Motor ne kralilk motor icin 7800 cikti bana sigorta 2 hafta once. kasko bilmiyorum
hocam o fıyatlar yaptırdıgınız kaskocuya ve sigortacıya baglıdırBen haftaya motor alıcam hayırlısıyla 0KM R25 Ne kadara patlar bana sigorta ve full kasko
Arabam var hasarsızlık indirimi motorda geçiyomu yaKasko kesdirdigin için ama trafik primin tabandan olucak yani trafik çok pahalıya gelmez
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaskoda ne kadar imm olacağına göre de fiyat değişir
Arabada hasarsızlık indirim kademesi neyArabam var hasarsızlık indirimi motorda geçiyomu ya
İkinci araçda hasarsızlık indirminizin kademesi düşüyor ama yine hasarsızlık indirminizi kullaniliyorsunuzArabam var hasarsızlık indirimi motorda geçiyomu ya
Büyük ihtimalle 4 yada 5.kademeden indirim uygulanır kasko yapınca acentelerin trafiğinizin primini imm siz yani taban prim den kesme hakları var kullanmlarını iste veya direk sistem kendisi uygulayıp taban primi verir6 kral arabada %30 indirim yapmışlardı
Farklı şirketlerden de bakmanızı tavsiye ederim ara sıra sürpriz fiyatlar çıkabiliyorBüyük ihtimalle 4 yada 5.kademeden indirim uygulanır kasko yapınca acentelerin trafiğinizin primini imm siz yani taban prim den kesme hakları var kullanmlarını iste veya direk sistem kendisi uygulayıp taban primi verir
bajaj dominar 250 icinMotor ne kral