tlye almıştım zamlanmadan al derim ayrıca pivot olması efsane, pivot olarak kullanmasam da istediğim gibi...
  4. K

Çözüldü✓ 4ü arasında kaldım acil yardım hangisi alınır?

[H3 id='25G4SXU+hi+dnmeden+al+derim']25G4SXU hiç düşünmeden al derim[/H3]
  5. K

Steamden Hangi Oyunu Almalıyım

witcher 3 al 1300 saat oyna benim gibi
  6. K

Pc fiyatları düşer mi

wifi adaptörü yazıoyr sitede ama ürün yok
  7. K

Pc fiyatları düşer mi

wifi için bir şey satın almak gerekiyor mu yoksa anakartta veya işlemcide mi oluyor wifi özelliği
  8. K

Pc fiyatları düşer mi

doğru 1767564030 https://www.gamegaraj.com/product-custom/oem-paketler/crystalstrom-5a/ bu nasıl sizce
  9. K

Laptoplardan Hangisi Daha İyi

ofis laptopundan anlamıyorum, ne desem yalan olur, ama amacınız iş ise kesinlikle oyuncu laptopu alıp boşu boşuna nvidia ekran kartı satın almış olmayın gereksiz masraf 1767563927 oled ekran olanı tavsiye etmem iş için, uzun süre ekran açık kalınca sorun çıkıyor
  10. K

Laptoplardan Hangisi Daha İyi

illa birini alıcaksan asus tuf a15i al, diğerlerinin ekran kartı gücü çok düşük 45 30 felan 1767563506 eğer amacınız oyunsa rtx 3060lı bir laptop tavsiye ederim veya sadece iş içinse ofis pcsi alın boşuna masraf etmeyin zaten amaç sadece işse oyun laptopu almanın mantığı yok 1767563599 illa 3050...
  11. K

Öneri 2k TL %75klavye önerisi so yeah

sen bilirsin de oyun için alıcaksan tavsiye etmem 1767562654 çok yorma kafanı dediğimi al geç, ben kb898l aldım 1.5 e memnunum, ama herkes öneriyor kb884lyi
  12. K

Öneri 2k TL %75klavye önerisi so yeah

havit kb884l
  13. K

60k bütçe toplama pc veya oem paket önerisi

https://www.gamegaraj.com/product-custom/oem-paketler/crystalstrom-5a/ bu nasıl sizce 1767561825 16 gb ram az gelir mi acaba
  14. K

Pc fiyatları düşer mi

malum konu bu zamlar geçer mi fiyatlar düşer mi pc toplamak istiyorum ama bu fiyatlarla akıl karı değil
  15. K

Bu Asus Monitör Alınır mı? 24’ 240hz Alıyorum

gigabyte g25f2a aldım efsane rahat monitör tavsiye ederim amazonda indirimle 5000 e düşüyor sadece 200hz onun harici müq
  16. K

Lol kurulum gerçekleştirilemiyor hatası

konudan alakasız bu pc fiyatları düşer mi ya yeni pc toplamak istiyorum da bu fiyatlarla imkansız
  17. K

git hayatını kurtar o zaman 1 hafta oynamasan birdaha oynayasın gelmiyor zaten
  18. K

eğer olmazsa program filesı felan at onlardan biriydi hangisi hatırlamıyorum 1767561076 ben de o şekilde düzeliyordu 1767561110 en kötü pcyi restartla belki işe yarar 1767561141 ama en iyisi oyunu silip başka bir oyunla kafayı meşgul edip lol bağımlılığından kurtulmak
  19. K

oyunun kurulum dosyasını program dosyaları x86 ya at orda kur düzeliyor
  20. K

kanka ALLAH yardım ediyor sana yükleme 1767560943 illa yükliyceksen nasıl düzeliceğini biliyorum ama aynı sorunu yaşamıştım
Geri