MiskÖküzü isimli üyenin son içerikleri

1. MiskÖküzü

2 Yıldır Çözülemeyen Oyundan Atma Sorunu Yardıım

Garantileri bitmeden sorunlu parçayı bulmalısın bi şekilde başka ekran kartı denemen lazım donanımsal bir problem olduğunu düşünüyorum
  2. MiskÖküzü

Atk Neptune N9 Ultra Vs Mchose V9 Pro

Meyerden aldığım mouseyi elime geçtikden 6 gün sonra bir sebebden dolayı iade edeceğimi ürünün kutusunun açıldığını ama eksiksiz olduğunu söyleyince tabi ki yardımcı olalım gibi bir cevap geldi (mailden 40-50 dk sonra) sonradan iadeden vazgeçtim ama demek ki etmek istesem wraith gibi strese...
  3. MiskÖküzü

Zaten oraya iade edemezsiniz demekle olmuyordu THH ye başvurup seve seve iade alıyolardı maaleset el mahkum böyle ürünleride wraith getiriyor ama bu riskleri göze almak lazım
  4. MiskÖküzü

Kahve dökülen a9 plusum bozulmamıştı switchlerde sertlik oluşmuştu servise yolladım belki açarlar içini temizlerler düzelir mouseden memnundjm servis raporunda sorunsuz, endocer vs değişim yapıldı yazıyor mouse geldi aynıydı sonra ben değişim istedim sadece denemek amaçlı bu sefer sıvı algılandı...
  5. MiskÖküzü

Max 1.500tl Ye Mouse Onerisi Lazim

https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-rampage-zenith-siyah-optik-kablolu-kablosuz-oyuncu-fiyati,1128075840.html V3 de tercih edebilirsin tasarım uygunsa
  6. MiskÖküzü

20 K Bütçeyle Erkan Kartı Önerileri İkinci El De Olabilir Eğer Elinizde Varsa

7900 gre , bulabilirsen 4070S bence boşuna 26k ya 9060xt fln verme hele 20k 5060 a öh 7900gre biraz daha güçlü ama 4070S nin rt ,donanımsal fg den dolayı biraz daha önde görüyorum
  7. MiskÖküzü

Abi En Sorunsuz AMD Ekran Kartı Ne

benim evdeki 7800xt :D işin şakası 6000 serisinden sonra hatalar azaldı tabii donanımsal hatalardan bahsetmiyorum konuda bahsedilmiş daisy chain kullanıp hata alanda driver sorunu diyor başka birisi de
  8. MiskÖküzü

Sistem Yük Altında Çöküyor. Arızalı Donanımı Tespit Edemiyorum.

vram testi hatalıysa neyin bozuk olduğu belli değil mi 1788207201 Başka bir ekran kartı ile deneyin bu sürede de ekran kartını garantiye yollayın tamir istemediğinizi değişim istediğinizi belirtin occt de vram hatasını video çekin diğer parçaların testinide yollayın arızalı olmayan psuyu...
  9. MiskÖküzü

Yardım 2060s mi Yoksa 5700xt mi Almalıyım

sorunlar 6000 7000 9000 serilerinde çözüldü 500 5000 sorunsuz kart var ama allaha emanet
  10. MiskÖküzü

Yardım 2060s mi Yoksa 5700xt mi Almalıyım

5000 serisi alma bence hem driver hemde ray tracing alt yapısını destekleyen oyunu açmıyor fsr 4 yok temiz bi 2060s ile en azından dlss takılırsın
  11. MiskÖküzü

Öneri Rx6000 Fsr 4 Serisinin Performansı ve Kalitesi Nasıl Olur?

görüntü kalitesinde fark olacağını zannetmiyorum performansda biraz geride kalabilir detaylı karşılaştırma videoları youtubede var Görüntü kalitesi olarak
  12. MiskÖküzü

Gta 6 Tahminin Sistem Gereksinimi Ne Olur ?

Ue5 oyunlarını bile uğraşınca çoğu sistem sorun çıkartmıyor hele kendi motorunu kullanan ve bu motoru sonuna kadar kullanan bir firma..
  13. MiskÖküzü

Gta 6 Tahminin Sistem Gereksinimi Ne Olur ?

Olay bu eğer millet bu oyunu oynamak için yüksek kart gerekcekse herkesin ulaşamayacağı oyun olursa parayı nerden kazanacaklar açıkcası orta-yüksek ayarlarda 4070 7800xt 5060 ti 5070 gibi kartlar fps sıkıntısı çekmez hele dlss fsr fg gibi teknolojiler devreye girince rahat rahat yani evet...
Geri