Kapıda ödeme var ama bende orjinallik konusunda pek güvenmiyorum iki çift 200 tl bir çift 150 tl biraz sacma orjinal olmasıİnstagram satıcılarına güvenmem ben açıkcası.
Al sen iyise bende alirim xdKapıda ödeme var ama bende orjinallik konusunda pek güvenmiyorum iki çift 200 TL bir çift 150 TL biraz sacma orjinal olması
Air jordan panda istiyorum cok pahali yawAl sen iyise bende alirim xd
Ya ayn nike ve benzeri sitelerde çok uçuk fiyatlar dolar kuruyla olduğu için sizden gelenler diye bir bolum var oraya rica etsem bakabilir misiniz bir sürü kişi almış arafta kaldım şu anAl sen iyise bende alirim xd
Mesaj otomatik birleştirildi:
Air jordan panda istiyorum cok pahali yaw
Kararım alamamaktan yana ama jordanlar fln çok pahalı indirim fln biliyormusunuz nike ayakkabılarda basketbol içinDostum o tür sayfalarda kargo sorunu olmaz çünkü düşünsene sen kalitesiz mal satıyorsun ve alıcı buluyorsun, müşteri memnuniyetin yüksek olursa alan kişi arkadaşlarına vs. de önerebilir. Aynı şey PC konusunda da mevcut. Turbox Izoly gibi markaların sistem göndermediğini daha duymadım ama ne gönderdiği de ortada.
Alirsan ürün eline ulasirsa yaz bende alirim belkiYa ayn nike ve benzeri sitelerde çok uçuk fiyatlar dolar kuruyla olduğu için sizden gelenler diye bir bolum var oraya rica etsem bakabilir misiniz bir sürü kişi almış arafta kaldım şu an
Kararım alamamaktan yana ama jordanlar fln çok pahalı indirim fln biliyormusunuz nike ayakkabılarda basketbol için
Ayakkabı ayakkabıdır, neyde rahat ediyorsam onu alıyorum, terlik giyen biriyim zatenYa ayn nike ve benzeri sitelerde çok uçuk fiyatlar dolar kuruyla olduğu için sizden gelenler diye bir bolum var oraya rica etsem bakabilir misiniz bir sürü kişi almış arafta kaldım şu an
Kararım alamamaktan yana ama jordanlar fln çok pahalı indirim fln biliyormusunuz nike ayakkabılarda basketbol için
Urun ulasicak ztn kapıda ödeme olduğu için ve içini açıp bakacagim ama rahat olur mu diye sıkıntı ediyorumAlirsan ürün eline ulasirsa yaz bende alirim belki