Arama sonuçları: *

• Users: Tykg
  • Order by date
  1. T

RTX 3050 8 gb sisteme cpu önerisi

RTX 3050 8 GB 128 Bit ASUS i3 12100f ASUS PRİME H610MR-D4 GSKİLL 2X8 Ram Goodram M2 SSD Özellikle PUBG de dropları fps düşmeleri ve gereksiz CPU Yükselmelerini yaşıyorum bir ara cpu 2 dakika %100 de kaldı 20 30 fps bile gördüm bazende düzeliyor ama ani yükselmeler ve fırlamalar oluyor...
  2. T

Logitech G29 direksiyon seti Çok sert sağa sola dönmüyor

Ürün anlamadığım şekilde sadece forza4 de kafayı yiyor diğer oyunlarda temiz.
  3. T

Tamamdır Eyvallah Usta Sağolasın
  4. T

Kardesim bunda bi fark yokki Yay merkezinini 100 e alsamda kapatsamda arada %1-2 lik geri toplama hızı vardır
  5. T

Bunda direksiyonu çevirdiğinde geri toplama özelliği yokmu.
  6. T

Ets2 de düzgün çalışıyor Force Feedbackide kısınca oturdu fakat gaz pedalı algılamıyor forzada algılıyordu
  7. T

Ets deniyeceğim bi
  8. T

İşte bendede tam tersi ilk taktığımda kalibrasyon yapıp sağa sola dönmeyecek kadar sert oyuna girdiğim an bomboş
  9. T

İşte sıkıntı orda oyuna girmeden direksiyon çok sert girdikten sonra usb takılmamış hali gibi bomboş bazen sert oluyo
  10. T

Yani hocam gerçek arabada dümdüz yolda giderken direksiyon direkt sola atmıyor kendini bu direkt bi anda sola filan çeviriyor düz yolda birde Topraklı filanda değil 😅 buradaki ayarlar ne olacak
  11. T

Yani sayılır evet ama daha beter bundan direksiyonu tam tur sağ yaptığımda kendini sola döndürmek için çırpınıyor
  12. T

Yükledim eve mesela forzaya girdiğim an direksiyon güç verilmemiş halindeki haline geliyor ara sıra sertleşiyor sonra dümdüz yolda giderken titriyor sağa sola dönüyor kendi kendine 1765442999 Bence bozuk ürün.
  13. T

Acayip sert sağa sola dönmüyor oyunda kendi kendini sallıyor direksiyon
  14. T

Sahibinden param güvende rezilliği

100 TL lik ardunio hocam kablosu vesaire hiç birşeyide yoktu zaten öyle önemli bir şey değil iade etme sebebide harddisklerde vardı onlar bozuk diyordu onlarda kesin çalışıyordur denemedim
  15. T

İlk defa yaşadım bende biliyordum böyle olayların olduğunu fakat artık asla satmam bu şekilde İsteyen istediğini çok rahat dolandırır
  16. T

sattığım 3 ürünün 1 ini alıcı göndermemiş Ve sahibinden bana diyorki...
  17. T

AJAZZ AK680 Bazı tuşlar neden sıfırladıktan sonra çalışıyor

Yok hocam o klavyedeki kronik sorun o hepsinde öyle iade hakkı bitmediyse iade edin ben bi üst modeli AK870 mc ye geçtim onda çözmüşler sorunu tamamen yenilemişler kasayı mcu yu filan
  18. T

N Kolay 1000tl kampanyası hakkında sorum

Evet görüntülü konuşarak nkolay hesabı açarsan ilk sanal kart ile alışverişine 1000 tl 1000tl de alt limiti var ama belirli yerlerde
  19. T

N Kolay 1000tl kampanyası hakkında sorum

Bu kampanyadan Hepsiburadadan 1000 tl lik steam cüzdan kodu alsam yararlanmış olurmuyum?
  20. T

Razer Ornata V3 Klavyede Antighosting Varmı?

Bazıları yok demiş bazılar var bazıları membrane olduğu için maks 10 tuş demiş eskiden membran klavye kullanmıştım 24 tuş antighostingdi
Geri