Arama sonuçları: *

• Users: Tykg
  • Order by date
  1. T

Sıfır SteelSeries Prime+ ın skatezlerinin çizilmesi ve tozlanması normal mi?

Speed kullanamıyorum Controlmü o
  2. T

Anladım hocam cevaplar için teşekkürler tereddütte kaldım şurdaki deliğin içi bile toz olmuş mouse pad zaten tırtıklı bi yapıya sahip çizmesi normal gibi diğer 5 yıllık g102 mouseumun alt yüzeyi ful çizik olmuş ama bu kadar toz neden olmuş anlamadım aj159 nearlink vardı o bu kadarda değildi
  3. T

Ürünü 3-4 saat kullandım skatezlerin bu kadar tozlanıp çizilmesi normal mi ya da kullanılmış ürün gönderilmiş olabilirler mi? Üründe sıkıntı yok
  4. T

Steelseries prime + lift of distance kapatılmalımı

test ettim mouse u en iyi şekilde bu ayar kapalıyken algılıyor biraz havadayken mouse bu değeri low veya higha aldığımda kötü oluyor algılamama gibi. kapalı halde en iyi şekilde algılıyor böyle olması normalmi?
  5. T

Öneri Gaming Mouse Önerisi

benimde o bütçede mouse arıyışım vardı özellik bakımından fp olarak en mantıklısı Steelseries Prime+ bana 800 tl ye denk geldi aldım dün onun dışında aj159pro var ama benim hoşuma gitmiyor. Arkadaşımdada var driverları yüklüyemiyorlar
  6. T

810 TL Ye Steelseries Prime+ alınır mı?

valla 1.3 aşardı bütçeyi 500 tl oynuyor arada
  7. T

ben zaten 5 yıldır üyeyimde ban yemiştim bu bütçeye daha iyisi yok bence
  8. T

2 side 1000hz diye biliyorum ben yani gecikme değeri fln Özelliklerine baktığımdada aynı görmüştüm
  9. T

g pro wireless ayri bir seviye ztn onda gecikme vesaire hissetmezsin
  10. T

2-3 defa kablosuz kullandım dandik mouse larda değildi G305 Aj159 nearlink ama o kabloludaki hissiyatı asla vermedi
  11. T

Puanlarla birlikte vesaire 800 tl ye geldi Prime modelinin ne özellikleri prime+ dan iyi
  12. T

valla ben bi ara 2. el g305 aldım ucuza mouse takılıyordu ondan sonra bakmamaya başladım dediğiniz gibi uyguna bulunabiliyor Kablosuz alırsam kablolu kullanmam saçma olur ztn 2.4g deki o çok hafif gecikmeyi hissediyorum 5 yıldır g102 kullanıyorum Prime+ alırım beğenmezsem iade ederim sağolun.
  13. T

sadece sensör farkı var plus modelininki bi tık daha iyi sanırım ztn prime modeli 1400 tl ye satıyorlar değmez
  14. T

Eyvallah Sağolun
  15. T

3.5k kanka o
  16. T

https://www.pazarama.com/steelseries-prime-fps-kablolu-oyun-faresisiyah-p-5707119035576 810tl ye alınır mı?? Kablosuz istemiyorum başka önerileriniz varsa açığım
  17. T

Gpuz ekran kartındaki bazı bilgiler neden gözükmez

pc de sıkıntı var zaten Normalde 3050 i3 12100f darboğaz yapmaması laızm bazen darboğaz yapıyor bazı oyunlarda cpu sanki 4090 ı beslemeye çalışıyor gibi oluyor
  18. T

Sürümle alakası yok indirdim denedim ama hala aynı ztn asusun da gpuz gibi bi uygulaması vardı ondada gözükmüyor
  19. T

die size ve transistörler gözükmüyor
  20. T

🔥İndirim Ryzen 5 7500F RTX 4060 Ti Sistem 29.999 TL

Güzel fiyat geçende gine modartın 4060 ti r5 5600 25999 tl di pc kolikte hala duruyor olabilir
Top Bottom