hags amd sistemlerde biraz sorunlu çalışıyor bende sorun çıkartmıştı o yüzden öyle bir öneri yaptım tak çıkar sesi sorun yaratmıyosa güzel sevindim konu sahibi adına
Kasaya takılı olan mouse klavye gibi yerlerin girişinde temassızlık yaratıyor olabilir ve Kesinlikle windows ayarlarından donanım hızlandırmalı gpuyu kapatın grafik ayarları sekmesinden bunu chromede de yap discordda da onun dışında düzelmezse usb ile temiz kurulum yapabilirsin diğer sorunlar...
60 fps olmayacaktır ama başka seçenek yok erken oynamak istiyorsan en azından pssr ile fln grafik kalitesi artar daha çok zevk alırsın sonra pc de bida bitirirsin. Eğer oyun çıkışından 1 sene sonra ps6 ya metro exodusdaki gibi grafik iyleştirmesi yapılıp bida çıkarsa bilemem tahminim benim...
Bu driveri öyle bi acele yayınlamışlar ki win10 u unutmuşlar arkalarından atlı kovalamıyordu şöyle saçma sapan şeyler yapıp yavaş yavaş düzelen itibarı zedeliyorlar
Nvidia eko sistemine giremediğin için 9070xt f/p olarak her türlü mantıklı olur lakin aklının 5070 ti de kalacağı kesin artık sana kalmış bişey düşünüp karar vermen lazım driver sorunu vs orasını bilemem ben 7800xt ile daha bişey yaşamadım bence teknoloji şans işi stabil olmayan sistemde ekran...
4. Ayında scroll bozuldu garantiye gitti ve sorunsuz geldi onun dışında ne takılma yaşadım ne çift tıklama ilk çıktığında takılma sorunu varmış gelen güncellemelerle düzelmiş deniyor.