Neler Yeni

1650 süper mi RX550 4gb mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
A.Onur ŞİMŞEK
Bilgisayarcılardan alışveriş yapmayın. Geneli işi bilmiyor sadece para olduğu için sektöre atılıyor.
Büyük çoğunluğu gitti gidiyor gibi sitelerden arattırıp sana bilgi veriyor zaten. Geçen hafta yanına gittim 1050 ti ekran kartı sordum suratıma baktı, o ne gibi. Tek tek açıkladım harfleri rakamları sonra baktım ekranında hepsi burada açık :D

Düşünün işte adam daha 1050 ti'yi duymamış :D
144 hz alacam diyorum, modeli markası ne diyor. ya diyorum monitorüm 144 hz ama desteklemiyor sistemim diyorum, bana oyun oynanır diyor. Ya neler neler hocam

whoamii

80+ Silver
Büyük çoğunluğu gitti gidiyor gibi sitelerden arattırıp sana bilgi veriyor zaten. Geçen hafta yanına gittim 1050 ti ekran kartı sordum suratıma baktı, o ne gibi. Tek tek açıkladım harfleri rakamları sonra baktım ekranında hepsi burada açık :D

Düşünün işte adam daha 1050 ti'yi duymamış :D
144 hz alacam diyorum, modeli markası ne diyor. ya diyorum monitorüm 144 hz ama desteklemiyor sistemim diyorum, bana oyun oynanır diyor. Ya neler neler hocam
Sistem toplarken bir bilgisayarcıya girip m2 ssd var mı diye sormuştum. Alacağımdan değildi sadece fiyatları takip ediyordum. Adam o ne dedi bana??? M2 Ssd dedim ben de gidip Sata ssd getirdi. Belki farklı şekilde biliyordur diye NVME Ssd dedim ve öylece baktı. Daha sonra bana dedi ki istersen getirtiriz. Kalsın diyip çıktım :) İpini koparan bilgisayarcı oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
A.Onur ŞİMŞEK
O fiyata ekran kartı alacağıma o paraya komple sistem alırım bende. :D

Dandelion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Yusuf
Instagram
cik_cik_cikk
Steam
YusufBeyN
İşin garip tarafı ise 1650s'in fiyatına 5000 TL çekmesi oldu. Bu daha büyük hakaret gerektiriyor gibi. He hocam birde bana bunlar sana olur fiyatı, asla kar almıyorum dedi. Bilmiyor ki burda Donanım Arşivinin müdaimleri, üstadları var. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerçek hocam, az önce 1'e 1 yaşadım. 1650S'e de 5000 TL dedi :D Saf anadolu çocuğuyum ya bende yedim :D
RX5500XT demiş olabilir mi? RX550 dediğine emin misin? inanasım gelmiyor

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ekran kartımı Aslında 1650 süper düşünüyordum ama, parçayı alacağım bilgisayarcı arkadaş elinde 1650 Süper kart kalmadığını söyledi. RX 550 rx 128 bit 4 gb'in aynı performans vereceğini söyledi ama güvenemedim. Dün elinde stok olan kart bir anda bugün yok oldu :) Birde arkadaştan şu nedenle şüphe ettim. Sadece 1650 Süper'in fiyatının 5000 TL olduğunu söyledi. ben o paranın üzerine 1500 daha verip, komple sistem topluyorum. Konu hakkında yazan, bilgisini sunan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum. Sevgilerimle.

Not: Oyun için kullanacağım.
1650S yaklaşık 3 kat daha güçlü.

GTX 1060 gücünde 750Ti satan bilgisayarcılar var 😀

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
A.Onur ŞİMŞEK
Sistem toplarken bir bilgisayarcıya girip m2 ssd var mı diye sormuştum. Alacağımdan değildi sadece fiyatları takip ediyordum. Adam o ne dedi bana??? M2 Ssd dedim ben de gidip Sata ssd getirdi. Belki farklı şekilde biliyordur diye NVME Ssd dedim ve öylece baktı. Daha sonra bana dedi ki istersen getirtiriz. Kalsın diyip çıktım :) İpini koparan bilgisayarcı oluyor.
Geçen sene 480GB SSD alacaktım, bir bilgisayarcıya girdim. 480 GB SSD sordum. Bana içerden 1 TB harddisk getirdi. Al kanka bu o istediğinin hem 2 katı büyüklüğünde bu hem daha büyük boyutlu hemde daha ucuz işini daha çok görür demişti. Kafamı nerelere vursam bilemedim. Arabaya geçtim sinirden kahkaha attım :D

Hocam eminim 550 dedi, hatta kısa mesajı bile duruyor. İlk başta ben telefonda konuşurken 5500 sandım ama teyit için mesajla sordum. Gelen cevap 550 idi. :D

Top Bottom