Vay be diğer arkadaşa haksızlık etmişim en azından biraz doğruyı söylüyomuş 9070xt yerine 5070 almış övünüyor bide..
Bu tercih ancak render yazılım vs ile uğraşanların yapacağı tercih oyun için çok saçma
Rt performansı düşük ztn amd kartların lakin bu değil ki hiç oynanmaz sen nvidia kart kullanırsın rt max yaparsın geçersin ben ayarlardan rt low yaparım yine oynarım rt benim için pek önemli değil çünkü
Kullanıyorum aktif olarak tam bir kurtarıcı genelde 4k değilde 1728p 1800p gibi kullanıyorum en azından biraz daha rahat oluyor. 1080p ultra yerine 1728p veya 1800p de mediumda oynuyorum bazı oyunlarda. Çünkü 4k yapınca monitör bazen kafayı yiyorx Expedition oyununda vsr yi çalıştıramadım bir...
Rtx 5060 8 gb vram ile gelecek diye biliyorum yani koca bir çöp
1747001414
Ddr4 sistemde bu devirde pek öneresim gelmiyor açıkcası onun dışında biraz daha bütce arttırıp 5060 ti 16 gb veya 7800xt gibi kartları öneririm
Ray tracing performansı kötüde olsa 4060 ile gta 6 çok zor olacak çok crash yiyebilirsin vramı yetmeyecek sakın öyle bi hata yapmayın çok pişman olursunuz
1746994792
Ps 5 deki görüntülerin çözünürlülüğü ve grafik ayarları belli orta ayarlarda niye oynanmasın bu oyun lowda bile grafikler şahane...