Arama sonuçları: *

1. S

Wifiye biri bağlandığı an pingin 100 altına inmemesi

Bakın buda doğru ama bu arkadaşın modemi de çok eski. Zamanla modemde nemden ve tozdan dolayı arızanmalar başlıyor ki 5 senelik bir modem. Hocam sen modemini değiştir mutlaka.
  2. S

Kabaca şöyle bir hesap yapacak olursak. Sizin 16 mbps internetiniz 4 e bölünüyor, birde bilgisayar var 5. Telefonda herkes video izlemeye kalksa ve sosyal medyaya takılsa senin alacağın hız 5 Mbps. Birde kablo ve modem arasındaki kabloyu elinizden geldiği kadar kısa tutmaya çalışın ve internet...
  3. S

Hocam şöyle düşünün, bazı elektrik anlaşmalarında gece yarısından sonra daha ucuzdur. Siz eski abonesiniz sanırsam. Sizin tarifeniz gece yarısı tarifesi. Birde 16 mbps çok kötü, 20 tl daha verip, 100 mbps alabilirsiniz.
  4. S

işte tahmin ettiğim cevap buydu :) İyi yakaladım sorunu. Müşteri hizmetlerini arayın ve gece yarısından sonra PİNG lerde düzelme, gece yarısından önce Pinglerin çok kötü olduğunu söyleyin. Sorununuz düzelir. Hatta şimdi arayın.
  5. S

Hocam; Gece yarısından sonra PİNG düşüyor mu? Bütün telefonları bağlayın ve öyle deneyin.
  6. S

Hangi ekran kartını almalıyım?

Darboğaz yapmaz ise ki yapmaz bence 1650 Super al. . Bütçe sıkıntısı yoksa 3090 kanka
  7. S

FIFA 21 i ucuza nerden alabilirim

Kesinlikle DurmaPlay'den. İlk çıktığında FİFA 21'in fiyatı 500 TL'lerde iken burası ilk satışa 320'den sundu. Şu anda 200 TL civarı. Ben Kasım ayında kampanyadan 185 TL'ye almıştım.
  8. S

1000TL Bütçe ile Ekipman Set Önerisi

Valla hocam, ben FİFA'yı klavye ile oynuyorum 5 aydır kullanıyorum şimdilik sorun çıkmadı bende ama. Yine de araştırmak lazım
  9. S

1000TL Bütçe ile Ekipman Set Önerisi

Lİnk vermek yasak mı bilmiyorum. Özel mesaj a Kesinlikle ilk linktekini alabilirsin. Hemde 1000 TL den daha ucuz.
  10. S

1650 süper mi RX550 4gb mi?

Geçen sene 480GB SSD alacaktım, bir bilgisayarcıya girdim. 480 GB SSD sordum. Bana içerden 1 TB harddisk getirdi. Al kanka bu o istediğinin hem 2 katı büyüklüğünde bu hem daha büyük boyutlu hemde daha ucuz işini daha çok görür demişti. Kafamı nerelere vursam bilemedim. Arabaya geçtim sinirden...
  11. S

O fiyata ekran kartı alacağıma o paraya komple sistem alırım bende. :D
  12. S

Büyük çoğunluğu gitti gidiyor gibi sitelerden arattırıp sana bilgi veriyor zaten. Geçen hafta yanına gittim 1050 ti ekran kartı sordum suratıma baktı, o ne gibi. Tek tek açıkladım harfleri rakamları sonra baktım ekranında hepsi burada açık :D Düşünün işte adam daha 1050 ti'yi duymamış :D 144 hz...
  13. S

İşin garip tarafı ise 1650s'in fiyatına 5000 TL çekmesi oldu. Bu daha büyük hakaret gerektiriyor gibi. He hocam birde bana bunlar sana olur fiyatı, asla kar almıyorum dedi. Bilmiyor ki burda Donanım Arşivinin müdaimleri, üstadları var. :D 1617113881 Gerçek hocam, az önce 1'e 1 yaşadım...
  14. S

ah içimden neler dedim, bir bilseniz üstadım :) cevap yazan arkadaşlarıma o kadar çok teşekkür ediyorum ki..İyi ki varsınız be arkadaşlar. Hepinize kucak dolusu sevgilerimle. Sonsuz FPS'ler ve en düşük PİNG'ler hepinize :) Sayenizde o kadar çok şey öğrendim ki, bunu kelimelerle anlatamam.
  15. S

Ekran kartımı Aslında 1650 süper düşünüyordum ama, parçayı alacağım bilgisayarcı arkadaş elinde 1650 Süper kart kalmadığını söyledi. RX 550 rx 128 bit 4 gb'in aynı performans vereceğini söyledi ama güvenemedim. Dün elinde stok olan kart bir anda bugün yok oldu :) Birde arkadaştan şu nedenle...
  16. S

Vatan'daki Bir Hazır Sistemin Parçalarını Değiştirerek Alabilir miyim?

Vatan gibi yerlerde sistemi değiştiremezsiniz hocam. onlarda ki sistem hazırdır ne gelirse onu satarlar. Sistem değişikliğini İnventus, itopya vb... gibi sitelerden yapabilirsiniz ancak
  17. S

Benle birlikte Crack The Forest oynayacak olan varmı ?

Korsana hayır, Ama oyunların pahalı olmasına da hayır :D O değilde, oyunları kaldırmayan bizden sürekli sistem güncellememizi isteyen sisteme de hayır. 4 sene önce topladığım bulunduğum bölgenin en iyi bilgisayarı olan makinem şu anda çöp oldu :D Asıl buna hayır :D
  18. S

Bilgisayar oyunları size bir şey kazandırmaz :D

Haydaaaaaaaaa :(
  19. S

Benle birlikte Crack The Forest oynayacak olan varmı ?

Bende FİFA21 de yalnızım. Sen FİFA'ya gel en iyisi :)
  20. S

Bilgisayar oyunları size bir şey kazandırmaz :D

Bilgisayar oyunu oynamak zeka işidir. Hem elinizi, hemde beyninizi aynı anda kullanmak her baba yiğitin harcı değildir. 40 yaşındayım ve yaklaşık 25 senedir bilgisayar oyunları oynuyorum. Bilgisayar oyunları bana çok şey kattı. :) Herkese iyi, yüksek FPS'li oyunlar :)
Top Bottom