Arama sonuçları: *

1. zPastwL

Hangi uçlu kalemi almalıyım gardaslar

Kuru toga kullanmıştım çalındı güzel kalemdi her kağıda dokunduğunda ucu dönüyor yazın ince kalıyordu çaldılar harici faber castellin kalın bir kalemi vardı o çok güzeldi de 400 bayılmıştım iade ettim geri ama hissi vs güzeldi son zamanlarda da yerde bulduğum beyaz faber castell üçgen tutuşlu...
  2. zPastwL

2 Büyük Boy Pizza 300TL - Pasaport Pizza - Migros Yemek

İzmir karşıyakada bir pizza yemiştim 50cm müthiş bir şeydi bu konuyu gördüm akşam akşam acıktırdı yemekte yememiştim iyi oldu eyvallah bir mexican ekstra mantarlı + bir special ve elma dilim patates kızartması aldım patatessiz 150 liraya geliyordu patates ekledim 300 liraya tamamlamak için...
  3. zPastwL

CAP Nereden alınır ? (Çakma orijinal fark etmez)

Ben orijinal new era olsun diye oradan almıştım şuan kafamda hatta kalitesi güzel de işte Türkiye de çok pahalı lavuklarda 30-60 dolarlık şapka özel olanlar 150 dolara kadar çıkar herhalde bilmiyorum
  4. zPastwL

CAP Nereden alınır ? (Çakma orijinal fark etmez)

Superstepten 2.5kya 9forty la dodgers almıstım 59fifty fiyatına biz 9forty alabiliyoruz gümrük sınırı olmasa keske de neyse
  5. zPastwL

Hadi herkes Duvar kağıtlarını paylaşsın

Her gün yatarken kalkarken sevdiğime bakıyorum (Tüm performansı var sadece fotoğraf değil)
  6. zPastwL

PayPal'ın Olmayışı Türkiye'nin Çok Büyük Zararınadır!

Apple pay de yok mesela buda büyük bir eksi bana göre cüzdan taşımadan rahatça telefonla ödemek müthiş kolaylık sağlıyor fakat nafile her türlü nimetten mahrum bırakılıyoruz
  7. zPastwL

Oyun Projem - Depth of Space

Bu haliyle bile gayet güzel duruyor bakalım o zamana kadar telefonumu değiştirirsem eğer oynama fırsatım olacak :D. Tamamdır hocam siz ne zaman uygun görürseniz bizim de bir katkımız olsun :)
  8. zPastwL

Oyun Projem - Depth of Space

Oyunda böyle gözükmeyecek değil mi çok 2d duruyor çünkü biraz daha ''Depth'' olsa iyi olurdu ayrıca en baştan beri merak ettiğim oyunu nerede yayınlamayı düşünüyorsunuz ve proje tahmini ne zaman bitecek eğer katkım olacak ise projeye yardımcı olmak isterim en kötü testerlık yapabilirim harici...
  9. zPastwL

15K ya Wireless kulaklık önerisi

V2x kullanıyordum v3 proyu bilmem fakat v2x berbattı her sesi veriyor kendi sesim hariç odadan biri seslense alır ben bağırsam almazdı rahmetli oldu mikrofonu hala çalışıyor kullanmaya devam ediyorum güzel bir kulaklık indirimi yakalayana kadar
  10. zPastwL

15K ya Wireless kulaklık önerisi

Benim bildiğim çoğunun mikrofon kalitesi kötü oluyor ayrı bir mikrofon için alanınız varsa bir mikrofon daha iyi olabilir
  11. zPastwL

Steam çöktümü hiç bir şey yapılmıyor

Bende de aynı durum var dün discord bugün steam israilin oyunları hep
  12. zPastwL

❌İndirim Bitti! Aula Win60 HE 1.362 TL

İçinde aparat çıkıyor aslında onunla switch söküp başka daha az kullandığınız bir tuşla değişin isterseniz bir süre daha götürebilir eğer sorun devam ederse sorun muhtemelen klavyededir
  13. zPastwL

Switchten kaynaklı değil demi ben amazon germanyden almıştım 860 liraya gelmişti gayet güzel aslında fiyatına göre gateron switch olması cezbetmişti beni
  14. zPastwL

Geçmiş olsun hocam bende henüz bir sorun yok sadece bu büyük tuşların demirleri berbattı space özellikle yenisini aldım son temu olayından biraz önce şu sıralar space de bi değişik ses geliyor sadece sorun yok ama henüz
  15. zPastwL

Ne zamandan beri kullanıyorsunuz hocam bende de aynısı var yaklaşık 2 sene oldu alalı
  16. zPastwL

Discord çöktü girilmiyor

Geldi eleman
  17. zPastwL

PC WALLPAPER ÖNERİSİ

Wallpaper engine kullanıyorum ayarlarımı yaptım en kaliteli ve oyunda en etki etmeyecek şekilde mis gibi kullanıyorum
  18. zPastwL

Discord çöktü girilmiyor

Noldu ya öyle bir kereden gitti
  19. zPastwL

Yardım Hawk Koltuğum Tamir Olur mu Acil Destek

İyi bari yedek parçaları satılıyor biraz daha yahudilik kanları olsaydı koltuğu tekrar aldırırlardı
  20. zPastwL

Okuldan geldikten sonra uyuyup uyanıp sabah okula gitme işi

Ekrana ekmek banıyorum ya bizim okulu yıktılar 9. sınıf ilk dönem oradaydık 2. dönem başka okulda öğlenci olduk 1 de girip mesela yarın 7 de çıkacağız şuan 12. sınıfım eskiden karanlıkta gidiyorduk eve yine ders süresi 30dk ya indirildi ama teneffüsleri 5dk uzattılar genel olarak bir gün 5 de...
Geri