fifine a6v adlı bir mikrofon aldım fakat kayıt alırken klavye mouse ve odanın içindeki sesler mikrofona yansıyor bunu hangi programla ücretsiz bir şekilde halledebilirm yada obs de bir ayarı varmı
Selamlar çift monitör ve ve yanına bilgisayar kasası koyacağım bir masa istiyorum ama internette saçma fiyatlar ve istediğim ölçülerde amsa bulamıyorum
istediğim özellikler derinlik:75 genişlik: 160'dır bütçem ise 2000 TL yardımcı olursanız sevinirim
acır ama o acı güzel oluyo ya :D
1706090658
bendeki gibidir diye tahmin ediyorum tırnak batması sonuçta iltihap çıktıktan sonra iyice temzielmesi yeterli gibi iltihap görünümü deri hafif kırmzı ve sarı bir renkete ise eğer ayra gibiyse ben bilemem
bu durum banada oluyor şişen bölümü hafif kendine doğru çek ve bastır sivilce sıkar gibi ama tırnağın ile boşluk yarat o zaman boşalıyor ve 1 saate acı çok azalıyor arada yap geçiyor
kral belki sen o tiplerden değilsindir ama ya internetim hep kötü asla istediğim (olması gereken) hızda olmadı ve arada da gidip duruyor sizi arıyorum 2 saat boyunca sizde sorun vardır yok bilgisayarınızda sorun vardır falan filan size az küfür etmedim :D Niye böyle yapıyorsunuz abi?
Selamlar çift monitör ve ve yanına bilgisayar kasası koyacağım bir masa istiyorum ama internette saçma fiyatlar ve istediğim ölçülerde amsa bulamıyorum
istediğim özellikler derinlik:75 genişlik: 160'dır bütçem ise 2000 TL yardımcı olursanız sevinirim