Arama sonuçları: *

1. A

Matematik sorusu acil

her soru icin hicbir secenek dogru degilse 1 1 secenek dogru ise 5 2 secenek dogru ise 10 3 secenek dogru ise 10 4 secenek dogru ise 5 5 secenek dogru ise 1 farkli sekilde olusur. toplam 32 soruda cevap 1 tane degil demissin 5 i dusuyorum 27 her soru icin 27 farkli secenek olusur 27^10 olabilir...
  2. A

Yardım A1 Ehliyet Motor Önerisi

125 cc motor hic kullanmadim. 125 cc almam gerekse Superlight 125 tercih ederdim ama en dogru motor degildir buyuk ihtimalle. Problemleri olan bir motor diye biliyorum
  3. A

Yardım A1 Ehliyet Motor Önerisi

Zafer Akcay'i izleyebilirsin trafikte nasil davranman gerektigini ve nelere dikkat etmen gerektigini biraz anlarsin. Ancak trafik sadece izlenerek ogrenilecek birsey degil. Bol bol cikip tecrube edinmek de gerekiyor.
  4. A

250NK kaç model olduğu nasıl anlaşılır ?

ruhsattan sase no'sunun 10. karakteri P ise 23 dur. R ise 24 olmasi lazim
  5. A

Motosiklet zincir yağı önerisi

c1 ne zamandir yag adama kuru kuru zincirle motor mu surdureceksin
  6. A

Ailemi motor almak için nasıl ikna ederim?

edemezsin. Motor için gerekli parayı hazırladığında ikna oluyorlar
  7. A

Yardım Modemden Port Acamiyorum

firewall kurallarina ekledin mi portu
  8. A

200cc motosiklet alcam masraflarım ne olur

ehliyet icin 12 k gibi birsey cikti totalde cebimden. notere 1400 odedim. sigorta 250 cc icin 7800 cikti. temmuz basindaki fiyatlar bunlar
  9. A

Valve'nin yeni oyunu Deadlock'a davet edebilecek var mı?

tesekkurler simdi geldi davet
  10. A

Valve'nin yeni oyunu Deadlock'a davet edebilecek var mı?

bana da davet yollar mısınız? 141135022
  11. A

Bilgisayar Mühendisliği

Sektörde iş imkanları özellikle yeni girecekler için pek iyi değil. Çok fazla yoğunluk var aralarından sıyrılman lazım gireceksen bunu bilerek gir. Okunur zor değil. Temelsizden kastın yazılım bilgisi ise gidilir. Zaten 0 dan anlatıyorlar. Ancak temelden kastın ingilizce ve hiç bilgisayar...
  12. A

Sigorta ve kasko masrafı ne kadar çıkar?

bajaj dominar 250 icin
  13. A

Sigorta ve kasko masrafı ne kadar çıkar?

ilk motor icin 7800 cikti bana sigorta 2 hafta once. kasko bilmiyorum
  14. A

Şarkının adını bilen var mı

ne tarz bir sarkiydi? hangi dil
  15. A

Öneri Motor Önerisi 80 bin ytl

superlight 125 bakabilirsin eger chopper tarzi hosuna gidiyorsa
  16. A

laptop bellegı tam kullanmıyor

cihazda ekran karti var mi?
  17. A

Yazılım mühendisliği dersleri

bence yeni baslayanlar icin uygun. java gibi dillerden gelenler icin biraz daha zor olabilir hatta bazi aliskanliklari degistirmek gerektirdigi icin. Bu sebeple yeni baslayanlar daha kolay adapte olabilir diye dusunuyorum. Biraz c ye benziyor. zaten c ile yazilmis bir dil. ayrica fantezi...
  18. A

Yazılım mühendisliği dersleri

bence ilk onceligin en azindan dokuman okuyabilecek seviyede ingilizceni gelistirmek. Bunun disinda python ogrenmeyi sahsi olarak yeni baslayan birisine tavsiye etmiyorum eger yapay zeka, makine ogrenmesi vs. taraflarina ugrasmayacak isen. oyun gelistirme vs gibi alanlara hakim degilim. Backend...
  19. A

KTÜ Yazılım Mühendisliği mi ALKÜ Bilgisayar Mühendisliği mi?

sadece okul ozelinde ktu muhtemelen daha iyidir ama sektor var midir orada bilmiyorum. antalya daha avantajli olabilir bu konuda
  20. A

Yeni Programlama Dilleri Platformu

siten firefoxda acilmiyor bilgine
Top Bottom