Evet bir monitörden daha elime geçmeden soğudum (g5 Oled almıştım). Sanırım bütçeme uygun içime sinem bir monitör dünyaya gelmeyecek. Aşağı yukarı aldığım fiyata satarım olmazsa da iade ederim artık. Sırf indirimi kaçırmayalım diye kendime işe çıkartıyorum
Kazanç belgelendirilebilir olmalı. Benim o ürünü kaça aldığım ve ne kadar kazandığımın takibini nasıl yapacaksın? Ürünü 6 ay önce aldıysam enflasyon karşısında değer kaybını nasıl hesaplayacaksın? Tam tersi durumda zarar edersem gelir vergisi karşısında gider olarak göstermem gerekecek bu nasıl...
Bu ayrı konu ben de al sat yapılması taraftarı değilim ancak nakit lazım olunca bazen ben de bunu yapmak durumunda kalıyorum. Ekonomi malum herkesin yaşayabilmek için kendince uyguladığı bazı yöntemler var. Arkadaşın argümanına göre araç al-sat yaparak devleti 2 haftada kalkındırabilirsin.
Bu ilgimi çekti içinden standı çıkıyor mu bilgisayar için Gamepad bakıyordum çoğunlukla bilgisayarda bazen de switchte kullanırım diye düşündüm. Alıcı görseli koymuşlar PC’ye alıcıyla mı bağlanıyor?
Video inceleme dahil hiçbir şey yok piyasada. Amazonun kullanıcı yorumuna bakarak aldım ben bu fiyata kablosuz kulaklık yok.
1778007461
Satıcı n11 olduğu müddetçe evet
Dip fiyatında. Yurt dışı fiyatı 60 dolar civarında amazon.com linkini de ekliyorum, keepa'da fiyat geçmişi de bu şekilde. Yorumlar olumlu. N11 2500 üzerine 500 indirim kuponu var 2 tane alınırsa tane 1050ye gelir...