T

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• T
      TheRock01, Yeni Monitör 24g11ze başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Şuan evde değilim ama eve geçtiğim an deneyeceğim. Şimdiden teşekkür ederim
    • T
      TheRock01, Yeni Monitör 24g11ze başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ya mesela monitör masa üstünde hareketli wallpaperda çok güzel canlı ama webden bir sayfa açtığım zaman böyle siyah bir ton oluyor ekranda basık bir siyah...
    • T
      TheRock01, Monitör kategorisinde Yeni Monitör 24g11ze başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar eski monitörü garantiye gönderdim yerine bu monitör geldi. Fakat eski monitör daha canlı geliyor gözüme, şuan bu ( 24g11ze ) monitörden kullanan...
    • T
      TheRock01, Samsung Qn80f Vs Qn85f başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Değişimi için tüketici hakem heyetine başvurdum ve değişim istediğimi söyledim bundan dolayı sadece değişim yapıyorlar 1781002407 O zaman kabul ediyorum
    • T
      TheRock01, Samsung Qn80f Vs Qn85f başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Öyle çok fazla fark yok hatta karşılaştırma sitelerinden baktım hiç fark yok gibi
    • T
      TheRock01, Yurt İçi Alışverişi kategorisinde Samsung Qn80f Vs Qn85f başlıklı bir konu açtı.
      Bundan 6 ay önce qn80f model samsung televizyon aldık ve Led yanığı olduğu için değişim kararı çıktı ve qn85f model teklifi geldi sizce bunu kabul etmeli...
    • T
      TheRock01, Monitör Değişimi Hakkında başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Haklısın en kısa zamanda almaya çalışırım
    • T
      Tamamdır teşekkür ederim 1780579215 Anladım o zaman kabul edip bir sonraki aşama ise nb f80 almak eğer ihtiyacım olursa 1780579221 Tamamdır teşekkür ederim
    • T
      Ya aslında pivot özelliğini pek kullanmıyorum benim monitör ile kıyaslandığında bu monitör sizce iyi mi kabul etmeli miyim?
    • T
      Anladım teşekkür ederim
    • T
      Acaba red versem daha iyisini teklif ederler mi yoksa hiç uğraşmadan direk kabul mu etmeliyim
    • T
      Sanırım sadece yukarı aşağı var ve sağ sola döndürme yok
    • T
      TheRock01, Monitör kategorisinde Monitör Değişimi Hakkında başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba arkadaşlar benim 24G2SP/BK model aoc monitörün vardı ve ürün bozulduğu için servise gönderdim ve değişim teklifi yaptılar ve modeli 24G11ZE bu sizce...
    • T
      TheRock01, 1k Bütçe ile Klavye Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Anladım teşekkür ederim 1775000432 Yani biraz şans işi o zaman
    • T
      TheRock01, Soğutma/OC/Modifiye kategorisinde Fiyat Performans Laptop Fanı başlıklı bir konu açtı.
      Dostlar düşük bütçeli güzel bir laptop fani arıyorum laptop öyle gaming laptop tarzı değil öyle pahalı bir fana gerek yok yani öneriniz var mı acaba
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,642
Üyeler
198,169
Son üye
masti
Geri