G

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• G
      gxrax, Ryzen 7 7800x3d RX 9060 XT Toplama Sistem İyi mi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      9070xt ileride düşünüyorum. başta 4k için onu alacaktım fakat bu haliyle bütçe arşa çıktı 4k monitörü falan derken 4-5 ayı bulacaktı o yüzden 9060xt alıp...
    • G
      gxrax, Ryzen 7 7800x3d RX 9060 XT Toplama Sistem İyi mi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      750w gold 4600 tl olduğu için onu alayım diyorum hem bilindik marka falan. Ramde de pek bilgim yok ama bu zamana kadar hep kingston kullandım. ufak bir...
    • G
      | Parça | Model | | ------------------- |...
    • G
      gxrax, RTX 3050 Sistemin Ederi Nedir? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      öyle zatende benim fiyatı şişirme sebebim işlemci. düz bi 5600 falan olsa 20 ye koyup çıkarırdım direkt. tüm hazır sistemlere baktım aynı fiyata 4-8 gb...
    • G
      inanırım reis am5 dizecem elimdem cıkarmam lazım bunu. bunun 30-35 e gitmeyeceğini bende biliyomda sarı sitedeki yavusaklar trendyol pclere 25k yazmıs bende...
    • G
      hocam ben zaten daha ilana koymadım bir şey yapmadım 2. el fiyatlara baktım temiz kullandığım için ortalamasını yazdım. işlemci hariç diğer parçaları ucuza...
    • G
      30 falan etmez mi bu sistem. am5 geçmek için satıyorum ekran kartı ram falan eski ve güçsüz kaçıyorda işlemci yine iyi ve 0 ı karaborsa mı bilmem 18k diğer...
    • G
      tüm 2. el sitelerinde tek tek parçalara baktım karşılaştırdım. 2. el hazır sistemlere baktım karşılaştırdım. 3050 ortalama 6-7 den baslıyor ben düz 8 yazdım...
    • G
      gxrax, Kasa-PSU kategorisinde RTX 3050 Sistemin Ederi Nedir? başlıklı bir konu açtı.
      Mevcut sistemim bu, dostlar. İşlemci: Ryzen 7 5800XT Ekran kartı: RTX 3050 8 GB RAM: Kingston Fury Beast 16 GB (2×8) 2400 MHz Anakart: ASUS EX-A320M-Gaming...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,236,105
Üyeler
201,923
Son üye
myphysically
Geri