yeşil çizgi bende yok ama bu siyah 3 çizgi gidip geliyor aynı düzende 1 saniye arayla hz düşürünce ise sabit kalıyor.Bende panel diye tahmin ettim ilk...
Sorunum fotoğrafta var ama bunun bir tık daha büyüğü şeklinde windows çubuğunun yarısı kadar. ilk monitör de bir sorun var sandım ama bu çizgiler kaybolup...
Fellasdan sonra bpn diye bi marka söylemişlerdi onun için demiştim hocam.Fellas zaten uzun süredir göz önünde olan bir marka benim derdim diğer merdiven...
Toz şeker falan yok kullanıyorum öyle bir yorumda hiç görmedim tüm yorumları okumama rağmen deneyimlemeden böyle şeyler söylemek yanlış bence.Ayrıca...
Laktozdan geliyor dememin sebebi extra şeker yok içinde ,izole edilmediğinden gelen şeker anlamında söylüyorum . Zaten adam için şeker önemliyse izole olan...
Uzun yıllardır bu sporla uğraşıyorum kullanmadığım mensei marka toz kalmadı protein tozu alırken ham madde kalitesi çok önemlidir ayrıca bunun dışında bu...
35 gramda yani 1 porsiyondaki 3.3 gram laktozdan gelen şeker sana hiçbirşey yapmaz şekeri yarışmaya hazırlanan profesyoneller tamamen keser. bazı şeyleri...