türkçenin kudretine güvenip doğru olanı anlamışım ama yanlış anlamışım :) sağlık olsun. açıkcası biraz daha kendinizi açıklarsanız daha iyi iletişim...
Kardeşim benim PXN ile bir işbirliğim yok. Yusuf kardeşim beni 6 aydır PXN VD6 kullandığım ve marka hakkında TR'de belki de tek bilgi sahibi olan kişi...
Öncelikle çocuk değilim ama keşke çocukluğuma dönsem diye de yakarmıyorum değil.yusuf mirza dün pxn markası sahibi diye sizi davet etti sonuçta çapraz satış...
20 yıl nasıl götürdüğünü aldığın zaman anlarsın. Hemen buraya gelip konu açarsın direksiyonun ortasında ölü bölge var, dişli sesi başımı ağrıtıyor akşam...
tavsiyen için teşekkür ederim hocam 🙏 20 yıl götürdüyse bi 10 yıl daha götürür o zaman maşAllah diyelim.diğer arkadaşlar içinde zaten cihazın yaşı belli...
1 2 sene önce 4k TL'ye satın almıştım temiz 2.el aşırı iyi almanı öneririm sesi çok fazla değil beni pek fazla rahatsız etmiyor kulaklık takılı olduğundan...
sorun zaten ürün pazarlamaları.dün technopattan aynı mesajı attım ve yine benzer bir cevap geldi aynı kullanıcıdan.o fiyatlara zaten biraz daha ekler...
https://www.trendyol.com/kaplan-3d-baski/direksiyon-seti-h-vites-ve-debriyaj-pedali-p-902514914 Buradan almıştım hocam yıllardır kullanıyorum hiç bir...
Kendim kullanıyorum yanına artı olarak debriyaj ve vites ekledim gayet güzel iş görüyor ffb gayet iş görür yılına göre bayağı üst düzey onun dışında tek...
2. el DFGT almayı düşünüyorum, ucuza 4-5k. F1 ve iracing oynayacağım, idare eder mi? Daha önce kullanan varsa bilgi verebilir mi? Bir de ses olayı nasıl...