Shoto isimli üyenin son içerikleri

1. Shoto

Çözüldü✓ Pc rastgele zamanlarda fanları son hız dönüp restart atıyor

Düzeldi mi hocam sizin ki? Bende bir sorun yok kabloları çıkartıp taktıktan sonra.
  2. Shoto

Detaylı setup analiz yorumu isteği

Yani yine herkes topluyo gördüğüm kadarıyla yapıcak bir şey yok çünkü durum düzelcek gibi değil daha bayadır da böyle ama tabikide fiyatlar inanılmaz yüksek.Beklemek mi toplamak mı arada bırakıyor insanı beklesek de ne zaman düzelceği belli değil.
  3. Shoto

NVIDIA DLSS 5 Duyuruldu!

Evet düşünüyorum ama çok iyi çalıştırcağını düşünmüyorum. bi şekil ayarlarlar ama zaten bu ayarı açıp açmamak sana kalıcak istersen kullanmayabilirsin. belkide 8 gb vramli diye 5060 ı ayrı tutarlar ve getirmezler ama öyle bir şey yapıcaklarını sanmıyorum kötü çalışsada getirirler.
  4. Shoto

🔥İndirim TP Link BE220 Wifi 7 Router 1.979₺

Yakın fiyat bantlarında keenetic varken tp linkin yüzüne bakılmaz bence.
  5. Shoto

2 farklı renk ram sorun yaratır mı?

Olmaz sadece renkler farklı.
  6. Shoto

Çözüldü✓ Pc rastgele zamanlarda fanları son hız dönüp restart atıyor

Aynı sorunu yaşıyorum.Bissürü konu inceledim redditten vs. Sorun genellikle kablo gevşemesi ya da priz sıkıntılı oluyor. Binanın elektriğiyle,topraklamayla ya da senin prizinle alakalı mesela uzatmaya uzatma takıp ona da pc vs. Taktıysan olabiliyor bu sorun yani en azından okuduğum konularda...
  7. Shoto

Detaylı setup analiz yorumu isteği

Hocam gündemden baya uzak kalmışsın kıtlık var dünyada piyasa uçtu.
  8. Shoto

10k civarı ekran kartı önerisi

3070 ya da rx6800 bulursun gibi ondan sonrası nvidia mı amd mi tercih edersin sana kalmış ben olsam nvidia alırdım tamamen şahsi tercih.
  9. Shoto

🔥İndirim Arctis Nova Elite 37.339₺!

Fena kulaklık nova pro nun da üstüne koymuşlar deniyor neyse biz nova 5 le mutluyuz buna da şükür.
  10. Shoto

NVIDIA DLSS 5 Duyuruldu!

5000 serisine kesinlikle geliyor.
  11. Shoto

Windows mavi ekran hatası ilk ne yapmalıyım?

3.part prg nedir hocam? Valla dediğiniz şeyleri hiç bilmiyorum o derece yabancıyım windowsla hiç oynamadım uğraşmadım.
  12. Shoto

Yok valla hiç uğraşmamıştım.sorun geçti bi anda kendi kendine kapatıp çözdü ama bu sefer şöyle bişey oluyor sistem her açıldığında başta saliselik bir yazı çıkıyor ve pc asus ekranına düşüp normal şekilde açılıyor ama wallpaper engine bilgisayar çöktü diyor bunu normal açıldığında yapmıyordu.
  13. Shoto

Olmuyor yine sorun giderilmeye çalışılıyor gibi bir şey çıkıyordu ama geri geliyordu ben sorun gider kısmından farklı şeyler denerken daha denemeden pc kendi kendine kapandı tekrar açtığımda normal şekilde açıldı cidden anlamadım şimdi ssd de sorun mu var acaba ama her açtığımda pc yi çökmüş...
  14. Shoto

Bu ekranla ilgili hiçbir bilgim yok durduk yere bugün geldi öncesinde pc de aslında bir sorun vardı arada sırada ekran kartı fanları hızlanıp ekran gidiyordu ama bios güncellemesi yaptıktan sonra baya bir azalmıştı neredeyse yoktu. bu mavi ekran sorunu yeni çıktı ilk ne yapmalıyım? Hangi...
  15. Shoto

Elimdeki Tod kodlarını nerden satabilirim?

Elimde 3 aylık tod kodu var bi kaç tane satmanın yolu var mı bir şekil acaba? Yoksa da kullanacağım mecbur.
Geri