Paneli önemli film,dizi, hikayeli oyun 3 lüsü baskınsa kaliteli bir va güzel bi kontrast değeriyle memnun edecektir onun dışında kalitesiz bir va adamı...
Bağlantı sorunu yaşamadım onun dışında herşeyinden memnunum hafifliği şarjı ve ele oturuş olarak güzel.. wraith evet biraz garip bir firma iade konusunda...
Farklı bi düşünce yok ztn kimsede sorun fsr 3.1 in çok kötü olmasaydı nvidiada 4.5 cortladı ama 4.0 cortlamıyodu ve 4.0 da gayet iyidi o yüzden 2000-3000...
eğer böyle olsaydı daha farklı isimlendirirlerdi direkt int8 kullanıyor diyip geçmezlerdi elde tutulur güzel bişey var o yüzden anlatıyorlar bu arada kısmen...
optiscalerdeki görüntü kenar yumuşatmada iyide olsa çimlerde çok garip bi görüntü oluyodu bulanıklaşma gibi resmi destek hem daha iyi görüntü kalitesi hem...
Merhaba yarın anneler günü olduğu için hediye olarak alacağım aklımda birkaç model var ama tam anlamadığım için emin olamadım bu ürün nasıldır? kıyma çekme...
Hocam nasıl kıvırcık ya bebeklik fotoğraflarımda kıvırcık olduğum fotoğraflar gördüm ama şuan eser yok.. tavsiyeleriniz için teşekkürler denicem hepsini
çevresel etkenli saç dökülmesini azaltıp kabarıklığı alması için bu şampuanı https://www.doakozmetik.com/erkekler-icin-dokulme-karsiti-bakim-sampuani...
hiç kurutmadan kendi kendine kuruması daha iyi kabarıklık için elinle suyu alabilirsin saç köpüğü daha iyi olabilir saç ıslakken kullanma nemli iken kullan