Shoto isimli üyenin son içerikleri

1. Shoto

Monitör en aşağıda kaybolup gelen 3 çizgi

Sorunum fotoğrafta var ama bunun bir tık daha büyüğü şeklinde windows çubuğunun yarısı kadar. ilk monitör de bir sorun var sandım ama bu çizgiler kaybolup kaybolup geliyor. yani şöyle 1 saniye gidiyor sonra geri geliyor.
  2. Shoto

🔥İndirim Ozmo 1 KG Mini Yumurta 195 TL

içeriği cidden iyi yağdan ve şekerden bu kadar korkmayın kalori ihtiyacınızı aşmadığınız sürece yiyin.
  3. Shoto

Fellas protein tozu yenilenen forrmüle özel indirim

o konuda kesinlikle haklısınız.
  4. Shoto

Toz şeker falan yok kullanıyorum öyle bir yorumda hiç görmedim tüm yorumları okumama rağmen deneyimlemeden böyle şeyler söylemek yanlış bence.Ayrıca kuruyemiş örneğiniz çok saçma kuruyemiş yağ deposu ve kalorisi fazla çok miktar tüketmek çoğu kişi için sakıncalı ve kalori dengesine uymaz herkes...
  5. Shoto

35 gramda yani 1 porsiyondaki 3.3 gram laktozdan gelen şeker sana hiçbirşey yapmaz şekeri yarışmaya hazırlanan profesyoneller tamamen keser. bazı şeyleri çok abartıyorsunuz fiyatına göre cidden güzel içerik ve değerlere sahip. protein ocean bile 400 gramını 700-800 tl ye satıyor şuan da.Şekeri...
  6. Shoto

https://www.hepsiburada.com/fellas-protein-tozlari-xc-354041-b15098?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:google.md:dsa.op:purchase.cid:10768453350&utm_content=agid:107151227918&wt_gl=cpc.dsa.camp10768453350adgr107151227918&adj_t=1n7a84i6_1nkvqmrk&adj_campaign=10768453350&ad...
  7. Shoto

Parolpara dan yasal iddaa oynanıyor mu?

Papara kullanılmıyormuş para yatırmak ve çekmek için parolapara kullanılabiliyor mu acaba? O da olmuyorsa enpara deneyeceğim.
  8. Shoto

🔥İndirim 🔥Altınmarka Şeker İlavesiz Sütlü Kuvertür Çikolata 200 Gram 120TL🔥

Ne alaka dostum maltitolün aşırı bi zararı yok diyabet hastaları hariç.Her türlü tüketilir şeker yerine.
  9. Shoto

Yardım Airpodspro alıcam orjinalliğinden

Net bir şekilde çakma ürün asla yanaşmayın. 2.el pro 2 aliyim diye piyasayı araştırdım gözüm yemedi her yerde çakması dolaşıyor.
  10. Shoto

8gen2 VS A16 bionic.

Kamera olarak abarttığın kadar bi alçalma olmayacak, hızlı şarj da xiaomi kadar hızlı dolmasa da gideri var. ekran kaliteside hemen hemen aynılar. işlemciye gelecek olursak 8gen2 çok daha iyi.
  11. Shoto

İphone 16e alınır mı

Bence geçilir ama illa iphone olcaksa ve airpods,macbook,apple watch gibi ekosistemli ürünler kullanıcaksan veya kullanmayı düşünüyorsan alınır.Bu iki durum dışında iPhone olması zorunlu değilse senin için ve ekosistemden yaranmiyacaksan biraz daha koyup s25 yoksa da s24 aynı fiyata çok daha...
  12. Shoto

İdeal dambıl barı kaç cm olmalı?

Teşekkürler cevaplar için 1.yi aldım.
  13. Shoto

İdeal dambıl barı kaç cm olmalı?

https://amzn.eu/d/fayAc7X https://amzn.eu/d/7EyZ0lU Bu iki ürün var aklımda öncelikle yer kaplamasın istiyorum bu yüzden halter bar kesinlikle düşünmüyorum ama 1.seçenekte birleştirilebilmesi çok mantıklı ama şöyle bir sıkıntı var ilk seçenekteki barlar 50 cm 2.deki 40 cm ilk seçenekteki barlar...
  14. Shoto

🔥İndirim Yandex 3 Aylık Tod Kampanyası

Arama motoru yerinde yandex yok nasıl yapacağız?
  15. Shoto

7-8k bütçe ev için koşu bandı

max 7-8k olursa iyi olur motor hp güçleri falan var tam anlayamadım önerisi olan var mı?
Geri