Ben 2. Elden m2 aldığımda yazması 2 tb falandı sağlığı %100 dü 8 ay içinde Onu yaklaşık 30tb a çıkardım yani günlük ortalama 115gb veri yazmış ona rağmen bu...
tr nin bitki örtüsü gibi bişey bu nb f80 kendimde 2 tane aldım halen kullanıyorum hiçbir sorun şikayetim olmadı kimsedende şikayet görmedim tam f/p ürün...
https://www.n11.com/urun/north-bayou-nb-f80-mnt01-17-30lcd-led-monitor-tutucu-amortisorlu-79497329
En mantıklı bunu buldum başka önerisi olan varmı? 2...
Ayarları Denedim Ufo testine baktımda yine aynı gibi üstekinin hafif silüeti var ortadaki titriyor biraz Ama o overdrive ı fast yapıp mbr yi 3-4 biraz daha...
Merhaba ben de aynı monitörü aldım.
Bundan önceki monitörüm lenovo g24-20ydi.
Şuanda cs için şöyle kullanıyorum.
gaming mode: fps
mbr kapalı
adaptive-sync...
Dediğiniz doğru evet. Ama piyasada 3999 tl ye Bundan iyi varmı bilmiyorum Fazeon 180hz ler 4200 falan zaten o aoc 260hz i almasaydım lenovonun 320hz liğini...
siz bilirsiniz hocam oc yaptıktan sonra bence görüntü kalitesi kullanılacak gibi değil 200 de kullanacağınızı varsayarsak 180den 200e uğraşmaya değmez ve...
260hz de kullanıyorum da ayarlamalarını öyle yaptım şu an sadece UFO testlerinde siluet filan gözüküyor Az daha kullanırım beğenmezsem iadesini yaparım olmadı
Evet performansı pek iyi değil zatende Bende şuan eski monitör Lenovo legion r24e 180hz pivot var birde bu aoc monitör. Eski monitörü satsam 3800 falan...
Bu monitörü bende aldım bugün geldi fakat inceleme videosuyla alakası yok. inceleme videosunda Overdrive fastest mbr yi yüksek değerlere almasına rağmen...