Arama sonuçları: *

1. S

🔥İndirim MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi AM5 DDR5 🔥6.099 TL

LGA chipset attığın.
  2. S

🔥İndirim KIOXIA EXCERIA G2 1TB SSD - 1889₺ Amazon

Ben de fikir verdim zıp zıp, noldu niye zoruna gitti? Tahıl tüketimini azalt , zararlı diyorum :)
  3. S

🔥İndirim MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi AM5 DDR5 🔥6.099 TL

Bunun antenini tasarlayanın aklını hayalini saygıyla anıyorum. Kasanın üstünde köpek balığı süzgeci gibi saçma sapan mıknatıslı bir şey var şu an. Onu takmayınca da WiFi-Bluetooth hak getire 30cm mesafeden kopma yapıyor.
  4. S

🔥İndirim KIOXIA EXCERIA G2 1TB SSD - 1889₺ Amazon

@Yunus @Touoa tahil tuketiminizi azaltmanizi oneriyorum.
  5. S

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

İkisi de 4000mAh. 820 Pro TFT ekranlı, bunda yok. Bunun switchleri daha kaliteli.
  6. S

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Almayan çok şey kaybeder. 820 Pro bunun rakibi değil, bu daha iyi. Leobog Reaper veya Icevein Switch olanını alın. Reaper daha tok, Icevein daha creamy ses verir.
  7. S

Çözüldü✓ 6000 tl oyuncu koltuğu önerisi

Toryum modeli kucuk, Hawk modellerinde ise future haric kolcak iskeletleri plastik. 15-20 yaslar icin bu koltuklar sikinti cikarmaz ama bel, sirt agrisi olanlar daha buyuk, genis ve posturu koruyacak modellere yonelsin. Markus alternatifi olarak xDrive Tarsus alinabilir. Ofis koltugu ayarinda...
  8. S

İngiltere laptop 500 pound 2. el

Hic olmazsa AMD modellere bakilmali iGPU olarak daha gucludurler. Bu laptop ile CS2 kasmadan oynayamaz + Ingiltere ekonomisi bu laptop'un 475 pound edecegi kadar b..tan degil, yanlis yerde bakiyor.
  9. S

monster laptopuma ram yükseltmesi yapmak istiyorum

Aynısı evet. Yine de satıcıya sorup doğrulayın. Part number birebir uyuşması lazım.
  10. S

Kasa ve anakart usb port sayıları eşit olmak zorundamı

Eşit olmak zorunda değil. Kasanın ön paneldeki USB bağlantıları kaç tane olursa olsun tek bir USB kablosu olarak anakarta bağlanır. Mesela USB 3.2 başlığı bu şekildedir, anakarta bağlarsın kasanın ön panelinde kaç USB portu varsa gücü buradan alır.
  11. S

monster laptopuma ram yükseltmesi yapmak istiyorum

Part number'ı aratıp aynısını alabilirsin. Sahibinden'de de mutlaka satılıyordur ikinci el bakmakta fayda var. https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-samsung-8gb-ddr4-3200mhz-notebook-m471a1k43db1-cwe-fiyati,1198733092.html
  12. S

VIEWSONIC 27" VX2718 2K VA CURVED - 6399 TL

1ms GtG değil MPRT bilginiz olsun. Yine yeryuzunun en yavas, gecikme degeri yuksek panelini kullaniyordur viewsonic'im bebegim benim.
  13. S

durup duruken alanım doldu

Fanteziye girmiş olursun. Bu uygulama system32 altındaki dahil her şeyi gösteriyor ve güvenilir. Sunucu bilgisayarlarında dahi biz kullanıyoruz dolulukları tespit etmek için. Windows 8 sürümü ise kullandığın Windows aşağıdaki dizinin altında .edb uzantılı büyük bir dosya varsa silebilirsin...
  14. S

durup duruken alanım doldu

İndirip bakabilirsin ne doldurmuş diye. https://www.jam-software.com/treesize_free
  15. S

Yardım ! PCKOLİK'TEN MONİTÖR ALMAYIN, ALDIRTMAYIN !

Bu butun firmalarda boyle arkadaslar. Ne amazon, ne hb, ne trendyol ne de vatanbilgisayar. Hepsi ayni seyin laciverti, ulkede adamakilli cezalandirma olmadigi icin kendilerini hukuktan ustun gorup takiliyorlar ki oyleler. Bugun bir firmayi THH 'e ver, en fazla para iadeni alirsin o da 6 ay...
  16. S

🔥İndirim Dark Freezer X123 (LGA 1700&AM5) 499TL

Gariban dostu Dark.
  17. S

Ekran kartım sabit frekansta durmuyor

Tam ekran oyna, grafik ayarlarini full'e cek. CPU nedir? Sistemin darbogaz yiyor su an. Olabildigince ekran kartina yuk bindirmen gerek.
  18. S

4070 Super ekran gidiyor kasa açık

Ekran gittiginde ctrl shift windows B tuslarina basin tekrar geliyor mu? Geliyorsa surucu sorunu. PSU yetmeme gibi bir sorun olacagini sanmiyorum. Her oyunda mi bu sekilde yoksa bir oyunda mi?
  19. S

🔥İndirim Xdrive Toryum 5999TL

Bir süre sonra gıcırdamayan koltuk yok, mecbur bakımını yapmak gerekiyor, yağlamak gerekiyor. Sağa-sola veya ileri-geri sallanma yapmıyorsa g**ü başı ayrı oynamıyorsa sorun yok demektir.
Top Bottom