Arama sonuçları: *

1. MiskÖküzü

🔥İndirim INNO3D RTX 5070 TI X3 OC WHITE - 45K

Estetik mestetik gereksiz işler 5070 ti bulmuşsun bu paraya ihtiyacı olan çeksin
  2. MiskÖküzü

Ryzen 5 5600 ile RX9060XT Ne Kadar Güç Tüketir?

Görüntü almak için , sadece windowsda dolaşmak için vs bile sınırda öyle diyim
  3. MiskÖküzü

9060xt mi 5060 ti mı

site odaklı baktığın sürece değişen bişi olmaz itopyada da bunun gibi çöp sistemler var. Ayrıca sadece ikiniz öneri yapmışsınız demişsin bizi beğenmemene kalbim kırıldı 😃
  4. MiskÖküzü

9060xt mi 5060 ti mı

parayı çöpe atmaya sürüklenen çocuk..
  5. MiskÖküzü

9060xt mi 5060 ti mı

Anlamadığınız nokta vatan melek değil kapıda karşılamıyolar gelin değiştirek diye onlarda 14 gün bekletiyor ayrıca teknoloji işi şans işi bozuk parça olabilir vatanda da olabilir sinerji de de ben sorun yaşamayan kimse görmedim herkesi mağdur ediyolar bütün servisler türkiyede böyle işliyor...
  6. MiskÖküzü

9060xt mi 5060 ti mı

İki sistemde rezalet psusu anakartı ramı bile cl16 değil 18 bu rezalet sistemleri alıp sonra siyah ekran veriyor düşük fps konusu açmayında marka bazlı değil aynı şey nvidia içinde amd içinde...
  7. MiskÖküzü

İ5 14600k işlemci sıkıntılımı

Anakarta o kadar sağlam edeceğine am5 diz daha iyi nerede kalıyor f/p liği e zaten soket avantajıda yok kısaca çöp
  8. MiskÖküzü

RE:Requiem Ray Tracing kapalıyken fps drop sorunu

Biosdan resize barı kapat düzelir oyunu bitirince geri açarsın
  9. MiskÖküzü

🔥İndirim AOC Q27G42XNE 2k 180hz Monitör 8.599 TL

Doğru bu arada overdrive normal ve hızlı ayarında örnek arka plan siyahsa beyaz mor yazıları kaydırırken yazıların tonu değişiyor. overdrive daha hızlıda renk değişme işi olmasada black smaring var en çok fark edildiği alan ise X ghosting baya azolsada black smaring var. Galiba bu monitörün...
  10. MiskÖküzü

Çözüldü✓ İkinci elde bulduğum bu ekran kartları nasıl ?

Sıfır 6 taksit 9060xt alabilirsin. Ama sakın vysnc fln kapatmayın yanabilir kart(!) :D
  11. MiskÖküzü

Hangi oyun alınmalı?

kcd2 ve high on life, ninjayı oynamadım yorum yapmayacağım ama bu 2 sini almanı öneririm
  12. MiskÖküzü

Öneri MFG 4x için 4070 super den 5070 e geçmek mantıklı mı?

5070 de yetersiz o yüzden gerek yok paranı biriktir 5070 ti geç
  13. MiskÖküzü

🔥İndirim Aigo GM80 Plus - 749,00 TL

Arkadaşım kullanıyor güzel olduğunu söyledi biraz ufak büyük eller için yetersiz ama orta boyuttaki ellerde sıkıntı yaratmıyomuş şarjıda uzun gittiğini söyledi bu fiyata arayanlar değerlendirsin
  14. MiskÖküzü

İadeyi yolladım ama sonradan eksik olduğunu fark ettim

Ederler ama süreç çok uzayacak
  15. MiskÖküzü

Toplam 1500 1600 tl mousepad mouse önerisi

mousepad seçiyor evet
  16. MiskÖküzü

EKRAN KARTIMA UYGUN İŞLEMCİ ÖNERİSİ

Güçsüz gelmemesi lazım o işlemcinin. İslemci değiştirmek istersen am5 e geçmen gerekiyor
  17. MiskÖküzü

Arkadaşım için Masaüstü Bilgisayar Önerisi

Kaliteli bir psu değildir ama üzeceğini düşünmüyorum sonradan değiştirebilir
  18. MiskÖküzü

Toplam 1500 1600 tl mousepad mouse önerisi

Sensörü switchi değişiyor kaplama ekliyor +300 mah ekliyor
  19. MiskÖküzü

Arkadaşım için Masaüstü Bilgisayar Önerisi

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-stellar-sapphire-radeon-rx9060xt-pulse-16gb-ryzen-5-7500f-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-oem-paket-p-55076?utm_source=enucuzsistem.com&utm_medium=partnership&utm_campaign=enucuzsistem_partnership Anakartı sapphire b650m-e yapsın kalan bütceye 1 tb ssd alabilir 2...
  20. MiskÖküzü

12600KF'den 7500F'e Geçilir mi?

12100f kullanıyorsan 7500f e geçebilirsin yok 12600KF kullanıyorsan 9060xt ye geç ramıda 32 yapabilirsen çok iyi olur
Geri