MiskÖküzü isimli üyenin son içerikleri

1. MiskÖküzü

The Last Of Us Part 2 Alınır mı?

Yapıştır o zaman
  2. MiskÖküzü

The Last Of Us Part 2 Alınır mı?

40 dolar eder etmesinede ilkini korsan oynayacaksan 2. Oyunuda korsan oynarsın steam kütüphane ve virüs takıntın yoksa sen bilirsin yinede
  3. MiskÖküzü

Siyah Ekran Verdirten Güncelleme

Evet olabilir stabil bir sistemde çalışan disk ile format atmaya çalıştım o yüzdelerin birinde siyah ekrana düşüyordu yeni flash bellekle düzelmişti ama sendeki sorun ilk baştan güncellemede siyah ekrana düşmesi yarın yeni flash bellek ile dene
  4. MiskÖküzü

Spiderman 2 Alınır mı?

Mafia iyi hoşta spiderman 2 40 dolarken onunda 40 dolar olması.. kötü bir oyun diyemem ama hikaye çok tahmin edilebilir aksiyon ortalama pek bi esprisi yok araştırmışsan ve oynamak istiyorsan alabilirsin ama biraz daha ucuz olsaydı keşke 1782415199 Durum buysa al tabi ki mafiayı da kcd2 %60...
  5. MiskÖküzü

Spiderman 2 Alınır mı?

Alınır ilkini ve miles moralesi oynamayı unutma
  6. MiskÖküzü

Gta 6 İçin Ps5 Pro Mu Series X mi?

Konsol piyasasını bilmem ama 2. Elden ucuza series x düşürülürse çok f/p olur ps 5 pro şuan çok saçma bi fiyat
  7. MiskÖküzü

AMD Adrenalin 26.6.2 (Whql) Çıktı !

Evet TAA oyunu bulanıklaştırıyor fsr 3.1 ise kenarları titretiyordu baya kötü bir durumdu bu düzeldi + olarak sorun yaşayan çok olmuş konuda ama ben yaşamadım manuel kurdum win 11 kullanıyorum win 10 kullananlar da sorunlar hem redditte hem başka forumlarda okudum win 10 stabil değil büyük...
  8. MiskÖküzü

Hikayeli Oyun Önerisi

A plague reqium , metro serisi ilk oyundan başla ilk oyun eski gelirse iyi bi hikaye özet izleyip last lighte geç ama kısa oyna bence ilk oyunuda , until dawn , resident evil serileri , high on life (ilk oyunu) , MGS delta öneririm bence direkr onu oyna ilk hem kısa hem zevkli bi oyun sonra...
  9. MiskÖküzü

Hangisi Daha İyi Kart

5060 a 16-17k verene kadar 2. El 9060xt 16 gb kovala
  10. MiskÖküzü

Hangisi Daha İyi Kart

9060xt
  11. MiskÖküzü

3395 Sensör Fare Gerekli mi?

Chatgpt ye bi kere bu olabilir mi diye sorduysanız sizi onaylamak için 40 dereden su getirirde sizi haklı çıkarır.
  12. MiskÖküzü

Darboğaz mı? RTX 5070 ve Ryzen 5 7600 Sistemde Battlefield 6 Ani Fps Düşüşü

Battlefield işlemciyide zorlayan bi oyun o yüzden ekstra darboğaz vardır 1080p de bide dlss performance modunda kullandığınız için çok normal bu kullanım grafikler ultra ya getir dlss de kalite yap olmazsa dlaa yap yada battlefieldda dsr yi bi şekilde uygula tam ekran veya çercevesiz tam ekran...
  13. MiskÖküzü

Darboğaz mı? RTX 5070 ve Ryzen 5 7600 Sistemde Battlefield 6 Ani Fps Düşüşü

dsr aç 2k ya al biraz darboğaz yapıyodur
  14. MiskÖküzü

9060 XT 5600 B350 Anakart

9060xt ve 2. Elden fiyatı iyi bi 5600
  15. MiskÖküzü

İps mi Va Panel mi ?

Paneli önemli film,dizi, hikayeli oyun 3 lüsü baskınsa kaliteli bir va güzel bi kontrast değeriyle memnun edecektir onun dışında kalitesiz bir va adamı süründürür
Geri