dinAZor isimli üyenin son içerikleri

1. dinAZor

Gta 6 için PlayStation 5 şart mı?

8 gb kartlar direkt ölü gözümde
  2. dinAZor

Vay be diğer arkadaşa haksızlık etmişim en azından biraz doğruyı söylüyomuş 9070xt yerine 5070 almış övünüyor bide.. Bu tercih ancak render yazılım vs ile uğraşanların yapacağı tercih oyun için çok saçma
  3. dinAZor

Her türlü optimize edeceklerdir koskoca rockstar yüksek kartlara oyun yapmaz diye düşünüyorum
  4. dinAZor

Rt performansı düşük ztn amd kartların lakin bu değil ki hiç oynanmaz sen nvidia kart kullanırsın rt max yaparsın geçersin ben ayarlardan rt low yaparım yine oynarım rt benim için pek önemli değil çünkü
  5. dinAZor

Fake hesap değil ama fena fanboyluk yapıyosun uyuzuma gitti
  6. dinAZor

Tüh banlandık yahu
  7. dinAZor

Kudurma yavrum yala şurdaki yarrağı
  8. dinAZor

Sizce 2.el 3070ti ekran kartı bu sisteme mantıklımı

7500f daha iyi 5600 den
  9. dinAZor

Şu salağı kim ciddiye alıyo la acaba bu forumda
  10. dinAZor

Konuşan çok bilen az
  11. dinAZor

GTA6 Trailer 2 Sonrası PC de FPS Beklentiniz

Kullanıyorum aktif olarak tam bir kurtarıcı genelde 4k değilde 1728p 1800p gibi kullanıyorum en azından biraz daha rahat oluyor. 1080p ultra yerine 1728p veya 1800p de mediumda oynuyorum bazı oyunlarda. Çünkü 4k yapınca monitör bazen kafayı yiyorx Expedition oyununda vsr yi çalıştıramadım bir...
  12. dinAZor

Rtx 5060 8 gb vram ile gelecek diye biliyorum yani koca bir çöp 1747001414 Ddr4 sistemde bu devirde pek öneresim gelmiyor açıkcası onun dışında biraz daha bütce arttırıp 5060 ti 16 gb veya 7800xt gibi kartları öneririm
  13. dinAZor

Ray tracing performansı kötüde olsa 4060 ile gta 6 çok zor olacak çok crash yiyebilirsin vramı yetmeyecek sakın öyle bi hata yapmayın çok pişman olursunuz 1746994792 Ps 5 deki görüntülerin çözünürlülüğü ve grafik ayarları belli orta ayarlarda niye oynanmasın bu oyun lowda bile grafikler şahane...
  14. dinAZor

2. El iPhone 14 Alınır mı ?

S24 varken bu telefonlar alınmaz
  15. dinAZor

4060 ile 7700xt karşılaştırma yaz youtubeye karşılaştırma bile yok çünkü 4060 o kartı eziyor 4060 ti den iyi o kart rakibi 4060 ti
Geri