9070xt ileride düşünüyorum. başta 4k için onu alacaktım fakat bu haliyle bütçe arşa çıktı 4k monitörü falan derken 4-5 ayı bulacaktı o yüzden 9060xt alıp...
750w gold 4600 tl olduğu için onu alayım diyorum hem bilindik marka falan. Ramde de pek bilgim yok ama bu zamana kadar hep kingston kullandım. ufak bir...
öyle zatende benim fiyatı şişirme sebebim işlemci. düz bi 5600 falan olsa 20 ye koyup çıkarırdım direkt. tüm hazır sistemlere baktım aynı fiyata 4-8 gb...
inanırım reis am5 dizecem elimdem cıkarmam lazım bunu. bunun 30-35 e gitmeyeceğini bende biliyomda sarı sitedeki yavusaklar trendyol pclere 25k yazmıs bende...
hocam ben zaten daha ilana koymadım bir şey yapmadım 2. el fiyatlara baktım temiz kullandığım için ortalamasını yazdım. işlemci hariç diğer parçaları ucuza...
30 falan etmez mi bu sistem. am5 geçmek için satıyorum ekran kartı ram falan eski ve güçsüz kaçıyorda işlemci yine iyi ve 0 ı karaborsa mı bilmem 18k diğer...
tüm 2. el sitelerinde tek tek parçalara baktım karşılaştırdım. 2. el hazır sistemlere baktım karşılaştırdım. 3050 ortalama 6-7 den baslıyor ben düz 8 yazdım...