MiskÖküzü isimli üyenin son içerikleri

1. MiskÖküzü

9060 XT 5600 B350 Anakart

9060xt ve 2. Elden fiyatı iyi bi 5600
  2. MiskÖküzü

İps mi Va Panel mi ?

Paneli önemli film,dizi, hikayeli oyun 3 lüsü baskınsa kaliteli bir va güzel bi kontrast değeriyle memnun edecektir onun dışında kalitesiz bir va adamı süründürür
  3. MiskÖküzü

9070 Xt mi Yoksa 5070 mi, Bu Fiyata Hangisi ?

her türlü 9070xt dir sadece oyun amaçlı düşünme..
  4. MiskÖküzü

The Last Of Us - Part 1 Pc Portu Rezaleti?

ilk çıktığının değilde güncel versiyonunu bulun büyük ihtimal indirdiğiniz 1.00
  5. MiskÖküzü

Atk A9 Plus Alınır mı?

Bağlantı sorunu yaşamadım onun dışında herşeyinden memnunum hafifliği şarjı ve ele oturuş olarak güzel.. wraith evet biraz garip bir firma iade konusunda ben scroll sorunu yaşadım garantiye gitti ve sorunu çözdüler uzunda sürmedi 8-10 gün arası sürmüştü.. furylevel z1 i arkadaşım kullanıyor kötü...
  6. MiskÖküzü

Amd 6000-7000 Serisi Kartlara Fsr 4.1 Geliyor...

Farklı bi düşünce yok ztn kimsede sorun fsr 3.1 in çok kötü olmasaydı nvidiada 4.5 cortladı ama 4.0 cortlamıyodu ve 4.0 da gayet iyidi o yüzden 2000-3000 serisi sahiplerinin çok bişey deme hakkı yok biz sızdırılan fsr 4 ü bile kullandığımızda fazlasını istemiyorduk bu gelsin yeter diyorduk şimdi...
  7. MiskÖküzü

eğer böyle olsaydı daha farklı isimlendirirlerdi direkt int8 kullanıyor diyip geçmezlerdi elde tutulur güzel bişey var o yüzden anlatıyorlar bu arada kısmen haklısın ama düşündüğün gibide kötü olmayacak rdna 3 de donanımsal olarak (teknik kısmını tam bilmiyorum) bişeyler olduğu için daha erken...
  8. MiskÖküzü

optiscalerdeki görüntü kenar yumuşatmada iyide olsa çimlerde çok garip bi görüntü oluyodu bulanıklaşma gibi resmi destek hem daha iyi görüntü kalitesi hem daha iyi performanstır diye düşünüyorum gerci aynı mantık int8 sürümü ama yinede sızdırılan sürümden daha iyidir haralde
  9. MiskÖküzü

Gibi değil geliyor resmi olarak açıkladılar valla gelmeseydi sonraki kartım nvidia olacaktı
  10. MiskÖküzü

7000 Ve 6000 Serisi Amd Kartlara Fsr4 Geliyor

sonunda ya
  11. MiskÖküzü

Hamur makinesi önerisi

Merhaba yarın anneler günü olduğu için hediye olarak alacağım aklımda birkaç model var ama tam anlamadığım için emin olamadım bu ürün nasıldır? kıyma çekme vs vs acaba reklam özelliği midir yoksa adam akıllı çalışıyo mu? deneyimi olan varsa çok iyi olur başka önerdiğiniz bir model varsa beklerim...
  12. MiskÖküzü

Rehber Erkekler İçin Kişisel Bakım Rehberi

Hocam nasıl kıvırcık ya bebeklik fotoğraflarımda kıvırcık olduğum fotoğraflar gördüm ama şuan eser yok.. tavsiyeleriniz için teşekkürler denicem hepsini
  13. MiskÖküzü

Rehber Erkekler İçin Kişisel Bakım Rehberi

Duşdan sonra saçlarım çok kabarıyor saçlarımı berberde istediğim uzunlukta bırakıyorum ama eve gelip duş alınca bambaşka bir saç oluyor. Çok kaliteli olmayan bir vaxla denedim düzeltemedim saç köpüğü aldım daha kullanmadım bir yandan saçlarımada pek bişey sürmekde istemiyorum h&s kullandım...
  14. MiskÖküzü

Atk A9 Plus İyi mi alınır mı ?

bu mousenin tekerleği bozuldu çalışıyordu ama aşağıyı yukarıyı karıştırıyodu garantiye yolladım garantide 8-9 gün kaldı bu dönemde bende aramadım sadece mail attım ve bana ellere ulaşmadıkları için inceleme yapamadıklarını söylediler ertesi gün mouse kapımdaydı alttaki skatezlerin yapışkanı iyi...
  15. MiskÖküzü

ETS 2 Anadolu DLC'sinin Sınırları Paylaşıldı!

samsun sinop yolunu yapmayı akıl edemiyor mu bu acemi yönetim
Geri