MiskÖküzü isimli üyenin son içerikleri

1. MiskÖküzü

🔥İndirim AOC Q27G42XNE 2k 180hz Monitör 8.050 TL

Biraz araştırdımda nasıl bişey olduğunu anlamış değilim sadece yatay çizgi mi oluyor @Tayfunns örnek fotoğraf var mı? Kendim 960x960 fotoğrafta yakınlaştırarak çektim fotoğrafı pikseller böyle yapay zekaya attığımda scanline yok dedi
  2. MiskÖküzü

A WAY OUT nasıl eşli oynanır

ona özel bi sürüm var görüceksiniz zaten 1774739688 piyasada 2-3 tane yama var biri birlikte oynamaya izin veriyor diğerleri uyumsuz çalışanı hatırlayamadım
  3. MiskÖküzü

A WAY OUT nasıl eşli oynanır

ea appden indirsin orda ona özel bi sürüm var
  4. MiskÖküzü

1080P'ye alışmış biri 2K'ya geçmeli mi?

Var ama cs valo için bence gereksiz
  5. MiskÖküzü

1080P'ye alışmış biri 2K'ya geçmeli mi?

Ets2 truckermp bütün pclerde öyle diyebilirim özellikle duisburg calais , ayrıca hocam elinizde kart güclü ama sınırlarını bilin bence RT+ultra ayarda 60 fps çok zor yani millet enayi mi 5070 9070xt alıp kullanıyor ayrıca rt performansı kötü 7000 serisinde keşke bunu bilerek alsaydınız onun...
  6. MiskÖküzü

R5 7500F - RX 9060 XT sistemde Valorant'ta düşük FPS ve input lag

test videoları yanlış değil 250-300 fps az valorantta imzadaki sistemle valoda 400-500 fps cs 2 de 300-350 alıyorum. Anında yeniden oynatmayı kapatıp dener misin? expo açmadığımda bende 250-300 alıyordum ama senin sisteminde ayardan kasıt başka bi sorun var gibi
  7. MiskÖküzü

🔥İndirim AOC Q27G42XNE 2k 180hz Monitör 8.050 TL

Memnunum oyunlarda renkler ve siyahlar kendini hissettiriyor Valorant cs gibi oyunlarda overdrive daha hızlı veya hızlıya alırsın +180 fps de gecikme ghosting vs görmedim. AAA oyunlarda 60-100 fps aldığın oyunda overdriveyi normal olarak ayarlarsan bi sorun olmaz. Onun dışında black smaring var...
  8. MiskÖküzü

Crimson desert görüntü pikselli gözüküyor

https://www.amd.com/en/support/download/drivers.html oyunun çıkışıyla beraber geldi en güncel sürümü indirin
  9. MiskÖküzü

Crimson desert görüntü pikselli gözüküyor

son gelen driver güncellemesini yaptın mı?
  10. MiskÖküzü

Öneri 7900 gre den 5070 e geçmeli miyim?

İlla nvidia ise 5070 ti al 41 e fln düştüğü zamanlar oldu 5070 fiyat/performans konusunda koca bi çöp
  11. MiskÖküzü

Öneri 7900 gre den 5070 e geçmeli miyim?

7000 serisine fsr 4 desteği söylentisi boş çıkarsa 9070xt geç. Yakın zamanda belli olur
  12. MiskÖküzü

FSR Diamond 9000 serisine gelmeyecek mi?

Resmi açıklama yok sadece 1 kişi iddaa etti o yüzden kesin bişey diyemeyiz ama şöyle bu kartları 1 seneye çöpe atamazlar atarlarsa kendileri bilir az bi pazar payları sıfırlanır o yüzden cesaret edemezler
  13. MiskÖküzü

FSR Diamond 9000 serisine gelmeyecek mi?

Olm rage bait atmayın şu forumda konuya bak ya kafayı yersin ulan daha fsr 4.1 bile gelmedi yakında gelecek diamond fln diyosun bi oturun bi bekleyin 1-2 söylenti çıkınca atlamayın tavuk gibi daha ortada yeni kartın özellikleri bile yok ya
Geri