yeniyi sildim eski driver indirdim yine oldu 3 defa format attım gpu düşüyo cpu tavan önceki sistemimdede bu gpu varken benzer problemler vardı yarın bi Arkadaşın 3060ti ile deniyecem
1771900690
İşlemciye Sürekli Müdahale: Hiçbir oyun veya uygulama açık değilken bile NVIDIA sürücüsü 38.113 kez...
Değerleri yapay zekaya yorumlattım şöyle dedi
LatencyMon Raporundaki Kritik Hatalar:
En Büyük Suçlu (nvlddmkm.sys): NVIDIA sürücüsü 0,66 ms (667 mikrosaniye) gecikme süresiyle listenin başında yer alıyor. Normal şartlarda bu değerin çok daha düşük olması gerekir.
Aşırı İşlem (DPC Count)...
Fazeon ürünlerini kullanan kullanıcıların mağdur olmaların durumu %80 kargodan gelen hasarlı üründen kaynaklanıyor bunuda hiç dikkate almıyorlar bunuda belirtebilirsin Servise yada iade yapacaksan fln
1771870732
Ben servispointe kargoyla msı monitör göndermiştim istiyorsanız servis iade raporu...
Zaten önceki sistemlerimde i3 12100f i5 14400f full bu anakart takılıydı yine aynı sorunları yaşıyordum bu sistemimdede tüm parçalar sıfır tek önceki sorunlu pc den kalan bu gpu du bilemiyorum artık sağolun ben bi ayrı konu açayım
Format ta attım 2-3 defa az böyle deniyeyim baktım yine yapıyor başka bi gpu ile denerim yine olursa tüm parçaları iade ederim artık
1771800788
Çok saçma mesela gen4 deyken stabilite çok kötüydü gen3 e aldım baya iyi oldu GPU dan kaynaklımı oluyor bu bilginiz varmı acaba
Grafiklerim yüksekte zaten bu arada şimdi biosdan ekran kartını gen4 den gen3 e çektim gpu kullanımım düşmüyor cpu artmıyor iyi gibi şuan mesela pubg de uzak bir yere baktığımda gpu %70 lere düşebiliyordu şuan %99 sabit kalıyor GEN3 de birde 1 saat içinde 2355 hata bulmuştu gpu o normalmi
RTX 3050 8 GB, R5 7500F, FSP 650W PSU, Crucial 6000MHz CL36 RAM. Sürekli bu sorunu yaşıyorum: GPU düşüyor. Önceki sistemimde de yaşıyordum. Önceki sistemimden tek kalan parça GPU. Hiçbir sorunda çıkmıyor testlerde, neden olur?
CAPFRAMEX Değerlerine baktım Korkunç L3 Cache ve Gecikme Sapmaları var
Frametime Kararsızlığ Verilerde ortalama frametime 10.1 ms civarında görünse de bazı anlarda bu değerin 300 ms üzerine fırladığı (stutter) görülüyor
İşlemci çekirdeklerin 3233 MHz ile 5050 MHz arasında oynak olduğu için L3...