Yani yine herkes topluyo gördüğüm kadarıyla yapıcak bir şey yok çünkü durum düzelcek gibi değil daha bayadır da böyle ama tabikide fiyatlar inanılmaz yüksek.Beklemek mi toplamak mı arada bırakıyor insanı beklesek de ne zaman düzelceği belli değil.
Evet düşünüyorum ama çok iyi çalıştırcağını düşünmüyorum. bi şekil ayarlarlar ama zaten bu ayarı açıp açmamak sana kalıcak istersen kullanmayabilirsin. belkide 8 gb vramli diye 5060 ı ayrı tutarlar ve getirmezler ama öyle bir şey yapıcaklarını sanmıyorum kötü çalışsada getirirler.
Aynı sorunu yaşıyorum.Bissürü konu inceledim redditten vs. Sorun genellikle kablo gevşemesi ya da priz sıkıntılı oluyor. Binanın elektriğiyle,topraklamayla ya da senin prizinle alakalı mesela uzatmaya uzatma takıp ona da pc vs. Taktıysan olabiliyor bu sorun yani en azından okuduğum konularda...
Yok valla hiç uğraşmamıştım.sorun geçti bi anda kendi kendine kapatıp çözdü ama bu sefer şöyle bişey oluyor sistem her açıldığında başta saliselik bir yazı çıkıyor ve pc asus ekranına düşüp normal şekilde açılıyor ama wallpaper engine bilgisayar çöktü diyor bunu normal açıldığında yapmıyordu.
Olmuyor yine sorun giderilmeye çalışılıyor gibi bir şey çıkıyordu ama geri geliyordu ben sorun gider kısmından farklı şeyler denerken daha denemeden pc kendi kendine kapandı tekrar açtığımda normal şekilde açıldı cidden anlamadım şimdi ssd de sorun mu var acaba ama her açtığımda pc yi çökmüş...
Bu ekranla ilgili hiçbir bilgim yok durduk yere bugün geldi öncesinde pc de aslında bir sorun vardı arada sırada ekran kartı fanları hızlanıp ekran gidiyordu ama bios güncellemesi yaptıktan sonra baya bir azalmıştı neredeyse yoktu. bu mavi ekran sorunu yeni çıktı ilk ne yapmalıyım? Hangi...