Tykg isimli üyenin son içerikleri

1. T

G305 X Fiyatını Hakeden Bir Mousemu

Logitechin yeni mouseu Yurtdışı fiyatı 79 dolar 4000tl. TR de yeni vatan ve itopyaya gelmiş 99 dolar 5000 tl 4800tl. Özelliklerine göre değermi bu mouse Teknik Özellikler ve Donanım Sensör: HERO 44K sensör ile 44.000 DPI hassasiyet, 678 IPS tarama hızı ve 40G üzerinde hızlanma. Ağırlık...
  2. T

Cs2 İçin En İyi Grafik Ayarları Nedir?

Bende bu ayarlar var grafik olarak fps olarak baya iyi Digital vibrance i 80 parlaklık kontrastı 52 yapıp bakabilirsin gözüne güzel gelirse
  3. T

Monitörün Çıtaları Normalmi

Teşekkürler. Yeni fark ettim dün bende
  4. T

Plastik enjeksiyon kalıplarında ve fabrika bant montajinda tolerans farkı denilebilecek ufak sapmalar olabiliyormuş
  5. T

Anladım hocam sağolun pekii O bendeki resimde olan Boşluklarda sizdekiyle aynımı?
  6. T

bendede r24e vardı ondada az açıklık vardı
  7. T

AOC 24G50Z2 modelinde ince çerçeveli (3 taraftan çerçevesiz) Fast IPS panel tasarımı kullanılıyor. Bu sınıf monitörlerin ön plastik çerçevesi (özellikle alt panel ve köşe birleşim noktaları) vidalı değil, esnek plastik klipslerle tutturulmuştur. böyleymiş bilemiyorum artık iade süreside geçtide
  8. T

AOC 24G50Z2 23.8" 260Hz 0.3ms Fast IPS Adaptive Sync HDR10 FHD Siyah Gaming Monitör 1789763534 Bastırınca 2 tarafta hafif içine girip geri aynı pozisyona geliyor 1789763621 @qomick hocam sizinkide resimdeki gibimi
  9. T

Daha yeni ürün çıtaların böyle boşluklu olması normalmi?
  10. T

G102 Nin En İyi Alternatifi Mchose G3 V2 mi?

Teşekkürler
  11. T

Evet bunuda biliyorum ama wraith iade yapmıyor diye yanaşmıyorum pek çünkü Elime oturmazsa fln mouse iade edemem G3 ü indirimle 1200 e aldım o büyük ihtimalle olur gibi en sonda bu mouse u denerim 1450 tl ye geliyormuş vxe de
  12. T

Aigo gm80 proyu alıp iade etmiştim Mouse un clickleri köşelerden algılamıyor ürün öyle direkt benim tutuşumdan dolayı oraya denk geliyor. 3311 Sensör iyi olur diye düşünüyorum 3395 g3 fiyatı 2 katı birde
  13. T

G102 ile birebir aynı olan bundan iyi mouse varmı?
  14. T

Yardım 8000₺ Monitör Önerisi.

Renklerin Doğruluğu Seviyesi Panel Kalitesi vesaire
  15. T

Yardım 8000₺ Monitör Önerisi.

Bunların arasında en iyisi msi mag 274qpf e20
Geri