Kasa arkasındaki ssd yuvalarını nasıl kullanıyoruz? Eski CM kasamda 4 köşeye ince bir vida takıp elle ittiriyordum. Bunda anakart arkasına vidalamam mı...
Ben iade ettim hocam güzelce paketleyip, zaten kutuyu açarken de dikkatli oluyorum iadeye gidebilir diye. Daha önce de samsungtan monitör almştım 3-4 tane...
Kendi ayarlarım ve kendi monitörlerimden bir fotoğraf eklemek istedim. Ayarlarını yapmadıysanız kötü gözüküyor. Ama aralarında o kadar da büyük bir fark...
Bu arada ekleme yapayım monitörde şöyle bir durum var; panelin sağ tarafında ve altında çerçevenin yanında siyah boşluk var, sol tarafında ve yukarısında...
Renk doğruluğu ve siyahlar konusunda başarılı olduğunun farkındayım bu yüzden oled tercih ettim zaten. Sorun şu ki 17.500 tl verdiğim monitörde text...
Benim monitör de geldi, halihazırda G7 28 4k 144hz kullanıyorum ondan sonra yazılar biraz çamur gibi geldi, 4k olanda aşırı net yazılar. Fark olacağını...
ben alienware olan modeli aldım 30k ya. 26kydı 360 hz olanı samsungun, almışken ömürlük olsun dedim. Alienware'in gördüğüm kadarıyla qc, garantisi ve...