Emuru isimli üyenin son içerikleri

1. Emuru

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

KTC monitör alınır mı?
  2. Emuru

🔥İndirim 35.999 TL Asus Zenbook 14 UX3407QA-QD379W

Snapdragon x için fiyat hala fazla. İkinci elde x elite modeli bulunabiliyor 28-30 arasına 32 ramli.
  3. Emuru

Seçili MSI Monitörlerden Satın Alanlara Resident Evil Requiem Oyun Kodu Hediye!

108 bine monitör alan adamın re oynamak için msi centera üye olup inceleme yazıp ürün faturası ve inceleme linkini ileterek onay beklediğini düşünsene
  4. Emuru

🔥İndirim Lenovo RTX 5070 115w | i7-13650HX | 24GB RAM | 1TB SSD laptop 65.999₺🔥

Ben daha geçen gün Legion 5 oled modelin konusunu açmıştım 74 bin tlydi.
  5. Emuru

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Tek kişi bu kadar uzun süre kullanmamıştır bence bi kaç kere iade edilmiş olabilir :D
  6. Emuru

❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

Alanlara temu yolu gözüktü herhalde. Burada doğru dürüst kılıf yok olanlar da kalitesine göre pahalı. Cihaz için manyetik kılıf üretmiyorlar resmen. Ben yurtdışından kolay takılabilir plastikle hizalanan ekran koruyucudan almıştım o çok kaliteliydi. Kılıf tavsiyesi varsa alabilirim ama genelde...
  7. Emuru

Bu paraya ne gelecek hocam başka. Kitapçık falan yok hatta kutunun içindeki bir kutu da boş. Bazı bölgelerde farklı içerikle geldiği için muhtemelen.
  8. Emuru

Bunu tartışmaya niyetli değilim arasında dağlar kadar fark yok. Not almak için gönül rahatlığıyla alınarak kullanılabilir. (tabi önce piyasada kalemini bulmak şartıyla). İnsanlar annesinin karnında ipadle doğmadı ya da herkes profesyonel tasarımcı değil. Bahsettiğin çeviri özelliği android...
  9. Emuru

Bir tablette ben önce ekrana bakarım. Ekranı iyiyse zaten donanımı da en kötü orta segment olur bu da tabletin birçok kullanım senaryosu için yeterli olur. Film-dizi not tutma vs. Pad7 ekran ideatabden daha iyi. Yazılım ve ikinci el piyasasında lenovo çok kötü ne yazık ki. Yazılım desteği çok...
  10. Emuru

Perşembe akşamı almıştım bugün geldi. Herhangi bi sorun yok xiaomi pad 7. Kutu ailemin evinde olduğu için açamadım. Bu fiyata daha dolu bir tablet bir daha bulunamaz. Type c ile görüntü aktarabildiğinizi hatırlatayım. Bunu yapabilen en ucuz tablet yine 12-13 bandındaki İdea pad pro. (O da...
  11. Emuru

Lenovo Legion 5 - 5070’li en ucuz Oled laptop 75.000 TL

Ekran harici 15 inç olması dolayısıyla biraz daha taşınabilir olması artı. Ağırlığı 1.9 kilo. Yine de legionun giriş segmenti olan bir bilgisayar için bu paralar bana hala çok yüksek geliyor. 1765356932 Ben redditte vs rastlamadım. Ama cihaz yeni olduğu için ayyuka çıkmamış olabilir.
  12. Emuru

Lenovo Legion 5 - 5070’li en ucuz Oled laptop 75.000 TL

Lenovo Legion 5 Intel Core i7 13650HX 24GB 1TB SSD RTX5070 Freedos 15.1" WQXGA 165Hz Taşınabilir Bilgisayar 83LY00CJTR https://app.hb.biz/8GMW0iHHWC49 1000 tl kuponla 75. Bonusa vs 3 taksit. 2025 model, 15 inç ekran. Tek düşündüren şey işlemcisi eski olduğu için pil performansı güç tüketimi...
  13. Emuru

❌İndirim Bitti! Philips Tam Otomatik Espresso Makinesi Bronz Siyah 16.319TL

Tamam da bunla neden uğraşıyoruz ki. İnsanların vaktini alarak haksız site trafiği çekiyorlar. Ülkede hukuk olmadığı için at koşturuyorlar tabi.
  14. Emuru

❌İndirim Bitti! Philips Tam Otomatik Espresso Makinesi Bronz Siyah 16.319TL

İptal geldi ne zaman biraz indirim yapsalar iptal ediyorlar zaten.
  15. Emuru

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥PAZARAMA 100₺ kod 25₺

Ben az önce aldım
Geri