Arkadaşlar instagram da opportunity.shoes ve edgyvwalker adlı iki adet site var icerisinde bir sürü air nottanlar kyrie 5 ler fln var opportunity daha güzel bence ama o ayakkabılar orjinal mıdır bakarsanız çok sevinirim
Fiyata bakılırsa orijinal gözükmüyorArkadaşlar instagram da opportunity.shoes ve edgyvwalker adlı iki adet site var icerisinde bir sürü air nottanlar kyrie 5 ler fln var opportunity daha güzel bence ama o ayakkabılar orjinal mıdır bakarsanız çok sevinirim
Kapıda ödeme soru sordum on yargılı olmaİnstagram dan bir şey alma
Fiyatlar çok ucuz orjinal fln yaziyor çakma olsa rahatsızlık ne kdr fark ederFiyata bakılırsa orijinal gözükmüyor
Ön yargılı???Kapıda ödeme soru sordum on yargılı olma
Sizdemi o siteden aldınız geçmiş olsun öncellikle ayakkabılarda ne.tur sorunlar olduHiçbiri orijinal değil, hepsi sahtekâr.
O kadar dandik ürünler ki, parana yazık.
Ben de bir kere almak gibi bir hata yapmıştım.
Ya ayakkabı ayakkabıdır diye, ucuz sonuçta.
Bin pişman oldum, hayatımdaki en saçma alışverişti.
Kesinlikle uzak durmanı öneririm, alınmaz.
Akıl var mantık var hiç instagram dan ayakkabi alınır orijinal olur mu onlar. Lütfen instagramdan 1 tane ürun dahi almaya çalışmayin zararli cikarsiniz.Arkadaşlar instagram da opportunity.shoes ve edgyvwalker adlı iki adet site var icerisinde bir sürü air nottanlar kyrie 5 ler fln var opportunity daha güzel bence ama o ayakkabılar orjinal mıdır bakarsanız çok sevinirim
Kapıda ödeme yazdım ztnÖn yargılı???
Sadece tavsiye verdim çünkü instagram da dolandırılan çok kişi var
Tosunspor var sadece oynadığım kulüpte çoğu kişi ondan giyiyor bu siteyi merak ettim çakma büyük ihtimalleAkıl var mantık var hiç instagram dan ayakkabi alınır orijinal olur mu onlar. Lütfen instagramdan 1 tane ürun dahi almaya çalışmayin zararli cikarsiniz.
opportunity.shoes
Paran varsa al dene iade varmis sonucta :|Sizdemi o siteden aldınız geçmiş olsun öncellikle ayakkabılarda ne.tur sorunlar oldu
Orjinal yazıyor bende pek inanmadım ama ayakkabılarda kod oluyor onlarda hile yapılma şansı var mıKesinllikle dolandırıcı, isminden belli zaten :d
Instagram üzerinden ayakkabı almanı tavsiye etmem hepsi çinden geliyor replika ürün olarak. İlla ki ucuz versiyon istiyorsan aliexpress vs sitelerinden 1.kalite replika satanlar var oralara baakabilirsin.
Hangi ayakkabıyı almıştınız ne gibi sorunlar yasadinizHiçbiri orijinal değil, hepsi sahtekâr.
O kadar dandik ürünler ki, parana yazık.
Ben de bir kere almak gibi bir hata yapmıştım.
Ya ayakkabı ayakkabıdır diye, ucuz sonuçta.
Bin pişman oldum, hayatımdaki en saçma alışverişti.
Kesinlikle uzak durmanı öneririm, alınmaz.