Biraz araştırdımda nasıl bişey olduğunu anlamış değilim sadece yatay çizgi mi oluyor @Tayfunns örnek fotoğraf var mı? Kendim 960x960 fotoğrafta yakınlaştırarak çektim fotoğrafı pikseller böyle yapay zekaya attığımda scanline yok dedi
ona özel bi sürüm var görüceksiniz zaten
1774739688
piyasada 2-3 tane yama var biri birlikte oynamaya izin veriyor diğerleri uyumsuz çalışanı hatırlayamadım
Ets2 truckermp bütün pclerde öyle diyebilirim özellikle duisburg calais , ayrıca hocam elinizde kart güclü ama sınırlarını bilin bence RT+ultra ayarda 60 fps çok zor yani millet enayi mi 5070 9070xt alıp kullanıyor ayrıca rt performansı kötü 7000 serisinde keşke bunu bilerek alsaydınız onun...
test videoları yanlış değil 250-300 fps az valorantta imzadaki sistemle valoda 400-500 fps cs 2 de 300-350 alıyorum. Anında yeniden oynatmayı kapatıp dener misin? expo açmadığımda bende 250-300 alıyordum ama senin sisteminde ayardan kasıt başka bi sorun var gibi
Memnunum oyunlarda renkler ve siyahlar kendini hissettiriyor Valorant cs gibi oyunlarda overdrive daha hızlı veya hızlıya alırsın +180 fps de gecikme ghosting vs görmedim. AAA oyunlarda 60-100 fps aldığın oyunda overdriveyi normal olarak ayarlarsan bi sorun olmaz. Onun dışında black smaring var...
Resmi açıklama yok sadece 1 kişi iddaa etti o yüzden kesin bişey diyemeyiz ama şöyle bu kartları 1 seneye çöpe atamazlar atarlarsa kendileri bilir az bi pazar payları sıfırlanır o yüzden cesaret edemezler
Olm rage bait atmayın şu forumda konuya bak ya kafayı yersin ulan daha fsr 4.1 bile gelmedi yakında gelecek diamond fln diyosun bi oturun bi bekleyin 1-2 söylenti çıkınca atlamayın tavuk gibi daha ortada yeni kartın özellikleri bile yok ya