Arama sonuçları: *

1. S

❌İndirim Bitti! LENOVO 24,5" LEGION R25f-30 0,5Ms 240Hz 04.06.2024 = 5.199 TL

Geçen ay aldım bende monitörü renkler dediğin gibi ilk açtığımda kötüydü yazılımını indirip kurcaladığımda renk ayarlarının sıcakta olduğunu gördüm doğala çekince renkler gayet güzel oldu gayet de memnunum monitörden
  2. S

Rehber Monitöre Overclock Yapmak!

Lenovanın 240 hz monitörünü lullanıyorum bu monitör oc ile 280hz ye kendi uygulaması üzerinden çıkıyor ama 30 dk sonra 240 hz ye düşüyor eğer bu adımları uygularsam kalıcı 280hz yapabilirmiyim ve bi zararı olur mu
  3. S

Yardım Efsane monitör Heralde almalı mıyım Yardım edin

Hocam merhabalar bende bu monitörü almayı düşünüyorum sizce alınır mı memnunmusunuz ?
  4. S

1300 TL elektrik faturası 😨😨😨😨

Rtx 3060ti sistemle üniversiteye başladığım için yaklaşık 4 aydır mining yapıyorum pc sürekli açık 7/24 kazım yapıyor kart LHR siz 140 160w elektrik tüketiyor ortalama 58mh/s kazıyor 200 300tl gelen fatura bu gün 1275 tl geldi bu nasıl olabilir bi anda bu kadar zam gelebilir mi kafam çok karışık...
  5. S

Leptop işlemcim boştayken bile4 ghz de çalısıyor

Kapatmak istiyorum kanka leptop olduğu için fanlar cok kafa ağrıtıyor videodaki yöntemi denedim olmadı hata verdi
  6. S

Leptop işlemcim boştayken bile4 ghz de çalısıyor

İ7 8750H işlemcim pc bostayken bile 4ghz de çalısyor görev yöneticisinden işlemlere baktığımda fotoğrafdaki uygulamanın çalıstığını gördüm işlemi sonlandır dediğimde ise erişim engeli hatası alıyorum
  7. S

Bluetooth kulaklık ses gecikmesi

Lenovo livepods lp1 kulaklıkla telefondan oyun oynarken çok fazla ses gecikmesi oluyor böyle olması normal mi bt 5.0 kulaklık
  8. S

6.5k leptop önerir misiniz?

Üniversite için 6.5K Leptop önerir misiniz? bilgisayar programcılığı bölümü okuyorum bilgisayarla çok işim olucak yani
  9. S

RTX 3060Tİ LHR KİLİDİ YOK

tahmini kaça satabilirim
  10. S

işte merak ettiğim konuda 2. el piyasası. satmayı düşünüyorum bu kartı kaça satabilirim
  11. S

rtx 3060ti kartımda LHR yok olmaması avantaj mı
  12. S

6k param var mining yapmayı düşünüyorum ne önerirsiniz

6k param var mining yapmayı düşünüyorum ne önerirsiniz ne kazmalıyım hangi kartla başlamalıyım
  13. S

eth kazımına yeni başladım değerlerin bu şekilde olması doğrumu mi ?

tam olarak neyin ayarlarını sordunuz
  14. S

eth kazımına yeni başladım değerlerin bu şekilde olması doğrumu mi ?

lolminer v1.28 kurdum ve kazıma basladım yaklasık 1.30 saatdir kazıyor sanırım birşeyi eksik yada hatalı yaptım anlayan arkadaslar bi bakabilirmi?
  15. S

3060Tİ eth kazımı yapmak

Anladım çok teşekkürler
  16. S

3060Tİ eth kazımı yapmak

Peki 500w bi psu yeterli mi, 3060ti için 650w öneriliyor bende 500w var pc uzun süreler açık kalacağı için bi problem olur mu acaba ? Birde eth kazımından daha iyi performans almam için driver değiştirmem gerekli değil mi ?
  17. S

3060Tİ eth kazımı yapmak

3060ti lı sistemim var mining yapmayı düşünüyorum, tek kartın getirisi olurmu yoksa sistemi boş yere yormus mu olurum ?
  18. S

MSİ A320 m bazooka anakarta intel i5 11400 takılırmı ?

MSİ a 320m anakartıma takılı olan ryzen 5 1600af işlemcimi söküp i5 11400 takabilirmiyim yada yada msi a320m anakart ve ryzen 5 1600 işemciye rtx 3060ti takabilirmiyim darboğaz olurmu ?
Top Bottom