Neler Yeni

Instagram ayakkabı sitesi

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
İnstagram satıcılarına güvenmem ben açıkcası.

shcoun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Serkan Cengiz

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Dostum o tür sayfalarda kargo sorunu olmaz çünkü düşünsene sen kalitesiz mal satıyorsun ve alıcı buluyorsun, müşteri memnuniyetin yüksek olursa alan kişi arkadaşlarına vs. de önerebilir. Aynı şey PC konusunda da mevcut. Turbox Izoly gibi markaların sistem göndermediğini daha duymadım ama ne gönderdiği de ortada.

Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ali kagan
Al sen iyise bende alirim xd
Mesaj otomatik birleştirildi:

Air jordan panda istiyorum cok pahali yaw
Ya ayn nike ve benzeri sitelerde çok uçuk fiyatlar dolar kuruyla olduğu için sizden gelenler diye bir bolum var oraya rica etsem bakabilir misiniz bir sürü kişi almış arafta kaldım şu an

Dostum o tür sayfalarda kargo sorunu olmaz çünkü düşünsene sen kalitesiz mal satıyorsun ve alıcı buluyorsun, müşteri memnuniyetin yüksek olursa alan kişi arkadaşlarına vs. de önerebilir. Aynı şey PC konusunda da mevcut. Turbox Izoly gibi markaların sistem göndermediğini daha duymadım ama ne gönderdiği de ortada.
Kararım alamamaktan yana ama jordanlar fln çok pahalı indirim fln biliyormusunuz nike ayakkabılarda basketbol için

shcoun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Serkan Cengiz
Ya ayn nike ve benzeri sitelerde çok uçuk fiyatlar dolar kuruyla olduğu için sizden gelenler diye bir bolum var oraya rica etsem bakabilir misiniz bir sürü kişi almış arafta kaldım şu an

Kararım alamamaktan yana ama jordanlar fln çok pahalı indirim fln biliyormusunuz nike ayakkabılarda basketbol için
Alirsan ürün eline ulasirsa yaz bende alirim belki

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/

Ayakkabı ayakkabıdır, neyde rahat ediyorsam onu alıyorum, terlik giyen biriyim zaten :D benden öneri çıkmaz.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dostum eğer istanbulda yaşıyorsan birçok avmde nike outlet var arkada tekleme gibi oluyor ve baya uygun oluyor.
Geçenlerde 200 TL'ye spor ayakkabısı almıştım.
212 adlı avm den.
Onun dışında instagram sitelerindeki orjinal değil,kalitesiz.
Ama bir şey olmaz 150 tlden dersen al,dene.

Top Bottom