Arama sonuçları: *

1. ShiroGin

Android AREA81 YAYINLANDI! Yeni Strateji Oyunu Playstore'da

Şirket kurma işi Şahıs şirketi olarak kuruluyor ama herhangi bir kazanç + kitle olmadığı için henüz şirket kurmadım, kuracağınız şirkete göre marka hakları olayı değişir almanız gereken haklar daha fazla olur oyun geliştirici için bu yayınlandığı anda zaten sizin oyununuz olduğundan şirket marka...
  2. ShiroGin

şuana nasipmiş diyelim :ROFLMAO:, iki isim karışık olabilir "Jombo" lakabını kullanıyor gibisiniz o şekilde ekledim teşekkür ederim, bir sonraki update de jenerikte isminizi görebilirsiniz.
  3. ShiroGin

hataymış teşekkür ederim söylediğiniz için, updateledikten sonra belirli bir sürümden sonra hata oldu sanırım, kapatma butonu dataya yazmıyormuş şimdi düzenledim bir sonraki update'de aynı hata tekrarlanmayacak kapatınca kayıt edecek. sağ olun bildirdiğiniz için, bug bulduğunuz için tester...
  4. ShiroGin

Elinize sağlık. nasıl bir uyarı, oyunu ara ara güncelliyorum, belki uyarı dediğiniz şey update'dir? aslında doğru olan oraya sürüm numarası yazmak olur muhtemelen bunu da gelecek updatede ekleyip daha düzgün okunabilir yaparım. şuanki sistemde örneğin 1.4.5 sürümünü attıysam siz 1.4.4...
  5. ShiroGin

haklısınız düzelttim teşekkür ederim uyarı için.
  6. ShiroGin

evet bir iki güncellemeye zaten 4x'i oyundaki reklam kaldır'ı alındığında dahil yapacağım sonradan da değişebilen bir şey, düşüncenizi beğendim bitirdikten sonra yorumunuzu sabırsızlıkla bekliyorum.
  7. ShiroGin

Umarım beğenirsiniz :giggle:, geri dönüş ve yorum yaparsanız gerçekten minnettar olurum. Eklemem gereken veya hoşunuza giden gitmeyen şeyleri.
  8. ShiroGin

Oyunlardaki indirimleri tek bir yerden takip edebileceğiniz bir site geliştirdim

Siteyi çok beğendim yer ilimlerine ekledim, ücretsiz oyunları bulmak için kullanırım ben bu siteyi tek tek sitelerden bulmak zahmetliydi. Elinize sağlık.
  9. ShiroGin

İltifatlarınız için teşekkür ederim daha da geliştirmeye niyetliyim, şuan 20 bölüm var fakat güncellemelerle 100 bölüme tamamlayacağım bir sonraki güncelleme ile Türkiye haritasını ekleyeceğim.
  10. ShiroGin

evet görsel olarak verdiğiniz tüm geri dönüşleri düzelttim, oyun o zamandan beri bile çok fazla gelişti, dediğim gibi yaptığınız her bir feedback benim için çok önemli elimden geldiğince güncelliyorum, oyunun mekaniğinin değişmesi zor ama görsel güncelleme olarak çok fazla değişkenlik hızlıca...
  11. ShiroGin

Aynen öyle hocam Unityden yaptım 8 ayımı aldı günde yaklaşık 10 saat çalışma ile buralara geldim, Assetleri kız kardeşim çizdi, bazı görseller düşman vb yapay zeka kullandım, 5 dil ekledim elimden geldiğince kaliteli bir şey çıkartmaya çalıştım yine de eksiklik geri dönüşü yapılırsa kesinlikle...
  12. ShiroGin

Merhabalar denk gelmişsinizdir belki Tester olarak oyunumda yardımcı olan arkadaşlar vardı tekrardan onlara teşekkür ederek oyunun şuanda yayında olduğunu duyurmak isterim. oyunda hata ve inceleme kısmına tek başıma koşamıyorum pek çevremde yok yardımcı olacak gönüllü arkadaşlar varsa oyunu...
  13. ShiroGin

Android (TESTER LAZIM) Mobil oyun yaptım tester lazım (Herkes Katılabilir)

yani playstore yüklenmiş bir mobil oyun, oyuncunun datasını şifreledim, ama apksı tabi ki çıkar, mobil oyun ve Indie game sonuçta istemesem de AAA oyununu kıranlar benim oyunumu mu kıramayacak. o yüzden kod hack tarzı teste ihtiyaç yok, ama oyun içi bug veya hile deniyip açık arayacaksanız bu...
  14. ShiroGin

tabi ki teşekkür ederim sizi de playtester olarak ekledim, aşamaları dmden ilettim. oyunun çıkmasına çok az süre kaldı muhtemelen gelecek hafta pazartesi-cuma arası oyunu yayında görebilirsiniz dostlar.
  15. ShiroGin

Tabi ki gerekli bilgileri ilettim size, instagramı ise doğrudan buradan iletebilirim istediğiniz zaman İletişim kurabileceğiniz yerler: https://linktr.ee/ShiroKinStudio
  16. ShiroGin

hocam çok çok özür dilerim geç gördüm malum proje vb uğraşırken siteye de az giriyordum bildirim gelmedi dmden gerekli bilgileri ilettim. Evet dediğiniz gibi oyun kingdom rush tarzı, hedefim o oyunlardan daha iyisini yapan bir geliştirici olmak, öyle basit bir şey piyasaya sürmek istemiyorum...
  17. ShiroGin

insta mesajınız gelmedi direkt mesajlardan size yazdım haberiniz olsun.
  18. ShiroGin

sizi ve diğer arkadşları ekledim, gerekli bilgileri direkt mesaj kısmından ilettim. katılmak isteyen varsa sınır yok eklerim arkadaşlar Türkiye den bir Indie oyun geliştiriciye çok destek olursunuz gerçekten.
  19. ShiroGin

Şimdi anladım, oyun playstore'da hocam apk indirtmiyorum direkt playstore mağza onayı aldı öyle düşünün. onun dışında aab file anti virüs taramayı bilmiyorum unity buildi doğrudan, Play Protect doğrulaması almadan da oyun test için bile mağzaya sunulmaz merak etmeyin.
  20. ShiroGin

oyun daha çıkmadı ki nasıl ortalama yıldız skorunu paylaşayım, oyun şuan test sürecinde Kapalı Test, amacım oyuna tester eklemek yukarıda bahsettiğim gibi, biraz kibirli olmayayım ama benim açımdan soruyorsan 5 yıldızlık piyasadaki en kaliteli mobil tower defence oyununu çıkardığımı düşünüyorum...
Geri