Arama sonuçları: *

1. MiskÖküzü

Daha Önce Ps5 Kiralayan Var mı? Deneyimler?

bozuk bir ps yollayıp sen bozdun mevzusu çıkmaz haralde güvenilir bir yerden kiralayınca adeks gözüme çarptı uzun yıllardır varmış kiralarsın diye bir yer de var ama adeks daha güvenilir sanırım
  2. MiskÖküzü

Daha Önce Ps5 Kiralayan Var mı? Deneyimler?

Gta 6 için maalesef 30k ps5 e veremem kiralama lafını sağdan soldan duydum ama ciddiye almamıştım böyle siteler vs var mı güvenilir 1 ay kiralasam bana yeter arkadaşımla kiralar en azından hevesimizi alırız sonrasında pc de oynarım zaten daha önce kiralayan var mı deneyimleriniz nasıldı?
  3. MiskÖküzü

5070 2-3 Yıl 4k Oyun Götürür Mü?

4k ultra zor oynatmaz değil ama 9070xt 5070 ti bile 4k da zorlandığı yerler oluyor
  4. MiskÖküzü

Hypervisor Launcher Güvenilir mi?

Hiç bir crack güvenli değildir ama hypervisor indirmiyorum tavsiyede etmiyorum bu oyun tam kırılmış zaten
  5. MiskÖküzü

Darmoshark M3s Pro Vs M3 Pro Vs Rampage Zenith Pro 4k

M3s max modelini aldım meyerden switchlerina9 plusdan daha tok hissettirdi beğendim aynı şekilde endocerde. Elde verdiği his güzel kaliteli hissettiriyo ama Qc kalitesi bence a9 plusdan iyi değil yandan sert bastırdığım zaman ufak gıcırdamalar var ama insan gibi bastırmadığımı söylemeliyim şuan...
  6. MiskÖküzü

AMD Ekran Kartı Hata Veriyor

buraya kadar okudum konu sahibinin hala amd demesine mi, bir firmanın ekibinde bu kadar cahil birine yer vermesine mi hangisine sinirlenceğimi şaşırdım iade red geliyor yüksek ihtimal bunlar işi yokuşa sürmede 1 numara
  7. MiskÖküzü

Yardım 30 Bin TL Bütce 8-9kg Çamaşır Makinesi Önerisi ?

bu kadar araştırdıkdan sonra maalesef içine sinen bir makine bulmak zor sadece daha az rahatsız eden bi detayla makine seçiceksin hepsinde bir sorun var ben lg ve samsung arasında kaldığımda servis kalitesi yüzünden elemiştim lg yi ama bence makine kişisel olarak araştırdıklarımdan en iyisiydi...
  8. MiskÖküzü

Sistem Toplamak İstiyorum Tavsiye

sadece kasa mı 110 belirledin
  9. MiskÖküzü

Gta 6 Yeni Sızıntı Çıplaklar Kasabası

Bence 25 de okey ya düşününce o beklenti biraz zor düşün oyunu ps5 de çalıştıracaklar şu grafik ps5 de bile çok fena bence ve bu biraz siyah beyaz efekt atılmış cilalanmamış versiyon son hali biraz daha iyidir pc ye çıkınca zaten daha iyi olur
  10. MiskÖküzü

4k Oyunlar İçin Ekran Kartı Önerisi

Min 60 fps oluncada 2x den sonrası gereksiz geliyor bana 3x 4x daha çok gecikme bozulma yapıyor Amd de de şuan destekleyen oyunlarda 2x FG gayet kaliteli tabi ki kaliteli dediğim herkesin kullanabildiği frame gen değil desteğin daha az olduğu donanımsal olan. Fsr 4 desteği bence gayet iyi çoğu...
  11. MiskÖküzü

Amd fg ile aynı değil çok daha gelişmiş bunu görmeyen kör ama native hissi hayatta veremez hele fps 60 altına düştüğünde felan 60 ve üstü fpslerde stabil işe yarayan bi teknoloji
  12. MiskÖküzü

Nvidia MFG de gerçek fps hissi vermiyor tabi ki kötü demiyorum oturmuş ve güzel bi teknoloji ama 20K lık bir teknoloji değil 20k az para değil 90 fps sahte karelerle birazcık daha akıcı olacak diye 20k çok abartı bir rakam ayrıca vramda aynı
  13. MiskÖküzü

9070xt daha F/P zaten MFG gelicek ayrıca 90 fps alıyosan 2x FG de yeter direkt 90 fps de yeter bütcene bağlı pek performans farkı yok 9070xt ile
  14. MiskÖküzü

Fare Seçimi :Atk A9 Yada Zenith Pro Seçimi

wraitte r1 pro var nordic mcu 3950 ultra sensör ama scroll ttc silver ve biraz scroll arızası raporlanmış o yüzden eledim m3 pro en mantıklısı gibi attığın mouseyide beğendim fiyat olarak arada 1k var tabi bazı şeyler değişmiş ama mcu scroll vs aynı...
  15. MiskÖküzü

Dermoshark m3S pro mu m3 mü önerirsin o zaman yada başka bir model
  16. MiskÖküzü

optik anahtar dikkatimi çekti mcu konusunda bilemedim razer deatadder v3 hafifliği optik anahtar olması baya hoşuma gitmişti ama kronik scroll problemi varmış alınca uzun ömürlü olmasını istiyorum
  17. MiskÖküzü

Konuyu hortlatıyorum dermosharların içinden 4k/8k dongle çıkmıyor o yüzden kafam karıştı şuan sence 2300 tl ye rampage zenith mi yoksa dermoshark m3 pro veya 2500 a m3S mi hz ye aslında takılmıyorum ama destekleyip kullanamamak gıcık etti M3 lerin mcuları bir tık daha iyi ama ne kadar fark var...
  18. MiskÖküzü

bir kaç gün önce atk a9 plus mouseme kahve döküldü mouse çalışmaya devam etti içindeki kahvede kurudu bi sorun olmadığı için devam etmiştim ama switchler eskisi gibi hissettirmiyor doğal olarak çıkıntılı basıyor bende böyle şeyleri hiç sevmeyen biri olarak değiştirmeye karar verdim gayet...
  19. MiskÖküzü

Yardım 30 Bin TL Bütce 8-9kg Çamaşır Makinesi Önerisi ?

Bu model özelinde bilmiyorum ama çoğu makine gerçekden çok az su alıyor bosvh alıcaksan serie 6 al sessizlik vs fark var baya
Geri