Arama sonuçları: *

1. S

Xbox game pass oyun kilitlendi

kimse mi bilmiyor bunu
  2. S

Xbox game pass oyun kilitlendi

Game pass satın alıp palwords oynuyordum bugün 3.günüm güncelleme vardı oyunu baştan yükledi ve daha sonrasında oyunu her açtığımda oyun kilitlendi hatası almaya başladım oyunu silip yükledim dosyaları doğrualdım windowsu güncelledim driver kontrolü yaptım xboxı silip yükledim ama düzelmedi bunu...
  3. S

Çözüldü✓ İki aynı bir farklı Ram Takmak

teşekkürler denedikten sonra geri dönüş atarım
  4. S

cl değerleride aynı ama toplamda 3 ram olucak youtube da loop ta kladığını görmüştüm
  5. S

bilgisayarımda güncel olarak ballistix 3200mhz 8gb ram var ancak aynısından bulamadığım için 3200mhz 8x2 ram almayı düşünüyorum yani 2 aynı marka model ram + farklı marka aynı mhz ram takmayı düşünüyorum sıkıntı çıkarır mı?
  6. S

Bu Koltuk İyi midir?

koltuk kılıfı yazıyor ama koltuk değil sanırım
  7. S

İninal için gereksinim neler ?

para koymanıza gerek yok boş dursada ayda 2 tl para kesiyor çok masraflı bir kart
  8. S

bekliyecek zamanınız var ise ininal almak yerine ücretsiz papara sipariş edin kartınızdan para atmak ve ya çekmek gibi işlemlerde ücret kesmiyor ve spotify-youtube-netflix gibi platformlarda %50 indirim sağlıyor.
  9. S

Hiçbirşey gerekmiyor parasını verip satın aldıktan sonra uygulama ya da internet sitesinden aktif etmen gerekiyor o zaman telefon numarası ve kimlik istiyor diye biliyorum
  10. S

Mouse Pad Nasıl Temizlenir ?

örnek video
  11. S

Amd Wraith Prism Kablosu

Amd wraith prism kablosu arıyorum yazılım üzerinden kontrol etmek için anakartıma bağlıyacağım kabloyu nereden bulabilirim ?
  12. S

membran mı mekanik mi

mekanikten membrana geçtim sesten dolayı membrandan çok memnunum mekanikteki gibi ses sorunu olmuyor en azından
  13. S

Yardım Kasaya ek fan taksam ısıyı performansı ne kadar fark ettirir

orjşnalliğe o kadar önem vermemelisin bence kestirirsen performansı artabilir bilgisayarının
  14. S

kasanda hava alıcak boşluklar yaratabilirsin veya dediğiniz gibi ekstra egzoz fanı takarsınız
  15. S

kasadan şikayetçi olan çok insan var gerçekten sıvı soğutucu almak mantıklı eğer ısınma sorunu işlemcinizden kaynaklıysa ve ya amd wraith prism gibi soğutucularıda öneririm.
  16. S

Kasa linki bozuk ve o fanların fazla işe yarıyacağını düşünmüyorum.
  17. S

şu kasa çok ısınır mı

hava delikleri yeteri kadar çok değil ısınma ihtimal yüksek o paraya daha iyi kasalarda var diye biliyorum.
  18. S

Gamepower Mihawk alınır mı?

teşekkürler desteğiniz için
  19. S

rahatlık konusunda nasıldır şuanki kulaklığımda baya bir sıkıntı çekiyorumda
  20. S

550tl gibi bir bütçem var
Top Bottom