M3s max modelini aldım meyerden switchlerina9 plusdan daha tok hissettirdi beğendim aynı şekilde endocerde. Elde verdiği his güzel kaliteli hissettiriyo ama...
buraya kadar okudum konu sahibinin hala amd demesine mi, bir firmanın ekibinde bu kadar cahil birine yer vermesine mi hangisine sinirlenceğimi şaşırdım iade...
bu kadar araştırdıkdan sonra maalesef içine sinen bir makine bulmak zor sadece daha az rahatsız eden bi detayla makine seçiceksin hepsinde bir sorun var ben...
Bence 25 de okey ya düşününce o beklenti biraz zor düşün oyunu ps5 de çalıştıracaklar şu grafik ps5 de bile çok fena bence ve bu biraz siyah beyaz efekt...
Min 60 fps oluncada 2x den sonrası gereksiz geliyor bana 3x 4x daha çok gecikme bozulma yapıyor Amd de de şuan destekleyen oyunlarda 2x FG gayet kaliteli...
Amd fg ile aynı değil çok daha gelişmiş bunu görmeyen kör ama native hissi hayatta veremez hele fps 60 altına düştüğünde felan 60 ve üstü fpslerde stabil...
Nvidia MFG de gerçek fps hissi vermiyor tabi ki kötü demiyorum oturmuş ve güzel bi teknoloji ama 20K lık bir teknoloji değil 20k az para değil 90 fps sahte...
wraitte r1 pro var nordic mcu 3950 ultra sensör ama scroll ttc silver ve biraz scroll arızası raporlanmış o yüzden eledim m3 pro en mantıklısı gibi attığın...
Konuyu hortlatıyorum dermosharların içinden 4k/8k dongle çıkmıyor o yüzden kafam karıştı şuan sence 2300 tl ye rampage zenith mi yoksa dermoshark m3 pro...