Ac shadowsda 94 fps alırken %1 low fps 60 civarı ama 0.1 low 20-25 bazen daha da düşük arada micro stutter yapıyor o zaman da düşüyor spiderman 2 de 0.1 low...
Birkaç wukong videosu izlerken youtubeden biraz dikkat ettim bende nerde drop giriyosa videoda da giriyodu doğrulamak için 2-3 video izledim aynıydı oyunla...
abdullah abinin son videosunu biraz inceledim dlss 4 ile nerdeyse denk gibi şuan fsr 3 olan oyunlarda görüntü baya bozuluyor TAA da bulanıklaştırıyo. Biraz...
7800xt 7500f ikilisiyle 1080p very highde oynuyorum daha başlarındayım oyunun ama bir yere giderken belli bir bölgede hep ufak bir drop giriyor drop...
Sıkıntıya sokmaz ama benim gibi kenar yumuşatmalar gözünüze çok batıyorsa bir tık rahatsız eder ama öyle çokta etmiyor.. bütceyi zorlamadan işlemciyi...
Görüntü kalitesinde çok beklentiye girmeyin hocam ama darboğazı engelliyor o kesin onun dışında çoğu yeni nesil oyunlarda 1080p ultrada darboğaz yaptığını...
7800xt li kasa topladım ama 1080p de kullandığım için yeni nesil oyunların grafikleri kenar yumuşatmaları hoşuma gitmiyor o yüzden gamepower t80 modelini...