5 Tl verip alacaksın sonra kartı etkinleştiriceksin bu kadar diye biliyorum.Arkadaslar 20-30 dk sonra çıkıp şok dan ininal alicam . 15 yaşındayım sorun çıkmıyor sanırım da kart parası dışında neler istiyor ? Kimlik filan gerekiyor mu yardım eder misiniz .
Teşekkürler..
Sakın İninal Almayın. Uygulamadan Papara Sipariş Edin. İninal Kadar Çöp Bir Kart GörmedimArkadaslar 20-30 dk sonra çıkıp şok dan ininal alicam . 15 yaşındayım sorun çıkmıyor sanırım da kart parası dışında neler istiyor ? Kimlik filan gerekiyor mu yardım eder misiniz .
Teşekkürler..
Sakın İninal Almayın. Uygulamadan Papara Sipariş Edin. İninal Kadar Çöp Bir Kart Görmedim
ininal tavsiye etmem çöp bir kartArkadaslar 20-30 dk sonra çıkıp şok dan ininal alicam . 15 yaşındayım sorun çıkmıyor sanırım da kart parası dışında neler istiyor ? Kimlik filan gerekiyor mu yardım eder misiniz .
Teşekkürler..
Papara al kardeşim ininal almaArkadaslar 20-30 dk sonra çıkıp şok dan ininal alicam . 15 yaşındayım sorun çıkmıyor sanırım da kart parası dışında neler istiyor ? Kimlik filan gerekiyor mu yardım eder misiniz .
Teşekkürler
para koymanıza gerek yok boş dursada ayda 2 tl para kesiyor çok masraflı bir kartHocam Ininal'a her koyuşta 2 TL çekiyor. Papara sipariş ettim gelince Ininal'ı iptal edeceğim.