Arama sonuçları: *

1. E

Bu fotoğrafları nasıl basit kısa videolara dönüştürüm?

Gemini'da bir ücret bulunmuyor sadece günlük 3 video yapmak hakkı gibi bir şey tanımlıyor sanırım.
  2. E

Bu fotoğrafları nasıl basit kısa videolara dönüştürüm?

Gemini'a bu görseli yükleyip istediğin videoyu detaylı bir şekilde anlatarak yaptırabilirsin. Prompt için chatgptye basit bir isteğini yaz ve onu Gemini'a uygun video promptu vermesini iste. Sonrasında o promptu ve görsel Gemini'a yapıştır.
  3. E

CS2 Doğuş Terminali Takas hk.

Terminalden çıkan hiçbir skin parasına değmez. Anca .0000001 şeklinde bir float olursa.
  4. E

Beyler hayırlı olsun mu?

Güzel telefon güle güle kullan. O fiyat segmentinde Snapdragon 8 Elite sunan başka bir cihaz yok zaten.
  5. E

Ssd ye nasıl format atıcam yardım

Format atar gibi ilerleyin, diski sıfırladıktan sonra format işleminden çıkın. Diskiniz sıfırlanmış olur.
  6. E

Öneri İyzico ve Parolapara Cashback İşlemleri Nasıl Yapılır?(DETAYLI ANLATIM)

Kayıt olurken, programa girerken kullandığım numara fakat gelmiyor sms doğrulaması. Zaten aradığımda da çözüme kavuşturamadılar.
  7. E

Öneri İyzico ve Parolapara Cashback İşlemleri Nasıl Yapılır?(DETAYLI ANLATIM)

Parolapara tarafından 3d secure için sms gelmiyor bana bir türlü. Aradığımda destek açtıklarını söylediler ama hiç ilgilenen yok sanırım.
  8. E

CS2 Bu yatırım yapılır mı

Hiçbiri alınmaz değersiz oyuncular, öyle ahım şahım bir imzaları da yok. Bu işten anlamıyorsanız alabileceğiniz en iyi şey düşük fiyattan kasa toplamak olacaktır. YTD
  9. E

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Parolapara'dan alışveriş esnasında doğrulama kodu gelmiyor. Var mı çözebilen?
  10. E

BUFF VE KASK BEDENİ ZITLIĞI

Buff kafana kaskın daha rahat oturmasında iş görüyor aslında. Buff'sız kask kullanılmaz o yüzden buff ile rahat olan hangi bedense onu almalısın. Buff'ın içerisinde de kask kafana göre şekil alabilir.
  11. E

N11 den ram aldım guvenılırmı acaba ılk defa ınternet alısverısı yapıyorum.

Güvenilirdir, satıcı Tebilon herhangi bir problem çıkacağını sanmıyorum.
  12. E

DJI hariç drone önerisi

Öyle bir marka yok sanırım. DJI harici güvenebileceğin bir drone markası yok.
  13. E

CANON 6D MARK2 vs iPhone 16 PRO MAX

İkisi çok farklı şey. Sadece fotoğraf konusunda gelişmek istiyorsan fotoğraf makinesi tabii ki daha iyi olacaktır.
  14. E

RKS RK 125-S/125 Drift L Hk. Öneriye ihtiyacım var.

Drift l kullanıyorum, 3yılımı dolduracağım bu yıl. Ben aldığımda herhangi bir kroniği sorunu çıkmadı. Yağını değiş kullan şeklinde devam ettim. 8000km'de dişli ve zincir değişikliği yaptım hala sapasağlam gidiyor. Fakat imkanın varsa NS125 o da olmazsa TVS Raider bakmanı öneririm 125'lik...
  15. E

AMD A10 9620P ve RX540 The Witcher 3 FPS Drop sorunu

Neden drop yediğime dair bir fikriniz var mı?
  16. E

80 85 derece aralarinda
  17. E

Instagram ayakkabı sitesi

Kesinllikle dolandırıcı, isminden belli zaten :d Instagram üzerinden ayakkabı almanı tavsiye etmem hepsi çinden geliyor replika ürün olarak. İlla ki ucuz versiyon istiyorsan aliexpress vs sitelerinden 1.kalite replika satanlar var oralara baakabilirsin.
  18. E

Oyunun ilk 2 3 dakikasında hiçbir sorun yokken 3 dakika geçtikten sonra 50 60 fpslerden birden 5 fpse düşüş yapıyor. MSI Afterburner ile kontrol ettiğimde işlemci kullanımı %85 90 seviyelerinden birden %20 seviyesine düşüyor bunun sebebi nedir?
Geri