Hangisi daha iyidir elimde apex var temudan almıştım güncel şikayetlerim çok yok aslında mouse güzel ama click sesi cidden çok fazla kafa şişiriyor bu atk dragonfly nasıldır sessiz midir? Teknik olarak hangisi daha iyi aralarında çok fark var mı? Apexi temudan almıştım teknik özellikleri avrupa...
İkisinide deneyimledim güncel olarak nova5 kullanıyorum tek oyun için kullanmayacaksan net nova 5 cloud 3 ün müzik performansı daha zayıf bence.Oyun performanslarında da aman aman bi fark göremedim.
13 alınmaz 7-8 ay önce almış birisi olarak söylüyorum ama alıp bütçe çıkınca değer kaybetmediği için değiş tokuşla 15 e güncelleyebilirsin.Şuan ben 18-19k vererek üstüne 15 alabiliyorum ve öyle yapmayı planlıyorum yani 13 alırsan uzun ömürlü düşünme ve 1 sene sonra falan yenilmeye bak.S25fe...
yeşil çizgi bende yok ama bu siyah 3 çizgi gidip geliyor aynı düzende 1 saniye arayla hz düşürünce ise sabit kalıyor.Bende panel diye tahmin ettim ilk yazılımsal düşünmüştüm ama değilmiş.
1762721708
hocam bir de garanti için aldığınız yere mi götürüdnüz yoksa direk teknik servisle mi iletişime...
Sorunum fotoğrafta var ama bunun bir tık daha büyüğü şeklinde windows çubuğunun yarısı kadar. ilk monitör de bir sorun var sandım ama bu çizgiler kaybolup kaybolup geliyor. yani şöyle 1 saniye gidiyor sonra geri geliyor.
Toz şeker falan yok kullanıyorum öyle bir yorumda hiç görmedim tüm yorumları okumama rağmen deneyimlemeden böyle şeyler söylemek yanlış bence.Ayrıca kuruyemiş örneğiniz çok saçma kuruyemiş yağ deposu ve kalorisi fazla çok miktar tüketmek çoğu kişi için sakıncalı ve kalori dengesine uymaz herkes...