SİNAN OKUMUŞ
80+
Dahası
rtx 3060ti kartımda LHR yok olmaması avantaj mı
Mining yapacaksan evet. Bide satarken daha pahalıya gider.rtx 3060ti kartımda LHR yok olmaması avantaj mı
işte merak ettiğim konuda 2. el piyasası. satmayı düşünüyorum bu kartı kaça satabilirimMining yapacaksanız evet. Mining yapacaklar için de daha fazla fiyatlara satabilirsiniz 2. El piyasasinda
tahmini kaça satabilirimMining yapacaksan evet. Bide satarken daha pahalıya gider.
Piyasasını bilmiyorum maalesef.tahmini kaça satabilirim
gördüğüm kadarıyla LHR'Sizler 12-13.000 arası bir fiyattan başlıyor. yanlışsam düzeltin.tahmini kaça satabilirim
12k ya LHR'lı sıfır 3060ti yok mu yav ? O kadar artıyor mu fiyatları ?gördüğüm kadarıyla LHR'Sizler 12-13.000 arası bir fiyattan başlıyor. yanlışsam düzeltin.
dediğin gibi, LHR li..12k ya LHR'lı sıfır 3060ti yok mu yav ? O kadar artıyor mu fiyatları ?
Yani her ekran kartı alan da kazı yapmıyor ki.. Bu kadar ciddi talebin ve yuksek fiyatların olması cok şaşırttı beni. Millet ne meraklıymış yattığı yerden para kazanmaya..dediğin gibi, LHR li..
Yani her ekran kartı alan da kazı yapmıyor ki.. Bu kadar ciddi talebin ve yuksek fiyatların olması cok şaşırttı beni. Millet ne meraklıymış yattığı yerden para kazanmaya..dediğin gibi, LHR li..
Kesinlikle avantajrtx 3060ti kartımda LHR yok olmaması avantaj mı