Arama sonuçları: *

1. Kemowee

HAWK Kaç Riot Point veriyor ?

Yani sonuç itibariyle o zamanki skinlerin VP'si daha düşüktü şu an daha yüksektir ve Hawk bunu düşünerek verdiği hediyeyi de artırmış olabilir 200-250 VP bantlarına
  2. Kemowee

Ahahaha valla ben de daha çok bekliyordum ama bu çıktı zaten valoyu falan sallayalı yıl oldu akıl ve ruh sağlığın için bırak kardeşim böyle oyunları :D
  3. Kemowee

Hocam ben 2024'te almıştım, 150 VP vermişti.
  4. Kemowee

IPhone 13 Şarj aleti önerisi

Anladım kral çok teşekkür ederim dönüş ve bilgilendirmelerin için :)
  5. Kemowee

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim dönüşlerin için :) 1767601166 Tamamdır hocam çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için :)
  6. Kemowee

Kralsın çok teşekkür ederim linkler için :) 1767600515 Tamamdır hocam %90 spigen alıcam herkes öneriyor çünkü teşekkürler <3
  7. Kemowee

Hocam internetten direkt orjinal iPhone 13 güç adaptörü ve kablosu yazınca çıkıyor sanırım ordan devam et mi diyosun 1767600304 Buna da bakacağım kral orjinal adaptör ve kablosunun fiyatıyla bunun arasında baya fark var ama bunun da yorumları çok iyi. 1767600328 Kablo çok da sıkıntı değil mi...
  8. Kemowee

Herkese merhabalar; iPhone 13 bataryaya zarar vermeksinizin iyi bir şarj aleti arıyorum. Mevcut orjinal şarj aletinin kablosu kırıldığından artık kullanamıyorum, adaptör sağlam. Orjinal adaptörüne uygun bir kablo önerisi de olur, sıfırdan hem adaptörlü hem kablolu önerilere de açığım. İyi...
  9. Kemowee

5070ti için 12K bandında monitör

Evet hocam aradaki fiyat farkına değip değmeyeceğine karar verecek olan kişi elbette sensin. Kalanlar arasında şahsi görüşüm en iyi ASUS kalıyor fakat satın alım yapmadan önce bir kullanıcı yorumu da almanı tavsiye ederim forumda mutlaka kullanan vardır bu monitörden. Ben teknik özelliklerine...
  10. Kemowee

Hocam kusura bakma 2 tane AOC varmış gözden kaçırmışım :D Şöyle söyleyeyim ağırlıklı olarak hikayeli oyun oynayacaksan renklerin doğruluğu genişliği vs. senin için çok daha önemli konular. Buna istinaden sana attığım G65B modelini de seçeneklerin arasına ekleyebilirsin. Ekteki görselde...
  11. Kemowee

Kendi eklediklerinin arasında en güzeli AOC görünüyor. Alternatif bir seçenek olarak şunu bırakayım: https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-odyssey-g65b-ls27bg652euxuf-27-1-ms-qhd-pivot-curved-oyuncu-u-fiyati,650296406.html
  12. Kemowee

8000 TL Bütçe Kablosuz Kulaklık

Hocam geç geri dönüş için kusura bakmayın, evet net bir şekilde sesimi alabiliyorlar.
  13. Kemowee

Hocam PC başında ne kadar durduğunuza bağlı olarak değişiyor. Ben günlük 2 saat kullanım yapıyorum, bana 4-5 gün yeterli geliyor rahatlıkla.
  14. Kemowee

HS80MAX Wireless öneririm aktif olarak kullanıyorum güzel kaliteli bir kulaklık sadece mikrofonu çok iyi değil bence ama yayıncı değilsen çok sorun olacağını zannetmiyorum
  15. Kemowee

2K 4K Sistemime göre öneri monitör

2k çözünürlükte yüksek FPS görmek biraz zor hocam. Ben CS2'de bi denemiştim ama tam oyunun sıkıntılı zamanlarıydı o yüzden net bişey söyleyemiyorum ama şunu söyleyebilirim 300 FPS falan almanız imkansıza yakın. FPS oyun için ben her zaman 1080P öneriyorum, hikayeli oyun için ise imkan varsa...
  16. Kemowee

Son virajdayım Samsung G65B

Evet bende G65B var diğer monitörüm de AOC G24G2ZE var ikisi için de soruları cevaplayabilirim
  17. Kemowee

Var hocam. Ben hep 1080P'de hikayeli oyun oynardım, 2k monitöre geçince oyunlar film gibi gelmeye başlıyor gözüne özellikle g65b gibi renkleri çok iyi yansıtan bir monitör hikayeli oyun deneyimini top seviyelere çıkarıyor. 2 tane monitörüm var biri 24 inch 1080P biri 27 inch 2k. Hikayeleri...
  18. Kemowee

İki monitörün de GTG tepki süresi 1 ms. İki monitör de 240 Hz, AOC olanı hız aşırtma yaparsanız 260 Hz'e yükselebiliyor fakat PUBG hatırladığım kadarıyla optimizasyon problemleriyle dolu bir oyun olduğundan bu Hz-fps farkı size hiçbir şey kazandırmayacaktır. Bir monitör curvy biri flat. Burada...
  19. Kemowee

Hikayeli oyun oynamak amacıyla alıyorsunuz monitörü değil mi
  20. Kemowee

Hocam 2k monitörde 4060 ti ekran kartımla ultranın bir altında (yüksek) TLOU2'de 110-120 FPS alıyorum, Ultra ayarlarda 80-90'a falan düşüyor. 4k monitör o ekran kartıyla tavsiye etmem ama 2k güzel bir monitörle hikayeli oyun oynarsın.
Geri