Alanlara temu yolu gözüktü herhalde. Burada doğru dürüst kılıf yok olanlar da kalitesine göre pahalı. Cihaz için manyetik kılıf üretmiyorlar resmen. Ben yurtdışından kolay takılabilir plastikle hizalanan ekran koruyucudan almıştım o çok kaliteliydi. Kılıf tavsiyesi varsa alabilirim ama genelde...
Bunu tartışmaya niyetli değilim arasında dağlar kadar fark yok. Not almak için gönül rahatlığıyla alınarak kullanılabilir. (tabi önce piyasada kalemini bulmak şartıyla). İnsanlar annesinin karnında ipadle doğmadı ya da herkes profesyonel tasarımcı değil. Bahsettiğin çeviri özelliği android...
Bir tablette ben önce ekrana bakarım. Ekranı iyiyse zaten donanımı da en kötü orta segment olur bu da tabletin birçok kullanım senaryosu için yeterli olur. Film-dizi not tutma vs.
Pad7 ekran ideatabden daha iyi. Yazılım ve ikinci el piyasasında lenovo çok kötü ne yazık ki. Yazılım desteği çok...
Perşembe akşamı almıştım bugün geldi. Herhangi bi sorun yok xiaomi pad 7. Kutu ailemin evinde olduğu için açamadım. Bu fiyata daha dolu bir tablet bir daha bulunamaz. Type c ile görüntü aktarabildiğinizi hatırlatayım. Bunu yapabilen en ucuz tablet yine 12-13 bandındaki İdea pad pro. (O da...
Ekran harici 15 inç olması dolayısıyla biraz daha taşınabilir olması artı. Ağırlığı 1.9 kilo. Yine de legionun giriş segmenti olan bir bilgisayar için bu paralar bana hala çok yüksek geliyor.
1765356932
Ben redditte vs rastlamadım. Ama cihaz yeni olduğu için ayyuka çıkmamış olabilir.