omerreis42 isimli üyenin son içerikleri

1. O

Rtx 3070 si arıza ve incehesap

Şimdi ince hesaptan baktım tamir edildi çıkışa hazır diyor.büyük ihtimalle çip filan değiştirdiler çip kaç para ortalama bilen var mı.birde ekstra garanti veriyorlar mı?
  2. O

Peki şöyle bir şey olabilirmi şimdi 3070 ellerinde varsa ve 4070 vermeyi kabuk etmiyorlar ise az bir paraya 4070 geçsem öyle bir şey olurmu burası Türkiye mecbur para çıkacak gibi duruyo :( 1742489299 Vede axle istememek benim hakkım değilmi sonuçta asus aldım asus gidecem ben
  3. O

Yani cidden asus u hep çevreme överken böyle bir şey yaşamak beni üzdü arkadaşımın 1080 ti var sürekli kullanılıyo ısınıyoda bir sorun oluşmazken benim 2 yıllık 3070 te sorun oluşuyorsa bilemedim. bu arada fan ayarı yapılmazsa 80 dereceyi rahat görüyo ama ben fan ayarıyla 70 i hiç geçirmedim...
  4. O

Vala 4 9 ay duramam malesef:) hem tavrımı koyacam hem incehesap asus sevgimi axle vermezler inş
  5. O

Çok teşekkürler hocam.konunun arkasında durmaya ve asla geri adım atmamaya özen göstereceğim.asusu övüp böyle bir şey beklemezdim tarzı da yaklaşasım var
  6. O

Ama işte asus un kullanıcı hatası demesinden korkuyorum tamir için ekran kartı kadar para istiyorlarmış 1742485330 Olay bi sonuçlansın bakalım dediler
  7. O

Çok teşekkürler tamirci dediki garantin yoksa bir şeyler deneyim dedi ama pek etkili olmaz dedi zaten arayıp söyledim garanti var diye 3 5 ayla kurtardık Allahtan.benimde aklımda 4070 var sonuçta 3070 4060 tan daha performanslı bide kargo verirken sorunları not yazın dediler oradada serin ve...
  8. O

Yada şöyle bir şey olur mu hocam ben 3 5 para atsam 4070 verebilirlermi öyle konuşsam.birde burda incehesap ile mi muhatap olacağım
  9. O

Etmedi abi garantisi varmı yoksa bir şeyler yapmaya çalışıyım ama yine verimli olmaz dedi.peki sizce kullanıcı hatası derler mi
  10. O

Asus rtx3070 si ekran kartım var.sürekli mavi ekran ve siyah ekran sorunu ile tamircime götürdüm.bana çip ölmüş artık yani yanmış dedi ve başka ekran kartı takınca çalışıyor sistem dedi.bende garanti ye baktım az kalmış ama var:).ürünü sistem olarak incehesap tan almıştım.ürünü yarın...
  11. O

Scum iş görürmü dayz pahalı

Öğrenciyim. Bütçe az indirimde oyun kovalıyorum. DayZ ve SCUM arasında kaldım. DayZ'in kalitesini biliyorum ama indirimde 25 dolar SCUM ise 12 dolar. SCUM iyi oyun mu sarar mı tavsiyeleriniz neler?
Geri