Çözüldü✓ OLED mi Almalıyım Miniled mi

TCL 27P3A Pro kullanıyorum ben. Bu üründe ( MSI 26.5" MAG 271QP) en dikkat etmeniz gereken şey monitör temizliği. Ürün panel yapısı gereği cizilmeye çok müsait birde aydınlık odada oynuyorsanız bir tık sıkıntı olabilir ama denemek lazım. En büyük sorun flicker. Sizi rahatsız etmezse flicker güzel ürün...

Hic biri oledin rakibi olamaz. Oled başka bir şey

Aynı sekil kullanıyorum 1bucuk yıl oldu yanık falan yok
Böyle diyorsunuz gidip alırım sonra yanarsak, kulağın çınlar yalnız :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam fiyat kısmı için sabit durduğu zaman biraz fazla oluyor
Bahsettiğin görüntüyü görmem lazım, kafamda canlanmıyor. Benim vitrinlerde gördüğüm genellikle önüne konulan pano şeklinde bir etikette fiyatı yazıyor. Ekranlar ya kapalı ya da video oynuyor oluyor.

Böyle diyorsunuz gidip alırım sonra yanarsak, kulağın çınlar yalnız :D
Yansın istiyorsa 3 yıl garantisi var bu kadar sorun edilcek bir şey değil artık çok gelişti öyle zannedilen kadar kolay yanmıyor.7/24 de oynamıyorsunuzdur heralde ki ekran bir süre sonra kendi kapanıyor diye biliyorum zaten.

Yansın istiyorsa 3 yıl garantisi var bu kadar sorun edilcek bir şey değil artık çok gelişti öyle zannedilen kadar kolay yanmıyor.7/24 de oynamıyorsunuzdur heralde ki ekran bir süre sonra kendi kapanıyor diye biliyorum zaten.
Yetkili servislerin yarattığı garanti mağduriyetlerini her gün duymaktan gına geldi, o yüzden mümkünse garantilik bir durum hiç yaşamayayım. İndirimden düzgün bir Miniled düşürürsem onu değerlendiririm belki çünkü şimdiki monitörümden baya memnunum, IPS olması dolayısıyla biraz IPS glow var ama rahatsız etmiyor hiç. Oled'i de televizyon olarak almak daha mantıklı geliyor bana şimdilik.

Hic biri oledin rakibi olamaz. Oled başka bir şey

Emin misin ? Bende Oled'de var iade ettim. 1 ay 2 ürünü kullandım. Ayrıca başka Oledlerde gördüm. İnanmazsam resim gönderiyim. TCL 3A ile PRO ASUS XG27AQDMGR yan yana koydum renkler neredeyse aynıydı bir tık asus rog'un renkleri daha iyi gibiydi ama siyahlarda TCL 3A kat ve kat daha başarılıydı. Kaliteli bir mini led giriş ve orta segment oledden kat ve kat iyidir. Bu arada bunu söyleyen sadece ben değilim buyrun alın:

Not: Ayrıca insanların anlamadığı bir şey var. Oled, Woled, Mini Led bunların kullanımında kullanılan oda çok önemli. Aydınlık oda için farklı, Karanlık oda için farklı panel öneriyor insanlar... Birde oled alanlar Flicker sorunun bilmeden alıyor...

Hocam 2 monitörüm var ikiside oled kullanırken tek hoşuma gitmeyen şey ne kadar ekranı özenerek temizlesem de bir sekidle kılcal çizik oluşması(flash ışığı tutunca belli oluyor) yanma falan dert etmiyorum

Hocam 2 monitörüm var ikiside oled kullanırken tek hoşuma gitmeyen şey ne kadar ekranı özenerek temizlesem de bir sekidle kılcal çizik oluşması(flash ışığı tutunca belli oluyor) yanma falan dert etmiyorum

Panel yapısından dolayı ondan kaçış yok. Mikrofiber tüy bırakmayan özel bezler var onlarla bile hafif bastırsanız bile bir şekilde iz kalıyor onun kaçısı yok malesef...

Emin misin ? Bende Oled'de var iade ettim. 1 ay 2 ürünü kullandım. Ayrıca başka Oledlerde gördüm. İnanmazsam resim gönderiyim. TCL 3A ile PRO ASUS XG27AQDMGR yan yana koydum renkler neredeyse aynıydı bir tık asus rog'un renkleri daha iyi gibiydi ama siyahlarda TCL 3A kat ve kat daha başarılıydı. Kaliteli bir mini led giriş ve orta segment oledden kat ve kat iyidir. Bu arada bunu söyleyen sadece ben değilim buyrun alın:

Not: Ayrıca insanların anlamadığı bir şey var. Oled, Woled, Mini Led bunların kullanımında kullanılan oda çok önemli. Aydınlık oda için farklı, Karanlık oda için farklı panel öneriyor insanlar... Birde oled alanlar Flicker sorunun bilmeden alıyor...

Kardeşim siyahlara miniled oledden nasıl daha iyi onu anlamadım bunu dünyada diyen tek kişi olabilirsin

Va mini led tercih edilebilir ama fiyatlari oled gibi. Siyahlarin oleddeb daha iyi olmasi imkansız renklere gelince pek fark olmayabilir genel yapi olarak oled önde olur tepkisellik ve keskinlik olarak.

Kılcal çizikler neye göre oluştu hocam?

Çok araştırdım miniled diyorum. Oledde burning var ve gözleri çok yoruyor. Ben genelde ips taraftarıyım fakat ana pc oyun için falan miniled alacağım diğer monitörler ips.
Hocam göz yorgunluğum harbi arttı. Görüntü kalitesi HDR filan harika evet ama. Gerçekten gözlerimin yorulduğunu hissediyorum.

Geri