RTX 3050 Mods 455 Hata

Tykg

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
85
testte sadece 5 mb vram testine kadar Sorun yok diyor

8 GB testinde gördüğümüz sonuçta:
  • Read Error Count: 8,080,079
  • Write Error Count: 269
  • Error Code: 00000002 → FAIL

Ekler

• IMG_1189.webp
    IMG_1189.webp
    52.8 KB · Hit: 21
  • IMG_1193.webp
    IMG_1193.webp
    222.5 KB · Hit: 22
  • IMG_1188.webp
    IMG_1188.webp
    19.8 KB · Hit: 21
  • IMG_1190.webp
    IMG_1190.webp
    166.7 KB · Hit: 18
Dayı VRAMlerin folloş olmuş galiba ama aynı anda bu kadar VRAMin bozulması normal değil bence çiplerde sorun yok asıl sorun olabilecek 3 ihtimal var ya VRAM ciplerin kontrolcüsü bozulmuş veya vramlere giden güç hatları kısa devre yapıyor en kötü ihtimalle ise çipin kendisinde çatlak var ama adam Gibi Bir tamirciye gitmeden halledemezsin bu arızayı ve adam gibi Bir tamirciye gitmen lazım ama bu kartta eski sana fazla fiyat fln çıkabilir Yeni kart almayı düşünebilirsin bence 2. Elden bir AMD kovalamaya başla eğer tamir işi pahalıya gelirse

Dayı VRAMlerin folloş olmuş galiba ama aynı anda bu kadar VRAMin bozulması normal değil bence çiplerde sorun yok asıl sorun olabilecek 3 ihtimal var ya VRAM ciplerin kontrolcüsü bozulmuş veya vramlere giden güç hatları kısa devre yapıyor en kötü ihtimalle ise çipin kendisinde çatlak var ama adam Gibi Bir tamirciye gitmeden halledemezsin bu arızayı ve adam gibi Bir tamirciye gitmen lazım ama bu kartta eski sana fazla fiyat fln çıkabilir Yeni kart almayı düşünebilirsin bence 2. Elden bir AMD kovalamaya başla eğer tamir işi pahalıya gelirse
Teşekkür ederim cevap için oyunlarda işlemcim %100 oluyordu 100 MB l3 önbellekli işlemcim olmasına rağmen oyunlarda %100 görüyordu ekran kartından dolayı yapıyor olabilir miydi bunda

Çok muhtemel bozuk veri yollayonca senin işlemciyi doldurmuş

Çok muhtemel bozuk veri yollayonca senin işlemciyi doldurmuş
Anladım hocam bu kartı ben 2023’te almıştım bu ekran kartına 7500f 14400f 5600 32GB ddr5 RAM ile denememe rağmen işlemci bir anda durduk yere mesela %100’e fullyordu sorunu çözmüş olduk büyük ihtimalle ama şöyle bir şey var mesela oyunda altı 7 GB VRAM kullanıyordu ya da furmark testi olsun occt testi olsun bir tane hata ekran bozulması çıkmamıştı ama işlemci fırladığında ekran kartı da mesela 100 wattdan 55 watta çakılıyordu kullanımı da düşüyordu

Anladım hocam bu kartı ben 2023’te almıştım bu ekran kartına 7500f 14400f 5600 32GB ddr5 RAM ile denememe rağmen işlemci bir anda durduk yere mesela %100’e fullyordu sorunu çözmüş olduk büyük ihtimalle ama şöyle bir şey var mesela oyunda altı 7 GB VRAM kullanıyordu ya da furmark testi olsun occt testi olsun bir tane hata ekran bozulması çıkmamıştı ama işlemci fırladığında ekran kartı da mesela 100 wattdan 55 watta çakılıyordu kullanımı da düşüyordu
Bozuk veri yollayınca işlemci yüzde 100 e vuruyor yeni gelen veriyi işleyemediği için darboğaz yapıyor sen bu 3050 yi değiştirirsen normal bir insandan daha fazla performans artışı alırsın çünkü bozuk olduğundan işlemcinin de düzgün çalışmasını engelliyormuş

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Tykg
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,771
Üyeler
204,249
Son üye
osndne
Geri