Ben lise mezunuyum.Üniversite mezunu 2 sene demiş 2 sene sonra yoklamaya düşersin ama şimdiki mevzuat nedir bilemiyorum
Ben lise mezunuyum.Üniversite mezunu 2 sene demiş 2 sene sonra yoklamaya düşersin ama şimdiki mevzuat nedir bilemiyorum
Mezun yılından itibaren 3 yıl sayıyor şubeye gidip tecil edebilirsin ama şöyle bir şey var 20 yaşında askerliğe alım oluyor yani 2 sene Sayar seni muhtemelen kesin bilgiyi şubeden öğrenirsin ya da e devlet şifresi al e devlet den askerlik durum belgesi sorgulaBen lise mezunuyum.
Üst öğrenim yaparsan tecil ettirirsin 2 yıllık 4 yıllık yüksek lisans vs.Müsait bir zamanda okuyacağım.
Ben bir şeyi merak ediyorum.
Şimdi ben 19 yaşındayım. Açık öğretim lise mezunuyum. Tecil yapma hakkım var mı?
Manisa Alaşehir meslektaşım maltepede yaptı geçen seneİstanbulda mı yaptınız? Maltepe Kenan Evren kışlasında?
Evrende AlaşehirliydiManisa Alaşehir
Bizim komutanlar off diyorum ortam tabi ki çok iyiydi koğuşumda 4 doktor vardı avukat mühendis felan bölüğün en elit koğuşuyduBende bedelli yaptım inanır mısınız ciddi söylüyorum bazen o ortamı özlüyorum arkadaşlarımla birlikte geçirdiğimiz vakitler gittiğimiz eğitimler yediğimiz içtiğimiz zamanlar oyun oynadığımız zamanlar ben çok keyif aldım ya bilmiyorum sıkılmadım öyle komutanlarım iyiydi babacan adamlardi Sabah kalkmak bana hiç zor gelmedi sivil hayatta da erken kalkıyorum çünkü bazen özlüyorum hatta o günleri tabii ki çıktığıniz yer kaldığınız koğuş arkadaş ortamınız komutanlarıniz bunların çok ciddi etkisi var şükür ben hiç sıkıntı yaşamadım bitirip geldim kafanıza çok takmayın zaten 1 ay ya ne olur ki millet 6 ay yapıyor o kadar da gözünüzde büyütmeyin keyif almaya bakın bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
26 yaşına kadar tecil edebilirsin diye biliyorum tâbi kendini öğrenci olarak göstermen lazım veya bir hastane raporu vs
Ne güzel Zaten bedelli olanların geneli memur, kendi işi gücü olan insanlar vs oluyor ya da maaşı iyi olan birileri filan bizim komutanların hepsi adam gibi adamdı valla babacanlar ortamımız da güzeldi keyifli geçti günlerim hatta son gün biraz hüzünlendim vallaBizim komutanlar off diyorum ortam tabi ki çok iyiydi koğuşumda 4 doktor vardı avukat mühendis felan bölüğün en elit koğuşuydu
Evet öyle 2. ulaştırma bölüğü disiplin babında izinden gidiyorEvrende Alaşehirliydi
İnternette baktım da lise mezunları 3 yıl tecil ettirebilir diyor. Bunun hakkında bilgin var mı?Üst öğrenim yaparsan tecil ettirirsin 2 yıllık 4 yıllık yüksek lisans vs.
Senin neresiydi ankara mamak amasya ısparta buralar çok sıkıntılı istanbul maltepeNe güzel Zaten bedelli olanların geneli memur, kendi işi gücü olan insanlar vs oluyor ya da maaşı iyi olan birileri filan bizim komutanların hepsi adam gibi adamdı valla babacanlar ortamımız da güzeldi keyifli geçti günlerim hatta son gün biraz hüzünlendim valla
Isparta terörle mücadele tatbikat komando birliği merkez komutanlığında yaptımSenin neresiydi ankara mamak amasya ısparta buralar çok sıkıntılı istanbul maltepe
askerlik şubesine git en güzel yanıtı onlar verirİnternette baktım da lise mezunları 3 yıl tecil ettirebilir diyor. Bunun hakkında bilgin var mı?
Benim tecil 30 yaşımda hocamBende bedelli yaptım inanır mısınız ciddi söylüyorum bazen o ortamı özlüyorum arkadaşlarımla birlikte geçirdiğimiz vakitler gittiğimiz eğitimler yediğimiz içtiğimiz zamanlar oyun oynadığımız zamanlar ben çok keyif aldım ya bilmiyorum sıkılmadım öyle komutanlarım iyiydi babacan adamlardi Sabah kalkmak bana hiç zor gelmedi sivil hayatta da erken kalkıyorum çünkü bazen özlüyorum hatta o günleri tabii ki çıktığıniz yer kaldığınız koğuş arkadaş ortamınız komutanlarıniz bunların çok ciddi etkisi var şükür ben hiç sıkıntı yaşamadım bitirip geldim kafanıza çok takmayın zaten 1 ay ya ne olur ki millet 6 ay yapıyor o kadar da gözünüzde büyütmeyin keyif almaya bakın bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
26 yaşına kadar tecil edebilirsin diye biliyorum tâbi kendini öğrenci olarak göstermen lazım veya bir hastane raporu vs
Benim tecil 30 yaşımda hocam