Arama sonuçları: *

1. T

Sistemime işlemci önerisi

Sistemde cpu frame stall oluyor mesela bazen 0 fps te kitleniyorum işlemciden 1 tane bile frame bile GPU’ya göndermiyor işlemci zorlandıgından frame üretemiyor 0 a çakılıyorum zaten ekran kartımda sorun olsaydı mhz ler 200 e filan düşerdi dropta w değeride düşerdi gpu cpu dan veri bekliyor cpu...
  2. T

120mm lik hava soğutucuğu alacağım için overclock ile fazla ısınır bence
  3. T

Bende zaten sıkıntı yok sistem sadece Pubg ve Fortnite da rezaletti onun dışı God of war resident evil 3 4 village 7 sıkıntısız oynatıyor böyle oluncada direkt aklıma işlemci geliyor
  4. T

herşeyi en düşüğe çeksem darboğaz tavan yapıyor ultraya alsamda fps düşüyor
  5. T

Bilmiyorum artık aklıma gelen tek işlemci şuan 4 çekirdek nasıl olsa onun dışında fortnite hiç oynanmıyordu fps droptan 2 yıl önce. CS de sistem gecikmesi çok nadir 10ms lerden 60-100 arası oluyor
  6. T

ben pc yi 2023 de aldım aklınıza gelecek bütün testleri parçalara tek tek yaptım 1 tane sorun çıkmıyor ama ara sıra kullanım böyle oluyor arkada bir Google açık olsun %100 kullanımın altına düşmez asla işlemci genellikle büyük maplarde tavan yapıyor işlemci erangel miramar
  7. T

Aralarındaki fark ne baktım sadece 14700k da ekstra ekran kartı gördüm. çekirdekleri önbellekleri ful aynı
  8. T

Drop varmı sende işlemci tavan yapıyormu bazı maplerde
  9. T

İstediğim hikayeli oyunları cayır cayır oynatıyor valla 2023 de komple sistemi 9-10k ya almıştım ama İşlemciye ihtiyaç duyuldugunda aha durum böyle pubg de bu
  10. T

RTX 3050 8 GB 128 Bit ASUS i3 12100f ASUS PRİME H610MR-D4 GSKILL 2X8 Ram Goodram M2 SSD Sistem bu fps droplar çok olmaya başladı. i7 14700f düşünüyorum 2. el 10k fln başka öneriniz varsa gereksiz vesaire diyorsanız alabilirim önerilerinizi
  11. T

RTX 3050 8 gb sisteme cpu önerisi

Bende onu düşünüyordum. Ama benim için fps droplar çözülsün yeter
  12. T

RTX 3050 8 gb sisteme cpu önerisi

RTX 3050 8 GB 128 Bit ASUS i3 12100f ASUS PRİME H610MR-D4 GSKİLL 2X8 Ram Goodram M2 SSD Özellikle PUBG de dropları fps düşmeleri ve gereksiz CPU Yükselmelerini yaşıyorum bir ara cpu 2 dakika %100 de kaldı 20 30 fps bile gördüm bazende düzeliyor ama ani yükselmeler ve fırlamalar oluyor...
  13. T

Logitech G29 direksiyon seti Çok sert sağa sola dönmüyor

Ürün anlamadığım şekilde sadece forza4 de kafayı yiyor diğer oyunlarda temiz.
  14. T

Tamamdır Eyvallah Usta Sağolasın
  15. T

Kardesim bunda bi fark yokki Yay merkezinini 100 e alsamda kapatsamda arada %1-2 lik geri toplama hızı vardır
  16. T

Bunda direksiyonu çevirdiğinde geri toplama özelliği yokmu.
  17. T

Ets2 de düzgün çalışıyor Force Feedbackide kısınca oturdu fakat gaz pedalı algılamıyor forzada algılıyordu
  18. T

Ets deniyeceğim bi
  19. T

İşte bendede tam tersi ilk taktığımda kalibrasyon yapıp sağa sola dönmeyecek kadar sert oyuna girdiğim an bomboş
  20. T

İşte sıkıntı orda oyuna girmeden direksiyon çok sert girdikten sonra usb takılmamış hali gibi bomboş bazen sert oluyo
Geri