MiskÖküzü isimli üyenin son içerikleri

1. MiskÖküzü

İkinci elde bulduğum bu ekran kartları nasıl ?

Sıfır 6 taksit 9060xt alabilirsin. Ama sakın vysnc fln kapatmayın yanabilir kart(!) :D
  2. MiskÖküzü

Hangi oyun alınmalı?

kcd2 ve high on life, ninjayı oynamadım yorum yapmayacağım ama bu 2 sini almanı öneririm
  3. MiskÖküzü

Öneri MFG 4x için 4070 super den 5070 e geçmek mantıklı mı?

5070 de yetersiz o yüzden gerek yok paranı biriktir 5070 ti geç
  4. MiskÖküzü

🔥İndirim Aigo GM80 Plus - 749,00 TL

Arkadaşım kullanıyor güzel olduğunu söyledi biraz ufak büyük eller için yetersiz ama orta boyuttaki ellerde sıkıntı yaratmıyomuş şarjıda uzun gittiğini söyledi bu fiyata arayanlar değerlendirsin
  5. MiskÖküzü

İadeyi yolladım ama sonradan eksik olduğunu fark ettim

Ederler ama süreç çok uzayacak
  6. MiskÖküzü

Toplam 1500 1600 tl mousepad mouse önerisi

mousepad seçiyor evet
  7. MiskÖküzü

EKRAN KARTIMA UYGUN İŞLEMCİ ÖNERİSİ

Güçsüz gelmemesi lazım o işlemcinin. İslemci değiştirmek istersen am5 e geçmen gerekiyor
  8. MiskÖküzü

Arkadaşım için Masaüstü Bilgisayar Önerisi

Kaliteli bir psu değildir ama üzeceğini düşünmüyorum sonradan değiştirebilir
  9. MiskÖküzü

Sensörü switchi değişiyor kaplama ekliyor +300 mah ekliyor
  10. MiskÖküzü

Arkadaşım için Masaüstü Bilgisayar Önerisi

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-stellar-sapphire-radeon-rx9060xt-pulse-16gb-ryzen-5-7500f-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-oem-paket-p-55076?utm_source=enucuzsistem.com&utm_medium=partnership&utm_campaign=enucuzsistem_partnership Anakartı sapphire b650m-e yapsın kalan bütceye 1 tb ssd alabilir 2...
  11. MiskÖküzü

12600KF'den 7500F'e Geçilir mi?

12100f kullanıyorsan 7500f e geçebilirsin yok 12600KF kullanıyorsan 9060xt ye geç ramıda 32 yapabilirsen çok iyi olur
  12. MiskÖküzü

Vozol için Likit önerir misiniz?

Öyle bi icat ki yanında sigara direkt sağlıklı kalıyor ciğerleri patates ediyor su toplatıyor buna rağmen içmeye devamsa iyi cesaret
  13. MiskÖküzü

Düz a9 alma bence
  14. MiskÖküzü

Kasamın parçaları galiba kısa devre yaptı. ÇOK ACİL YARDIM LAZIM.

doğrudur hocam pro iyi ama işte onda da limit sıkıntısı var gerçi 1 sene bedavaydı üşenmiştim benim eşşekliğim
  15. MiskÖküzü

Kasamın parçaları galiba kısa devre yaptı. ÇOK ACİL YARDIM LAZIM.

çok vasatlar hocam 2 side bu konular hakkında rx9000 serisi ile ilgili bişey sorunca daha çıkmadı en güncel kart rdna 3 diyodu
Geri