Pc fiyatları düşer mi

KILINÇ

80+
Reaksiyon skoru
9
malum konu bu zamlar geçer mi fiyatlar düşer mi pc toplamak istiyorum ama bu fiyatlarla akıl karı değil

Şu anki piyasada tek tek almak çok mantıklı değil. Ekran kartları, ramler ve ssdler özellikle çok fiyat arttırıyor. İkinci elden toplarsan belki işin içinden çıkabilirsin. Onun harici OEM paket almak en mantıklısı. Tren yavaştan kaçtı gibi ama hala ufak tefek umut yeşerten ürünler düşüyor sanki... Bu fiyatların uzun bir süre düşeceğini sanmıyorum, hatta muhtemelen daha da artabilir. Baktığım işlemciye 3 gün içinde 1k zam geldi mesela. Ne alırsan kâr gibi benim düşüncem şuanlık. Gerisi senin tercihin...

Ram ve SSD fiyatları düşebilir ama eski fiyatlara gelmez.Onun dışında her parça zam alır tabi.

ülkede neyin fiyatı düştü bu güne kadar

doğru
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.gamegaraj.com/product-custom/oem-paketler/crystalstrom-5a/ bu nasıl sizce
Alınabilir gibi, diğer sitelere de bi bakmak lazım ama. Bu sistemi alacaksan bence soğutucuyu değişip kule tipi cooler master olana çevirmen daha iyi olur. 120mm sıvı soğutucudan hayır geleceğini düşünmüyorum. Bu arada Vatan da uygun bi sistem yakalarsan Paraf karta 6 taksit başlatmışlar bilgin olsun.

wifi için bir şey satın almak gerekiyor mu yoksa anakartta veya işlemcide mi oluyor wifi özelliği

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,943
Üyeler
187,271
Son üye
xxsemihsarac
Geri