Arama sonuçları: *

1. konur43

🔥İndirim Titanseat Beast Leather Gold Oyuncu Koltuğu 🔥 8.499 TL 🔥

Titanseat Throne radarımdaydı ama bunun fiyatı da güzelmiş, çok fark var mı aralarında?
  2. konur43

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Benimki de kargoya verilmiş.
  3. konur43

XPG RGB'li Lancer 2x16 6400 Mhz CL32 olanını almıştım üstat.
  4. konur43

Ben bir tane ikili set RAM almıştım, dün akşam sipariş onaylandı deyip kargoya bekliyora geçmişti. Fatura oluşturmuşlar, sanırım tek ürün alanlara gönderecekler galiba.
  5. konur43

Fatura çıkmış benim siparişimin, Vatan yine yollayacak anlaşılan.
  6. konur43

Bekle üstat, benim de siparişim biraz geç onaylanmıştı. Zaten beklemekten başka çare yok.
  7. konur43

Önceden sipariş onaylandı yazıyordu şimdi ise kargoya teslimat bekliyor yazıyor. Gelecek galiba, Vatan adamdır.
  8. konur43

Tekrar tekrar dene hocam ödeme kısmına atıyor dene sürekli
  9. konur43

Son dakika sepete ekleyip aldım, sipariş onaylandı diyor bakalım ne olacak.
  10. konur43

🔥İndirim Sapphıre Radeon Rx 9070 Pulse Gamıng 16gb 256bit Amd Ekran Kartı 26.549TL

Çok iyi fiyat, ben RX 9070'i daha çok seviyorum. 220w TDP değeriyle 650w güç kaynaklarıyla çok rahat çalışır. Fiyatı çok çok uygun, RTX 5060 Ti fiyatına RTX 5070'e yakın performans gösteren kart satıyor adamlar.
  11. konur43

Paraf'lı ol ilk harcamanı Vatan’dan yap 5.000 TL ParafPara kazan

Ben başta mobilden başvurdum onaylamadılar, gittim şubeye gelirimi belgeleyince onayladılar. Sizinkinin limitini çıkardılarsa güzel hocam. Evet hocam, başta isterseniz mobilden deneyin. Olmazsa mecbur şubeye yönlendiriyorlar zaten.
  12. konur43

Normal kredi kartına başvurursunuz, onaylanırsa size fiziken gelmesini beklemeden ona bağlı bir sanal kart oluşturup hemen alışveriş yapabilirsiniz. Sanal kartla yapılan alışverişler de dahil kampanyaya.
  13. konur43

Ben çalışan olduğum için bordromu şubeye götürünce kredi kartı verdiler ama gelirinizi belgelemezseniz yüksek limit çıkması zor olur. Eğer mobilden başvurup kredi kartınız onaylanmazsa şubeye gidip gelirinizi belgeleyin, o zaman onaylanır.
  14. konur43

6400 Mhz ve 6000 Mhz RAM'i Birlikte Kullanmak

2K çözünürlükte ve yüksek grafikli oyunları oynadığım için işlemcinin çok çok etkisi yok benim için. Zaten gelecekte 4K çözünürlüğe de geçmeye düşünüyorum, şimdilik 2K yetiyor. CS2, Valorant gibi online olan ve işlemcinin önemli olduğu oyunları da pek oynamıyorum. 16 GB tek modül RAM ile arada...
  15. konur43

6400 Mhz ve 6000 Mhz RAM'i Birlikte Kullanmak

Şu an elimde tek modül Kingston 16 GB DDR5 6400MHz CL32 (Ürün Kodu: KF564C32BBE-16) RAM var. Sistemimi 32 GB (16x2) Dual Channel yapmak istiyorum fakat aklıma takılan bir uyumluluk konusu var. Serinin 6000MHz CL30 olan modeli (Ürün Kodu: KF560C30BBE-16TR) şu an daha ucuza satılıyor. İkisini de...
  16. konur43

🔥İndirim Vatan Bilgisayar Bileşenlerde %10 İndirim

Zotac RTX 5080 66 bin TL, fena değilmiş. Fakat daha ucuza inmişti, 61 bin TL mi neydi.
  17. konur43

🔥İndirim Thermalright ARGB Siyah 3'lü 12 cm Kasa Fanı TROY Kart ile 848 TL

Arkada bir şey çalışmazken 600-700 RPM'de falan ama bunu sen kendin belirleyebilirsin BIOS'tan. Her dereceye karşılık RPM'i sen belirleyebilirsin ya da otomatik moda alırsın.
  18. konur43

🔥İndirim Thermalright ARGB Siyah 3'lü 12 cm Kasa Fanı TROY Kart ile 848 TL

Kullanıyorum oldukça memnunum, anakart üzerinden ses ve RPM'leri optimum noktaya ayarladım. Sesi yükte anca duyuluyor, boşta duyulmuyor pek.
  19. konur43

5070TI + 7500x3D + 1x32gb ddr5 + 1tb ssd

Üstüne taksit imkanı da yok, alınmaz bence.
Geri