Tykg isimli üyenin son içerikleri

1. T

19k Ya Sıfır Asrock RX 7700xt Alınır mı??

Baktımda olmuyormuş. Ama amazon kampanyasında 200 dolar indirim var. RTX 5060 ti ve ryzen 7 5800x3d 24 bin tl ye geliyor cidden acayip iyi bu 2 sini alacağım yüksek ihtimal
  2. T

Hayır tanıdığa getirticem ben orda değilim. fakat amazon us site açık yazabilirim şuan yazayım
  3. T

Amerika
  4. T

Baktımda maalesef olmuyormuş
  5. T

evet uçaklada tax free geçerlimi bundada 1783612772 Fiyat farkı hiç yok hatta bazıları burdan pahalı
  6. T

GPU bu alınır mı? sizce? başka önerisi olan varmı yurtdışından getirticem tanıdığıa
  7. T

Elimdeki vp kodunu nasıl satarım

375 Razer golddan gelmişti
  8. T

Elimdeki vp kodunu nasıl satarım

Eskiden siteler alıyordu şuan bulamadım bilgisi olan varmı
  9. T

Yardım Cs2 de Fatal Eror yiyor

pak01_384.vpk dosyası bozuldu/okunmuyor diye belirtmiş hatada
  10. T

Sizce bu bilgisayar alınır mı?

https://pckolik.com.tr/tavsiye-sistem/bomb-v13-oem-paket-tavsiyesi-ryzen-7-7800x3d-geforce-rtx-5070-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-120mm-hava-sogutucu Almayı düşünürseniz güç kaynağını kesinlikle değiştirin Sistem çok iyi işlemci zaten amd nin kabul edilen en iyi işlemcilerinden
  11. T

İnşallah yardımcı olurlar hocam. Ama sistemi toplarken ramden kıssaydınız keşke bi 16 daha eklemek yerine anakarta verseydiniz biraz
  12. T

Sistemde seçilen parçalar birbirinden çok alakasız Mesela 5060 TI li sisteme A520MR anakart takılmış Ekran kartın ve M2 ssd in 4.0 modu yerine daha düşük hız 3.0 da çalışıyor İşlemci seçimi çok yanlış olmuş. Ram CL22 latency değeri yüksek
  13. T

🔥İndirim Secuzi RGB Mekanik Blue Switch oyuncu klavyesi 750 TL

Bu bütçelere Outemu almaktan iyidir ufak sıvı teması yada Tozlanmadan Switch bozuluyor birde switchler genellikle lehimli olduklarından iyice sıkıntı Ajazz'ın kendi üretimi olan Satellite Switch varmış Attığım klavyede
  14. T

🔥İndirim Secuzi RGB Mekanik Blue Switch oyuncu klavyesi 750 TL

Ben bunun dışı ve switchi kırmızı olan versiyonunu kullanıyorum bunu almak daha mantıklı bence alalı 6 ay oldu tuşlarda hiç bir çift basma problemi vesaire yok driverı ve hot swapi var. AK680 olan modeli kronikti sürekli reset atmanız gerekiyordu bunda Klavyenin tüm PCB sini yenilemişler hiç...
Geri