Arama sonuçları: *

1. KaptanMC

Dizi Önerisi Yapar Mısınız?

Hangi tür dizi aradığına bağlı Fantastik/Macera diyorsan -Lucifer -The boys -Fallout (çerezlik) Psikolojik/karanlık dünya vs. -the sopranos (yavaş akar) -Mr. Robot (yavaş akar) -Dexter -Narcos Dedektifiye -Sherlock Bilim kurgu -Black mirror -WestWorld Komedi -The Good Place -United State...
  2. KaptanMC

Engelli bireyim tavsiye lütfen

Hocam telefondan yazdığım için galiba, sistem özellikleri altta gözükmüyor ama eğer laptop gibi yanınızda taşımanız gerekmiyorsa PC her zaman daha iyidir. Laptop sadece taşınabildiği için daha düşük güçte ama daha pahalı oluyor. Masaüstünde bozulan parçanın ikinci elini çok daha uyguna ve...
  3. KaptanMC

Sahte Google maps işletmesi ve Kuzenlerden aldığım mesajlar

Polise git ver de bakın sahte işletme + tehdit vs. (Ama silahla vurduracak adamlarsa sıkıntı bilemem)
  4. KaptanMC

🔴 Türk Telekom Rezilliği (Sabır Testi)🔴

Hocam O nasıl oluyor ? Yani ortak fiber derken ? Yani şöyle söyliyeyim o cat 6’nın diğer ucu evimin şalterinin olduğu yerde tüm kablolar prizden oraya geliyor yani modemin olduğu yerdeki (türk telekom çalışanının söktüğü cat6 kablonun gelip geri takacaklarını varsayarsak) benim odamdan yani pc...
  5. KaptanMC

Hocam uzun olunca karıştı, kısaca şöyle: TT’de taahhüt bitince yüksek ping yüzünden TurkNet’e geçtim. İlk 3 ay sorunsuzdu, sonra aşırı ping başladı, iptal ettim. Aradan 2-3 ay geçti, tekrar bağlatmaya karar verdim. Bu sefer Wi-Fi yerine ethernet kullanayım dedim. Bina yeni olduğu için...
  6. KaptanMC

Sa, Beyler dubleks evdeyim, üst kata Wi-Fi (5Ghz) çekmiyor ve ping oluyor diye (burada da konu açmıştım) ethernet kablosu çekmeye karar verdim. Duvardaki Cat3 prizi söktüm ki içinde zaten Cat6 (ethernet kablosu) varmış. Modemin oradaki prizi açıp Cat6 yerine sadece fiberi görünce jeton düştü...
  7. KaptanMC

Eminönünde Adaptör Nerden Bulurum ?

İnternette yok ki hocam ben bulamadım sadece 1700TK değerinde vardı Neyse girdim baktım biri kazıkkayacak eşşek arıyor çin malına 800TL dedi diğer dükkana girdim onunkise çin malıydı ama 400TL detince bende çok uzatmayayım marka yok burada galiba ,zaten 12v 2.5A gerekiyor bana bu 5A çin malı...
  8. KaptanMC

Eminönünde Adaptör Nerden Bulurum ?

Hocam Yazıcı Oğlu İş hanı’na gidiyorum oradada bulursun diyorlar
  9. KaptanMC

Filmde +18 Sahneleri Kestim Fakat Şimdi Altyazı Bozuldu?

Normal Bir edit programı deneyin mesela windowsun kendi içinde “Clipchamp” isimli bir programı var onun dışında microsoft store da yine düşük boyutlu ücretsiz bir kaç edit programı bulabilirsiniz en kötü onlarla deneyin Ayrıca Aİ’danda yardım alabilrisiniz
  10. KaptanMC

Sonunda Evden Atıldım 😅

Yav yok hocam o ergen tiplerden değilim allaha şükür konuyu tam okusanız belki daha iyi anlarsınız 1776799313 Tokalaştırırdık demek istedin galiba (Öhömm) Yok Hıcam ben Böyle iyiyim ya tokalaşcaz diye tokalanmayakta XD Neyse hallettim gibi bir süre bizimkilere kira ödeyecem para biriktirim az...
  11. KaptanMC

İzleme seçeneğinde repaidrame’yi seç sonra başlat zaten sağ üst köşede indir seçeneği çıkıyor
  12. KaptanMC

Ticaret Fikiri Deneme #1

Hocam, zaten direkt hazır olarak Çin’den getirince geliş fiyatı 1.200 TL falan oluyor ama dediğiniz gibi birçok masraf binince bir anlamı kalmıyor. O yüzden sadece 100 adet 8.8” IPS panel getirtmeyi düşünüyorum; vergiler ve panel kasası maliyetiyle bana toplamda 50 bin TL civarına gelmiş olur...
  13. KaptanMC

2 yıllık Grafik Tasarım Okumak Mantıklımı?

Yazılım dedim bilgisayar mühendisliği demedim Ama fiziksel kısım hariç işsiz bırakacaktır bu yüzden yazılımla ilgilenen biri olarak bir çok alanda skill geliştiriyorum yazılım,elektronik,Aİ vs…
  14. KaptanMC

Hd film cehenneminde var yanlış bilmiyorsam Orda altyazı filme gömülü indir istemediğin bölümleri kes sonra izleyin (Yani bence bulmak gayet kolay) Bu arada Çok abartılan bir film yok ödül vs. Almış ama doğru düzgün bir konusu hikayesi vs. Yok Oyuncular ve yapımcı baz alınarak ve hype sonucu...
  15. KaptanMC

Filmin ,Altyazının filme gömülü olan bir versiyonunu indir kes altyazıda kestiğin yerle beraber kesilecektir
  16. KaptanMC

Ticaret Fikiri Deneme #1

Hocam, bahsettiğim sadece basit bir ekran özelleştirme yazılımı; karmaşık bir driver veya framework değil. Yapay zeka sayesinde normalde haftalar sürecek geliştirmeleri artık birkaç saatte tamamlayabiliyorum. Yazılımı GitHub üzerinden otomatik güncellenecek şekilde kurguladığım için herhangi...
  17. KaptanMC

3899TL !!!! NZXT H7 Flow

Hocam zaten fanlar vs. De yoksa diye belirttim veya Fanları iyi olmayan kaslar içinde no name öneririm diye dedim Ayrıca Zaten No name derken bulduğun her kasayıda alın demiyorum tabi ama bağzıları direk copy paste yapıyor mesela Özelliklede direk en ince ayrıntısına kadar Lian Li’den çalan çok...
  18. KaptanMC

Ticaret Fikiri Deneme #1

Sa, Beyler 1 Ay önce vs. Kasa İçi ekranların TR Fiyatlarını görünce Aklıma geldi bir araştırdım hesap kitap yaptım ve çok daha uyguna satabileceğim bir yol buldum Peki siz ne düşünüyorsunuz ? Bildiğiniz bu gibi Kasa içi veya Aksesuar olarak ekranlar ya çok pahalı yada Yok Türkiye piyasasında...
  19. KaptanMC

Toplama PC mi Hazır OEM Sistemler mi?

Oyun oynıyacak arkadaşların var mı ? Yoksa çok girme bence çünkü genelde çoğu kişi çocukluk hayali veya heves vs. Diyip alıyor sonra orada çürümeye bırakıyorlar
  20. KaptanMC

3899TL !!!! NZXT H7 Flow

Abartmayın hocam demir kasa işte fan bile yok içinde diye biliyorum 1776782647 Şahsen Hyte kasa almaacaksa. Veya ekran gibi özellikleri olan kasa almıyacaksam ve psu’duz alacaksam Kesinlikle Marka bağımsız kasalara yönelirdim Kasa zaten demir parçası bu yüzden hepsi çok kokay şekilde bir birini...
Geri