1650 süper mi RX550 4gb mi?

Sana hangi bilgisayarcı 1650S ve RX550 aynı performans dediyse git dükkana sülalesine söv kaç

bilgisayarcı arkadaş elinde 1650 Süper kart kalmadığını söyledi. RX 550 rx 128 bit 4 gb'in aynı performans vereceğini söyledi ama güvenemedim.
Bu ciddimi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bunları efsane sanardım gerçeklermiş.

Sana hangi bilgisayarcı 1650S ve RX550 aynı performans dediyse git dükkana sülalesine söv kaç
İşin garip tarafı ise 1650s'in fiyatına 5000 TL çekmesi oldu. Bu daha büyük hakaret gerektiriyor gibi. He hocam birde bana bunlar sana olur fiyatı, asla kar almıyorum dedi. Bilmiyor ki burda Donanım Arşivinin müdaimleri, üstadları var. :D

Bu ciddimi?

Ben bunları efsane sanardım gerçeklermiş.

Gerçek hocam, az önce 1'e 1 yaşadım. 1650S'e de 5000 TL dedi :D Saf anadolu çocuğuyum ya bende yedim :D

İşin garip tarafı ise 1650s'in fiyatına 5000 TL çekmesi oldu. Bu daha büyük hakaret gerektiriyor gibi. He hocam birde bana bunlar sana olur fiyatı, asla kar almıyorum dedi. Bilmiyor ki burda Donanım Arşivinin müdaimleri, üstadları var. :D
Ya Allah çarpsın böyle konuşan adam karşımda olsa gider döverim bak. 0 şaka.
Allah'tan buraya sordun da inanmadın bu dolandırıcıya. Kendini kurnaz sanıyor. SÖVEMİYOM DA BAN YİCEM

1650 Super havada karada tokat manyağı yapar RX 550'yi. RX 550 ne abi? :D Benim VEGA 8 gücünde garibim.

Bilgisayarcılardan alışveriş yapmayın. Geneli işi bilmiyor sadece para olduğu için sektöre atılıyor.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Ciri
1650s daha güçlü rx 550 öyle bir tokatlarki tır çarpar havada uçak çarmış etkisi yaratır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,870
Üyeler
189,746
Son üye
.utku..
Geri