Arama sonuçları: *

• Users: Shoto
  • Order by date
  1. Shoto

Elimdeki Tod kodlarını nerden satabilirim?

Elimde 3 aylık tod kodu var bi kaç tane satmanın yolu var mı bir şekil acaba? Yoksa da kullanacağım mecbur.
  2. Shoto

Ajazz 159 apex vs ATK Dragonfly A9 plus

Kesinlikle.bu huano switchler normalde böyle mi her mouseta? Yoksa apex de mi özellikle bu kadar sesli?
  3. Shoto

A9 pro alayım o zaman teşekkürler.
  4. Shoto

Hangisi daha iyidir elimde apex var temudan almıştım güncel şikayetlerim çok yok aslında mouse güzel ama click sesi cidden çok fazla kafa şişiriyor bu atk dragonfly nasıldır sessiz midir? Teknik olarak hangisi daha iyi aralarında çok fark var mı? Apexi temudan almıştım teknik özellikleri avrupa...
  5. Shoto

Çözüldü✓ 2 Kulaklık arasında kaldım.

İkisinide deneyimledim güncel olarak nova5 kullanıyorum tek oyun için kullanmayacaksan net nova 5 cloud 3 ün müzik performansı daha zayıf bence.Oyun performanslarında da aman aman bi fark göremedim.
  6. Shoto

🔥İndirim EPİC İNDİRİMLERİ BAŞLADI

Fm26 ya gelir diyolardı gelmemiş epicte gelmediyse steam indirimlerinde de mi gelmeyecek kesin? bi yüzde 20 gelir diyodum.
  7. Shoto

İphone 14 kullanıyorum

Valla 13 e yaptım aynı güncellemeyi ama hiç böyle şeyler yaşamadım şans işi oldu bu güncelleme heralde.
  8. Shoto

🔥İndirim Yandex 3 aylık tod paketi

Hala arıyorsanız elimde var tod kodu 3 aylık.
  9. Shoto

S25FE VS İphone 13 hangisi

13 alınmaz 7-8 ay önce almış birisi olarak söylüyorum ama alıp bütçe çıkınca değer kaybetmediği için değiş tokuşla 15 e güncelleyebilirsin.Şuan ben 18-19k vererek üstüne 15 alabiliyorum ve öyle yapmayı planlıyorum yani 13 alırsan uzun ömürlü düşünme ve 1 sene sonra falan yenilmeye bak.S25fe...
  10. Shoto

MSI G274QPF 2K monitördeki siyah çizgi

yeşil çizgi bende yok ama bu siyah 3 çizgi gidip geliyor aynı düzende 1 saniye arayla hz düşürünce ise sabit kalıyor.Bende panel diye tahmin ettim ilk yazılımsal düşünmüştüm ama değilmiş. 1762721708 hocam bir de garanti için aldığınız yere mi götürüdnüz yoksa direk teknik servisle mi iletişime...
  11. Shoto

MSI G274QPF 2K monitördeki siyah çizgi

hocam bende de aynı sorun var 3 çizgi şeklinde ama bende 1 saniye aralıkla gidip geliyor sizde de böyle miydi? benimki de qd versiyonu.
  12. Shoto

Monitör en aşağıda kaybolup gelen 3 çizgi

Sorunum fotoğrafta var ama bunun bir tık daha büyüğü şeklinde windows çubuğunun yarısı kadar. ilk monitör de bir sorun var sandım ama bu çizgiler kaybolup kaybolup geliyor. yani şöyle 1 saniye gidiyor sonra geri geliyor.
  13. Shoto

🔥İndirim Ozmo 1 KG Mini Yumurta 195 TL

içeriği cidden iyi yağdan ve şekerden bu kadar korkmayın kalori ihtiyacınızı aşmadığınız sürece yiyin.
  14. Shoto

Fellas protein tozu yenilenen forrmüle özel indirim

o konuda kesinlikle haklısınız.
  15. Shoto

Toz şeker falan yok kullanıyorum öyle bir yorumda hiç görmedim tüm yorumları okumama rağmen deneyimlemeden böyle şeyler söylemek yanlış bence.Ayrıca kuruyemiş örneğiniz çok saçma kuruyemiş yağ deposu ve kalorisi fazla çok miktar tüketmek çoğu kişi için sakıncalı ve kalori dengesine uymaz herkes...
  16. Shoto

35 gramda yani 1 porsiyondaki 3.3 gram laktozdan gelen şeker sana hiçbirşey yapmaz şekeri yarışmaya hazırlanan profesyoneller tamamen keser. bazı şeyleri çok abartıyorsunuz fiyatına göre cidden güzel içerik ve değerlere sahip. protein ocean bile 400 gramını 700-800 tl ye satıyor şuan da.Şekeri...
  17. Shoto

https://www.hepsiburada.com/fellas-protein-tozlari-xc-354041-b15098?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:google.md:dsa.op:purchase.cid:10768453350&utm_content=agid:107151227918&wt_gl=cpc.dsa.camp10768453350adgr107151227918&adj_t=1n7a84i6_1nkvqmrk&adj_campaign=10768453350&ad...
  18. Shoto

Parolpara dan yasal iddaa oynanıyor mu?

Papara kullanılmıyormuş para yatırmak ve çekmek için parolapara kullanılabiliyor mu acaba? O da olmuyorsa enpara deneyeceğim.
  19. Shoto

🔥İndirim 🔥Altınmarka Şeker İlavesiz Sütlü Kuvertür Çikolata 200 Gram 120TL🔥

Ne alaka dostum maltitolün aşırı bi zararı yok diyabet hastaları hariç.Her türlü tüketilir şeker yerine.
  20. Shoto

Yardım Airpodspro alıcam orjinalliğinden

Net bir şekilde çakma ürün asla yanaşmayın. 2.el pro 2 aliyim diye piyasayı araştırdım gözüm yemedi her yerde çakması dolaşıyor.
Geri